You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Best σουβλάκι και πιτσαρία !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
asinodeutos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους, από τα καλύτερα thread!! Νομίζω ότι αν δεν έχεις φάει σε γυράδικο στη Θεσσαλονίκη δεν έχεις φάει τίποτα. ¨ημουν φοιτητής 5 χρόνια εκεί και μόνο εκεί φχαριστιόμουν σουβλάκι (σόρυ πίτα γύρο φίλοι θεσσαλονικείς που παρεπιπτόντως έχεται και δίκιο που μας δουλεύετε, άκου καλαμάκι... και να ζητάς σουβλάκι και περιμένεις να έρθει πιτόγυρο καλά κάνουν επάνω οι σουβλατζήδες και σου δίνουν καλαμάκι για κοκακόλα χα χα. Την πρώτη φορά που ήθελα να παραγγείλω σουβλάκι στη Σαλονικα με μούρλανε στο χαβαλέ ένα καρντάσι καλοπροαίρετα φυσικά να ναι καλά είχα γλινει ο καλύτερος πελάτης). Επίσης πολύ για μπαιρακτάρη και μοναστηράκι η συζήτηση και κατα την ταπεινή μου γνώμη με δυσκολία φτάνουν τον μέσο όρο οι τύποι. Εντάξει δεν είναι και για πέταμα αλλά αμάν ρε παιδιά τόση διαφήμιση και όλοι τσιμπάμε σιγά τους λαδιάρηδες πια.
Μα μονο για πεταμα ειναι στου μπαιρακταρη ρε φιλε!Καλημέρα σε όλους, από τα καλύτερα thread!! Νομίζω ότι αν δεν έχεις φάει σε γυράδικο στη Θεσσαλονίκη δεν έχεις φάει τίποτα. ¨ημουν φοιτητής 5 χρόνια εκεί και μόνο εκεί φχαριστιόμουν σουβλάκι (σόρυ πίτα γύρο φίλοι θεσσαλονικείς που παρεπιπτόντως έχεται και δίκιο που μας δουλεύετε, άκου καλαμάκι... και να ζητάς σουβλάκι και περιμένεις να έρθει πιτόγυρο καλά κάνουν επάνω οι σουβλατζήδες και σου δίνουν καλαμάκι για κοκακόλα χα χα. Την πρώτη φορά που ήθελα να παραγγείλω σουβλάκι στη Σαλονικα με μούρλανε στο χαβαλέ ένα καρντάσι καλοπροαίρετα φυσικά να ναι καλά είχα γλινει ο καλύτερος πελάτης). Επίσης πολύ για μπαιρακτάρη και μοναστηράκι η συζήτηση και κατα την ταπεινή μου γνώμη με δυσκολία φτάνουν τον μέσο όρο οι τύποι. Εντάξει δεν είναι και για πέταμα αλλά αμάν ρε παιδιά τόση διαφήμιση και όλοι τσιμπάμε σιγά τους λαδιάρηδες πια.
Τα καλαμακια του ουτε εγω δεν μπορουσα να τα φαω, που ειμαι σκληροπυρηνικος στα σουβλακια και στα πουτανακια
στην γεφυρα της μεταμορφωσης πανω στην εθνικη εχει μια καντινα που γαμαει
Αυτη η καντινα πραγματικα γαμαει!οποτε εχω δρομολογιο απο κει,ΠΑΝΤΑ σταματαω.
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αυτη η καντινα πραγματικα γαμαει!οποτε εχω δρομολογιο απο κει,ΠΑΝΤΑ σταματαω.
που λετε? στην λεωφ.καραμανλη,διπλα στα τσιμεντα?
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ειπαμε για τουσ λατρεισ του μπιφτεκιου ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ πλ.ελευθεριασ κορυδαλλοσ 11,30 αν πασ το βραδυ τρωσ μονο τισ λαδοκολεσ που τα τυλιγει Υ.Γ. ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΩΡΑ οσον αφορα καλαμακι οχι τισ coca colas αλλα του γνησιου καλαμακιου με ΠΙΤΤΑ { ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ) ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΕΧΑΡΧΕΙΑ πιστευω καλο κρεασ λιποσ ισα ισα απο εκει τρωει και ο ΚΑΝΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΡΟ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΑΛΤΣΑ.οσο για τα σουβλατζιδικα ΣΑΒΑΣ ειναι μια σκατουλα και δουλευουν αλβανοι που σε κοιτανε με μισο ματι.σαβασ πλ μεμου κορυδαλλοσΜα μονο για πεταμα ειναι στου μπαιρακταρη ρε φιλε!
Τα καλαμακια του ουτε εγω δεν μπορουσα να τα φαω, που ειμαι σκληροπυρηνικος στα σουβλακια και στα πουτανακια
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οσοι δεν εχουν φαει πρεπει να δοκιμασουν πεινιρλι απο το χαρμα στο παγκρατι υμμητου κ φρυνης με κρεμα γαλακτος μεσα κ να τους πειτε να σας βαλουν και λιωμενο βουτυρο απο πανω.... δεν λεω τιποτα αλλο. μια δοκιμη θα σας πεισει.
Koukouloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Παντως αυτο που συμβαινει στην Αθηνα με το σουβλακι ειναι μεγαλο προβλημα.
Δεν υπαρχει πλεον ωραιο σουβλακι! Τα κρεατα ολων ειναι σαν κρεας σκυλου, τζατζικια της πλακας κλπ.
Δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι τα ενοικια που πληρωνουν και εχουν ριξει την ποιοτητα, ισως ειναι επειδη τα δουλευουν Αλβανοι, δεν ξερω τι να πω.
Καποτε ετρωγες γαμω τα σουβλακια στην Αθηνα
Δεν υπαρχει πλεον ωραιο σουβλακι! Τα κρεατα ολων ειναι σαν κρεας σκυλου, τζατζικια της πλακας κλπ.
Δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι τα ενοικια που πληρωνουν και εχουν ριξει την ποιοτητα, ισως ειναι επειδη τα δουλευουν Αλβανοι, δεν ξερω τι να πω.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Η πιτα του παπου η αλυσιδα ειναι γνωστη για την ποιοτητα,τωρα οντως καποια αλλα να πουμε ειναι της πλακας!Παντως αυτο που συμβαινει στην Αθηνα με το σουβλακι ειναι μεγαλο προβλημα.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
μαλιστα,οσοι ψαχνουν για καλο σουβλακι,μπορουν να πανε στο παγκρατι για .....πεινιρλι!!!!!!επισης για φρεσκο ψαρι και θαλασσινα το καλυτερο μερος.....τα ΒΛΑΧΙΚΑ στη βαρη.....οσοι δεν εχουν φαει πρεπει να δοκιμασουν πεινιρλι απο το χαρμα στο παγκρατι υμμητου κ φρυνης με κρεμα γαλακτος μεσα κ να τους πειτε να σας βαλουν και λιωμενο βουτυρο απο πανω.... δεν λεω τιποτα αλλο. μια δοκιμη θα σας πεισει.
οσοι δεν εχουν φαει πρεπει να δοκιμασουν πεινιρλι απο το χαρμα στο παγκρατι υμμητου κ φρυνης με κρεμα γαλακτος μεσα κ να τους πειτε να σας βαλουν και λιωμενο βουτυρο απο πανω.... δεν λεω τιποτα αλλο. μια δοκιμη θα σας πεισει.
πολύ καλό αλλά βαρύ το άτιμο, ειδικά αν βάλεις και βούτυρο...
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ναι ρε συ, εγω μαζι σου γι το ψαρι. υποτιθεται οτι μπορουμε να πουμε για οτιδηποτε φαγωσιμο στο δρομο σε αυτο το θρεντ. η θα επρεπε να ανοιξω καινουργιο για το καλυτερο πεινιρλι. και ο προηγουμενος για την καλυτερη καντινα κτλ κτλ.μαλιστα,οσοι ψαχνουν για καλο σουβλακι,μπορουν να πανε στο παγκρατι για .....πεινιρλι!!!!!!επισης για φρεσκο ψαρι και θαλασσινα το καλυτερο μερος.....τα ΒΛΑΧΙΚΑ στη βαρη.....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
να κανουμε και λιγη πλακιτσα.....εδω ο αλλος ανακαλυψε το λογο που δεν υπαρχει πια καλο σουβλακι,επειδη λεει τα περισσοτερα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι!!!!!! ελεγα και εγω γιατι δεν βρισκω καλη πιτσα....γιατι τις πιτσαριες τις εχουν ελληνες!!!!!!!
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
να κανουμε και λιγη πλακιτσα.....εδω ο αλλος ανακαλυψε το λογο που δεν υπαρχει πια καλο σουβλακι,επειδη λεει τα περισσοτερα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι!!!!!! ελεγα και εγω γιατι δεν βρισκω καλη πιτσα....γιατι τις πιτσαριες τις εχουν ελληνες!!!!!!!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑ, ΓΑΜΩ...
ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ...
Με διελυσε λεμε .
Πραγματικα, τί βαζει μεσα? Ενα σουβλακι εφαγα και μια μεριδα πατατες και ειχα απιστευτη αισθηση και το στομαχι μου δεν το εχω νιωσει τόσο χαλια σχεδον ποτέ .
Το καλυτερο σουβλακι μακραν
Με διελυσε λεμε .
Πραγματικα, τί βαζει μεσα? Ενα σουβλακι εφαγα και μια μεριδα πατατες και ειχα απιστευτη αισθηση και το στομαχι μου δεν το εχω νιωσει τόσο χαλια σχεδον ποτέ .
Το καλυτερο σουβλακι μακραν
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑ, ΓΑΜΩ...
Με διελυσε λεμε .
Το καλυτερο σουβλακι μακραν http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Spiele/smilie_game_036.gif[/img[/URL]]
[/quote]re μην τρωτε απο του ΣΑΒΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΥΣΙΔΕΣ μπορει ο λακαμασ να ελεκσει 6 σουβλατζιδικα που εχει :think: απο αθηνα να τρωτε απο του ΚΑΒΟΥΡΑ ΕΡΧΑΧΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ αγανακτηση ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩ
Οι περισσοτεροι γυροι πλεον ειναι βιομηχανικα τυποποιημενοι (ΝΙΚΑΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ -κλπ),καλο για την τροφικη ασφαλεια αλλα υποφερει σχετικα η γευση. ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Πλατεια Αγ.Γεωργιου στην Κυψελη, ΤΟΜΑΣ στο Νεο Κοσμο (μονον κεμπαμπ και πιττα Καισαρειας), ΙΣΚΕΝΤΕΡ στις αρχες της Μεσογειων, μετα το Σινε Γαλαξιας-Αμπελοκηποι και στον Αγιο Διονυσιο-Πειραιας Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ.
Οι περι το Μοναστηρακι-απατη μεγαλη πλεον-αθλια ποιοτητα !
Οι περι το Μοναστηρακι-απατη μεγαλη πλεον-αθλια ποιοτητα !
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τελικα ο παποσ σου ηνε σουηδοσ η νορβηγοσ μαλον δεν αιχησ παει φανταροσ να δησ ποσ φτιαχνουν τα φαγιτα κατι τετιο κανουν κε αυτοι ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΝΑ ΣΑΛΤΑ ΚΕνα κανουμε και λιγη πλακιτσα.....εδω ο αλλος ανακαλυψε το λογο που δεν υπαρχει πια καλο σουβλακι,επειδη λεει τα περισσοτερα σουβλατζιδικα τα εχουν αλβανοι!!!!!! ελεγα και εγω γιατι δεν βρισκω καλη πιτσα....γιατι τις πιτσαριες τις εχουν ελληνες!!!!!!!
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΚΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Παρόμοια θέματα