loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καλα οτι πεις.
τραβα βρες μια κομωπολη που να σαρεσει ναχει και καλη αναλογια γυναικων πηγαινε στο καφενειο να πιεις κανα ουζακι κερνα και κανενα παπου στην αρχη και ολα θα ερθουν αγορινα μου θα σου κανει προξενιο στον αθηναιο την εγγονη του
Παρθένος,ισχύει μόνο για τον παθητικό ρόλο......δηλαδή αυτός που τον τρώει.....οπότε ένας άνδρας που έχει γαμήσει 100 διαφορετικές γκόμενες,αλλά δε τον έχει πάρει είναι παρθένος..... ;)
σταληθεια σου λεω πρεπει να κανεις κατι δραστικο στη ζωη σου γρηγορα. ξεκινα τα ξυδια για αρχη... αυριο με το που ξυπνησεις πηγαινε παρε ενα μπουκαλι ουισκυ και μεχρι το βραδυ να το εχεις πιει ολο. συνεχισε μεχρι να δεις βελτιωση
ρε κανε αυτο που σου λεω με ολη την καλη μου καρδια στο λεω
μετα απο κανα μηνα που θα πευτεις καθε βραδυ για υπνο σχεδον αναισθητος απο τα ξυδια ελα παλι στο φορουμ και διαβασε τα ποστ σου και πες μας τη γνωμη σου για τον παλιο σου εαυτο. αντε τα λεμε το μαρτη φιλακια
Ναι, οπως και ολα τα <<μοντελα>> σπουδαζουν στο πανεπιστημιοη εβελινα αν χασει τα κιλα που πηρε ανετα κανει μοντελινκ.πριν το παιχνιδι εκανε πασαρελα γ την βικτορια σικρετ.
3) Ρε βλαξ,ο Ηλίας δεν είναι τόοοοοοσο ηλίθιος,που να μη ξέρει τι είναι το γαμήσι....μη λες ότι θες.....απλά μετά το παιχνίδι,ο τύπος θα έχει περισσότερες κατακτήσεις,λόγω αναγνωρισιμότητας,όπως και με τον Αντώνη......έστω και χωρίς αμάξι....και μακάρι να κερδίσει τα λεφτά ;)
Μην τα γραφεις αυτα ετσι αποτομα ρε μεγαλε
ακου "θα εχει περισσοτερες κατακτησεις"
δηλαδη ειχε Πολλες-αρκετες κατακτησεις και τωρα θα εχει περισσοτερες
ο φουκακης ειδικα μοιαζει σαρανταπεντε χρονων.....Άντε....ετοιμάζομαι και γω,να πάω να δω τον μεγάλο τελικό,μαζί με άλλους............
Α και τωρα που το θυμήθηκα.....σας μοιάζει ο Γιώργος και ο Γιάννης Φ. για ανθρώπους που γεννήθηκαν το 1971 και το 1989 αντίστοιχα;;;;;
ο φουκακης ειδικα μοιαζει σαρανταπεντε χρονων.....
αυτή μου άρεσε!
http://[URL unfurl="true"]www.alphatv.gr/getattachment/d10e1d01-5e6d-44f5-87c3-a9ef43c9328f/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1.aspx[/img[/URL]]
Πόσα παίρνει? :pipa1: :pipa1:
[/quote]ρε αυτο το μουνακι πως θα γινει να δουμε...τα αλλα στε παπαρια μου
εισαι ο τυπος που καθεται μπροστα μπροστα με την φωτο του ηλια;σαν να σε πηρε το ματι μου τωρα.....Άντε....ετοιμάζομαι και γω,να πάω να δω τον μεγάλο τελικό,μαζί με άλλους............
Α και τωρα που το θυμήθηκα.....σας μοιάζει ο Γιώργος και ο Γιάννης Φ. για ανθρώπους που γεννήθηκαν το 1971 και το 1989 αντίστοιχα;;;;;
αυτός πήγε να δει το live και καλά;εισαι ο τυπος που καθεται μπροστα μπροστα με την φωτο του ηλια;σαν να σε πηρε το ματι μου τωρα.....
λογικα πηγε.....ζωσμενος εκρηκτικα.....αν δεν βγει ο ηλιας θα τα τιναξει ολα στον αερα....αυτός πήγε να δει το live και καλά;
Η Νικολέτα να ζητάει πάνω από 100 την ώρα λες?λογικα πηγε.....ζωσμενος εκρηκτικα.....αν δεν βγει ο ηλιας θα τα τιναξει ολα στον αερα....