Νέα

Big Βrother η επιστροφή...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποίος πιστέυετε θα είναι ο νικητής

• Αλέξης

Ψήφοι: 8 2,6%
  • Αντώνης

Ψήφοι: 51 16,7%
  • Φουκάκης

Ψήφοι: 158 51,6%
  • Γιωργος

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Εβελίνα

Ψήφοι: 26 8,5%
  • Ηλίας

Ψήφοι: 92 30,1%
  • Μαρία

Ψήφοι: 2 0,7%
  • Μιχάλης

Ψήφοι: 11 3,6%
  • Νάρα

Ψήφοι: 25 8,2%
  • Στέλλα

Ψήφοι: 19 6,2%
  • Χριστίνα

Ψήφοι: 7 2,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    306

Επισκέπτης
τραβα βρες μια κομωπολη που να σαρεσει ναχει και καλη αναλογια γυναικων πηγαινε στο καφενειο να πιεις κανα ουζακι κερνα και κανενα παπου στην αρχη και ολα θα ερθουν αγορινα μου θα σου κανει προξενιο στον αθηναιο την εγγονη του

Τι είμαι εγώ ρε για να κεράσω τον πορνόπαπο;;; Καφετζής σε ΚΑΠΗ;;;; :headbang:

Και έπειτα δεν πίνω ούζο....δεν μ'αρέσει...... :rolleyes:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Παρθένος,ισχύει μόνο για τον παθητικό ρόλο......δηλαδή αυτός που τον τρώει.....οπότε ένας άνδρας που έχει γαμήσει 100 διαφορετικές γκόμενες,αλλά δε τον έχει πάρει είναι παρθένος..... ;)

σταληθεια σου λεω πρεπει να κανεις κατι δραστικο στη ζωη σου γρηγορα. ξεκινα τα ξυδια για αρχη... αυριο με το που ξυπνησεις πηγαινε παρε ενα μπουκαλι ουισκυ και μεχρι το βραδυ να το εχεις πιει ολο. συνεχισε μεχρι να δεις βελτιωση

Επισκέπτης
σταληθεια σου λεω πρεπει να κανεις κατι δραστικο στη ζωη σου γρηγορα. ξεκινα τα ξυδια για αρχη... αυριο με το που ξυπνησεις πηγαινε παρε ενα μπουκαλι ουισκυ και μεχρι το βραδυ να το εχεις πιει ολο. συνεχισε μεχρι να δεις βελτιωση

Έχω πει σε προηγούμενο ποστ....ότι δε με πειράζει το ποτό.... :birdman:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε κανε αυτο που σου λεω με ολη την καλη μου καρδια στο λεω

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο κανα μηνα που θα πευτεις καθε βραδυ για υπνο σχεδον αναισθητος απο τα ξυδια ελα παλι στο φορουμ και διαβασε τα ποστ σου και πες μας τη γνωμη σου για τον παλιο σου εαυτο. αντε τα λεμε το μαρτη φιλακια

Επισκέπτης
Σήμερα το βράδυ,θα σβήσω το κρέας σε κρασί...σου κάνει; :tooth:

μετα απο κανα μηνα που θα πευτεις καθε βραδυ για υπνο σχεδον αναισθητος απο τα ξυδια ελα παλι στο φορουμ και διαβασε τα ποστ σου και πες μας τη γνωμη σου για τον παλιο σου εαυτο. αντε τα λεμε το μαρτη φιλακια

Τι μαλάκας που είσαι....αναίσθητος λέει./......χαχαχαχα.....

Εγώ πριν κανά χρόνο και κάτι είχα πιει μισό μπουκάλι τεκίλα,και κανά δύο ποτήρια ουιίσκυ,και δούλευα στον υπολογιστή,χωρίς πρόβλημα......τι μου λες τώρα εσύ.... :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η εβελινα αν χασει τα κιλα που πηρε ανετα κανει μοντελινκ.πριν το παιχνιδι εκανε πασαρελα γ την βικτορια σικρετ.
Ναι, οπως και ολα τα <<μοντελα>> σπουδαζουν στο πανεπιστημιο  :jerking:
Οτι δηλωνει κανεις ειναι!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
3) Ρε βλαξ,ο Ηλίας δεν είναι τόοοοοοσο ηλίθιος,που να μη ξέρει τι είναι το γαμήσι....μη λες ότι θες.....απλά μετά το παιχνίδι,ο τύπος θα έχει περισσότερες κατακτήσεις,λόγω αναγνωρισιμότητας,όπως και με τον Αντώνη......έστω και χωρίς αμάξι....και μακάρι να κερδίσει τα λεφτά ;)

Μην τα γραφεις αυτα ετσι αποτομα ρε μεγαλε :2funny: :2funny: :2funny:

ακου "θα εχει περισσοτερες κατακτησεις"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη ειχε Πολλες-αρκετες κατακτησεις και τωρα θα εχει περισσοτερες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην τα γραφεις αυτα ετσι αποτομα ρε μεγαλε :2funny: :2funny: :2funny:

ακου "θα εχει περισσοτερες κατακτησεις"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη ειχε Πολλες-αρκετες κατακτησεις και τωρα θα εχει περισσοτερες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και συ που ξέρεις για τη προσωπική του ζωή,ρε μεγάλε;;;;; Αδερφός του είσαι; :S

Επισκέπτης
Άντε....ετοιμάζομαι και γω,να πάω να δω τον μεγάλο τελικό,μαζί με άλλους............ :birdman:

Α και τωρα που το θυμήθηκα.....σας μοιάζει ο Γιώργος και ο Γιάννης Φ. για ανθρώπους που γεννήθηκαν το 1971 και το 1989 αντίστοιχα;;;;; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άντε....ετοιμάζομαι και γω,να πάω να δω τον μεγάλο τελικό,μαζί με άλλους............ :birdman:

Α και τωρα που το θυμήθηκα.....σας μοιάζει ο Γιώργος και ο Γιάννης Φ. για ανθρώπους που γεννήθηκαν το 1971 και το 1989 αντίστοιχα;;;;; :think:
ο φουκακης ειδικα μοιαζει σαρανταπεντε χρονων.....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αυτή μου άρεσε! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

http://[URL unfurl="true"]www.alphatv.gr/getattachment/d10e1d01-5e6d-44f5-87c3-a9ef43c9328f/%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1.aspx[/img[/URL]]

Πόσα παίρνει? :pipa1: :pipa1:
[/quote]ρε αυτο το μουνακι πως θα γινει να δουμε...τα αλλα στε παπαρια μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

εισαι ο τυπος που καθεται μπροστα μπροστα με την φωτο του ηλια;σαν να σε πηρε το ματι μου τωρα..... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom