Νέα

Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Σουβλάκι

Ψήφοι: 220 65,5%
  • Πίτσα

Ψήφοι: 46 13,7%
  • Fast Food (Hamburger κλπ)

Ψήφοι: 14 4,2%
  • Φαϊ να'ναι κ ότι να'ναι...

Ψήφοι: 56 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    336

krateos75

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ,σουβλάκι Αγίου Προδρόμου κοντα στο γήπεδο του Άρη...εμπειρία!!!

asinodeutos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, από τα καλύτερα thread!! Νομίζω ότι αν δεν έχεις φάει σε γυράδικο στη Θεσσαλονίκη δεν έχεις φάει τίποτα. ¨ημουν φοιτητής 5 χρόνια εκεί και μόνο εκεί φχαριστιόμουν σουβλάκι (σόρυ πίτα γύρο φίλοι θεσσαλονικείς που παρεπιπτόντως έχεται και δίκιο που μας δουλεύετε, άκου καλαμάκι... και να ζητάς σουβλάκι και περιμένεις να έρθει πιτόγυρο καλά κάνουν επάνω οι σουβλατζήδες και σου δίνουν καλαμάκι για κοκακόλα χα χα. Την πρώτη φορά που ήθελα να παραγγείλω σουβλάκι στη Σαλονικα με μούρλανε στο χαβαλέ ένα καρντάσι καλοπροαίρετα φυσικά να ναι καλά είχα γλινει ο καλύτερος πελάτης). Επίσης πολύ για μπαιρακτάρη και μοναστηράκι η συζήτηση και κατα την ταπεινή μου γνώμη με δυσκολία φτάνουν τον μέσο όρο οι τύποι. Εντάξει δεν είναι και για πέταμα αλλά αμάν ρε παιδιά τόση διαφήμιση και όλοι τσιμπάμε σιγά τους λαδιάρηδες πια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλημέρα σε όλους, από τα καλύτερα thread!! Νομίζω ότι αν δεν έχεις φάει σε γυράδικο στη Θεσσαλονίκη δεν έχεις φάει τίποτα. ¨ημουν φοιτητής 5 χρόνια εκεί και μόνο εκεί φχαριστιόμουν σουβλάκι (σόρυ πίτα γύρο φίλοι θεσσαλονικείς που παρεπιπτόντως έχεται και δίκιο που μας δουλεύετε, άκου καλαμάκι... και να ζητάς σουβλάκι και περιμένεις να έρθει πιτόγυρο καλά κάνουν επάνω οι σουβλατζήδες και σου δίνουν καλαμάκι για κοκακόλα χα χα. Την πρώτη φορά που ήθελα να παραγγείλω σουβλάκι στη Σαλονικα με μούρλανε στο χαβαλέ ένα καρντάσι καλοπροαίρετα φυσικά να ναι καλά είχα γλινει ο καλύτερος πελάτης). Επίσης πολύ για μπαιρακτάρη και μοναστηράκι η συζήτηση και κατα την ταπεινή μου γνώμη με δυσκολία φτάνουν τον μέσο όρο οι τύποι. Εντάξει δεν είναι και για πέταμα αλλά αμάν ρε παιδιά τόση διαφήμιση και όλοι τσιμπάμε σιγά τους λαδιάρηδες πια.
Μα μονο για πεταμα ειναι στου μπαιρακταρη ρε φιλε!

Τα καλαμακια του ουτε εγω δεν μπορουσα να τα φαω, που ειμαι σκληροπυρηνικος στα σουβλακια και στα πουτανακια  :zfuck: :zfuck:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μα μονο για πεταμα ειναι στου μπαιρακταρη ρε φιλε!

Τα καλαμακια του ουτε εγω δεν μπορουσα να τα φαω, που ειμαι σκληροπυρηνικος στα σουβλακια και στα πουτανακια  :zfuck: :zfuck:
ειπαμε για τουσ λατρεισ του μπιφτεκιου ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ πλ.ελευθεριασ κορυδαλλοσ 11,30 αν πασ το βραδυ τρωσ μονο τισ λαδοκολεσ που τα τυλιγει Υ.Γ. ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΩΡΑ οσον αφορα καλαμακι οχι τισ coca colas αλλα του γνησιου καλαμακιου με ΠΙΤΤΑ { ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ) ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΕΧΑΡΧΕΙΑ πιστευω καλο κρεασ λιποσ ισα ισα απο εκει τρωει και ο ΚΑΝΕΛΟΣ  :2funny: :2funny:ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΡΟ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΑΛΤΣΑ.οσο για τα σουβλατζιδικα ΣΑΒΑΣ ειναι μια σκατουλα και δουλευουν αλβανοι που σε κοιτανε με μισο ματι.σαβασ πλ μεμου κορυδαλλοσ

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
οσοι δεν εχουν φαει πρεπει να δοκιμασουν πεινιρλι απο το χαρμα στο παγκρατι υμμητου κ φρυνης με κρεμα γαλακτος μεσα κ να τους πειτε να σας βαλουν και λιωμενο βουτυρο απο πανω....    δεν λεω τιποτα αλλο. μια δοκιμη θα σας πεισει.

Koukouloforos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Like
31
Πόντοι
1
Παντως αυτο που συμβαινει στην Αθηνα με το σουβλακι ειναι μεγαλο προβλημα.
Δεν υπαρχει πλεον ωραιο σουβλακι! Τα κρεατα ολων ειναι σαν κρεας σκυλου, τζατζικια της πλακας κλπ.
Δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι τα ενοικια που πληρωνουν και εχουν ριξει την ποιοτητα, ισως ειναι επειδη τα δουλευουν Αλβανοι, δεν ξερω τι να πω.
Καποτε ετρωγες γαμω τα σουβλακια στην Αθηνα  :(

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παντως αυτο που συμβαινει στην Αθηνα με το σουβλακι ειναι μεγαλο προβλημα.
Δεν υπαρχει πλεον ωραιο σουβλακι! Τα κρεατα ολων ειναι σαν κρεας σκυλου, τζατζικια της πλακας κλπ.
Δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι τα ενοικια που πληρωνουν και εχουν ριξει την ποιοτητα, ισως ειναι επειδη τα δουλευουν Αλβανοι, δεν ξερω τι να πω.
Καποτε ετρωγες γαμω τα σουβλακια στην Αθηνα  :(
Η πιτα του παπου η αλυσιδα ειναι γνωστη για την ποιοτητα,τωρα οντως καποια αλλα  να πουμε ειναι της πλακας!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οσοι δεν εχουν φαει πρεπει να δοκιμασουν πεινιρλι απο το χαρμα στο παγκρατι υμμητου κ φρυνης με κρεμα γαλακτος μεσα κ να τους πειτε να σας βαλουν και λιωμενο βουτυρο απο πανω....    δεν λεω τιποτα αλλο. μια δοκιμη θα σας πεισει.
μαλιστα,οσοι ψαχνουν για καλο σουβλακι,μπορουν να πανε στο παγκρατι για .....πεινιρλι!!!!!!επισης για φρεσκο ψαρι και θαλασσινα το καλυτερο μερος.....τα ΒΛΑΧΙΚΑ στη βαρη.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

πολύ καλό αλλά βαρύ το άτιμο, ειδικά αν βάλεις και βούτυρο...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μαλιστα,οσοι ψαχνουν για καλο σουβλακι,μπορουν να πανε στο παγκρατι για .....πεινιρλι!!!!!!επισης για φρεσκο ψαρι και θαλασσινα το καλυτερο μερος.....τα ΒΛΑΧΙΚΑ στη βαρη.....
ναι ρε συ, εγω μαζι σου γι το ψαρι. υποτιθεται οτι μπορουμε να πουμε για οτιδηποτε φαγωσιμο στο δρομο σε αυτο το θρεντ. η θα επρεπε να ανοιξω καινουργιο για το καλυτερο πεινιρλι. και ο προηγουμενος για την καλυτερη καντινα κτλ κτλ. :)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
να κανουμε και λιγη πλακιτσα.....εδω ο αλλος ανακαλυψε το λογο που δεν υπαρχει πια καλο σουβλακι,επειδη λεει τα περισσοτερα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι!!!!!! ελεγα και εγω γιατι δεν βρισκω καλη πιτσα....γιατι τις πιτσαριες τις εχουν ελληνες!!!!!!!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
να κανουμε και λιγη πλακιτσα.....εδω ο αλλος ανακαλυψε το λογο που δεν υπαρχει πια καλο σουβλακι,επειδη λεει τα περισσοτερα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι!!!!!! ελεγα και εγω γιατι δεν βρισκω καλη πιτσα....γιατι τις πιτσαριες τις εχουν ελληνες!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Best καλαμάκι - μόνο καλαμάκι

"Κρήτη" ή  :think: "Ομορφη Κρήτη" λεωφόρος Παπάγου στο ύψος της Παναγούλη Ζωγράφου

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑ, ΓΑΜΩ...
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...

Με διελυσε λεμε :idiot: :idiot: :helpplea: .
Πραγματικα, τί βαζει μεσα? Ενα σουβλακι εφαγα και μια μεριδα πατατες και ειχα απιστευτη αισθηση και το στομαχι μου δεν το εχω νιωσει τόσο χαλια σχεδον ποτέ :zfuck:.

Το καλυτερο σουβλακι μακραν :headbang:
URL]]

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑ, ΓΑΜΩ...
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...

Με διελυσε λεμε :idiot: :idiot: :helpplea: .
Πραγματικα, τί βαζει μεσα? Ενα σουβλακι εφαγα και μια μεριδα πατατες και ειχα απιστευτη αισθηση και το στομαχι μου δεν το εχω νιωσει τόσο χαλια σχεδον ποτέ :zfuck:.

Το καλυτερο σουβλακι μακραν :headbang:http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Spiele/smilie_game_036.gif[/img[/URL]]
[/quote]re μην τρωτε απο του ΣΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΥΣΙΔΕΣ μπορει ο λακαμασ να ελεκσει 6 σουβλατζιδικα που εχει :think: απο αθηνα να τρωτε απο του ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΡΧΑΧΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ αγανακτηση ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩ

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Οι περισσοτεροι γυροι πλεον ειναι βιομηχανικα τυποποιημενοι (ΝΙΚΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ -κλπ),καλο για την τροφικη ασφαλεια αλλα υποφερει σχετικα η γευση. ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Πλατεια Αγ.Γεωργιου στην Κυψελη, ΤΟΜΑΣ στο Νεο Κοσμο (μονον κεμπαμπ και πιττα Καισαρειας), ΙΣΚΕΝΤΕΡ στις αρχες της Μεσογειων, μετα το Σινε Γαλαξιας-Αμπελοκηποι και στον Αγιο Διονυσιο-Πειραιας Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ.
Οι περι  το Μοναστηρακι-απατη μεγαλη πλεον-αθλια ποιοτητα !

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελικα ο παποσ σου ηνε σουηδοσ η νορβηγοσ  :think: μαλον δεν αιχησ παει φανταροσ να δησ ποσ φτιαχνουν τα φαγιτα :jerking:κατι τετιο κανουν κε αυτοι ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ :jerking: :jerking: :jerking:ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΝΑ ΣΑΛΤΑ ΚΕ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom