Επισκέπτης
ο γιωργος εχει το πιο μακρυ ο το πιο χοντρο,,,,,η μεσο ορο τα εβγαλες τα αποτελεσματα......?
Αυτά ήταν σε μήκος....το κάθε "=" σημα΄΄ινει 1 πόντος......
Αλλά κατά τα άλλα πιστεύω ο Γιώργος έχει και το πιο μακρύ και το πιο χονδρό
ο γιωργος εχει το πιο μακρυ ο το πιο χοντρο,,,,,η μεσο ορο τα εβγαλες τα αποτελεσματα......?
καλα ρε κιθαρα...ο αντωνης δυο μετρα παλικαρι.....9 ποντους την εχει....?Αυτά ήταν σε μήκος....το κάθε "=" σημα΄΄ινει 1 πόντος......
Αλλά κατά τα άλλα πιστεύω ο Γιώργος έχει και το πιο μακρύ και το πιο χονδρό![]()
καλα ρε κιθαρα...ο αντωνης δυο μετρα παλικαρι.....9 ποντους την εχει....?![]()
![]()
στανταρη στελλα αραγε δινει κολοτριπιδα.......?![]()
ετσι απο περιεργια....εσεις πως την κοβετε.?
Για να σου λεει ο κιθαρας...ξερει αυτος...καλα ρε κιθαρα...ο αντωνης δυο μετρα παλικαρι.....9 ποντους την εχει....?![]()
![]()
κολοτρυπιδα...σιγα τα παιδικα παιχνιδια,την εχει δωσει απο τα 12η στελλα αραγε δινει κολοτριπιδα.......?![]()
ετσι απο περιεργια....εσεις πως την κοβετε.?
Εγώ πάντως άμα είναι να κάνω εκτίμηση στο μήκος καυλιών θα έλεγα:
Αλέξης: ==============D
Αντώνης: =========D
Γιάννης Λ.: ===========D
Γιάννης Φ.: ==============D
Γιώργος: ===================D
Ηλίας: =============D
Μιχάλης: ============D
ολοι τους εχουν το πολυ 5-6 ποντακια αλλα τραβα τραβα κατι θα πηραν ..τον εχουν κανει λαστιχοΕγώ πάντως άμα είναι να κάνω εκτίμηση στο μήκος καυλιών θα έλεγα:
Αλέξης: ==============D
Αντώνης: =========D
Γιάννης Λ.: ===========D
Γιάννης Φ.: ==============D
Γιώργος: ===================D
Ηλίας: =============D
Μιχάλης: ============D
το βραδυ ο ηλιας που θα ξαπλωνει θα κλεινει τα ματια φορωντας τα γυαλια και θα την παιζει για την εβελινα..ολοι τους εχουν το πολυ 5-6 ποντακια αλλα τραβα τραβα κατι θα πηραν ..τον εχουν κανει λαστιχο
τον ηλια τον εχει βαρεθει η ψυχη μου....ειναι μεγαλος κλαψομουνης....και μεγαλος γλυφτεις,,,,τον φουκο τον εχει γεμισει σαλια....γαμιστετον αν βγει στον τακο
ο ηλιας δεν πρεπει να κερδισει τα λεφτα γιατι αν του κανει καναη εβελινα ικανος ειναι να της τα δωσει ολα και αν οχι αυτη σιγουρα καποια αλλη θα του τα φαει
οποτε τον προστατευομε μην βγαζοντας τον νικητη![]()
απο ενα ανθρωπο που θεωρει τον μη αθηναιο ελλατωμα μπορω να ακουσω οτι γαμαει καλα μουνια ο ηλιαςΓιατί ρε μαλάκα τον θεωρείς τόσο μουνόδουλο;;;
Σε πληροφορώ,ότι εγώ τον κόβω να γαμάει καλά μουνιά ο Ηλίας ;)
ενταξει,να μην τα παρει η στελλα φασολα,να μην τα παρει ο φουκος γιατη θα τα φαι σε ζωοτροφες,να μην τα παρει η εβελινα για λογους αυτονοητους,να μη τα παρει ο αντωνης γιατη θα του τα φαει η γκομενα του,και εμενα μου φενεται για πρηκοθυρας,και ποιος να τα παρει......?ο ηλιας δεν πρεπει να κερδισει τα λεφτα γιατι αν του κανει καναη εβελινα ικανος ειναι να της τα δωσει ολα και αν οχι αυτη σιγουρα καποια αλλη θα του τα φαει
οποτε τον προστατευομε μην βγαζοντας τον νικητη![]()
απο ενα ανθρωπο που θεωρει τον μη αθηναιο ελλατωμα μπορω να ακουσω οτι γαμαει καλα μουνια ο ηλιας
αβυσος η ψυχη του ανθρωπου
ενταξη φιλε ειπαμε......ουτε με σφαιρεςΓιατί ρε μαλάκα τον θεωρείς τόσο μουνόδουλο;;;
Σε πληροφορώ,ότι εγώ τον κόβω να γαμάει καλά μουνιά ο Ηλίας ;)