stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ποιο απαισιο φαι δεν υπάρχειπροτιμω να τη βγαλω με τραχανα
Ποιο απαισιο φαι δεν υπάρχειπροτιμω να τη βγαλω με τραχανα
μηποσ ενοησ πιτσεσ....η η το πι με ουμαθε να κανεις καλες πιπες και θα στα παιρνω εγω..
καλα, καλα.. δειξε μας λιγη τσάμπα ρόγα τωρα..προτιμω να τη βγαλω με τραχανα
προτιμω να τη βγαλω με τραχανα
Σαυρουκο, αυτα τα μικρα μαυρα μπιλακια που τρωτε στα μπραντς του κομματος δεν ειναι τραχανας! Χαβιαρι ειναι!Ξυνό ή γλυκό;
υπαρχουν οι μπαμιες.....Ποιο απαισιο φαι δεν υπάρχει
Eγω γουσταρω φαβα με τρελλα! Κανει καλο και στο προβλημα σουΝα βαλουν και αλλα μετρα σε κανα δυο χρόνια και θα τρωμε φαβα και θα γλειφουμε και το πιατο
Να βαλουν και αλλα μετρα σε κανα δυο χρόνια και θα τρωμε φαβα και θα γλειφουμε και το πιατο
τετοια τρως και μετα σε παρατανε οι γκομενοι.φαε και καμια μπριζολα μωρη,σαν την σεξουλα.εγω απο τωρα το κανω! μιαμ μιαμ! με ψιλοκομμενο κρεμμυδακι απο πανω!
εγω απο τωρα το κανω! μιαμ μιαμ! με ψιλοκομμενο κρεμμυδακι απο πανω!
Μην έχει λάκο όμως...εγω απο τωρα το κανω! μιαμ μιαμ! με ψιλοκομμενο κρεμμυδακι απο πανω!
Παιδιά έχετε να προτείνεται κάνα καλό σουβλατζίδικο κοντά στα σύνορα Άγιος Δημήτριος-Νέα Σμύρνη-Παλαιό Φάληρο;
Όντως όσοι είπαν για Μοναστηράκι για Μπαιρακτάρη έχουν απόλυτο δίκιο.Φίλη από Πανεπιστήμιο παλιά κάθισε με την παρέα της και οι 2 από αυτούς πήγαν με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο.Είχαν περίπου ίδια συμπτώματα.Ο ένας έκανε 38 με 40 πυρετό,διάρροια και εμετούς και η άλλη είχε 1 πονόκοιλο που ούτε να περπατήσει σα σκωλικοειδίτιδα!!Κάναν μήνυση όμως έφαγε ο Μπαιρακτάρης ποινή γλύψιμο.2 μήνες με εξαγορά μιας και το θεώρησαν οι δικαστές ατυχές συμβάν που οφειλόταν σε αμέλεια και όχι εσκεμμένα.Το συμβάν έγινε το 2008 το Μάιο.Τα χουν πάρει αυτοί τα μέτρα τους.Μπορεί να χουν σάπια κρέατα όμως έχουν στην Ελλάδα μας τους τρόπους με κωλόχαρτα με σφραγίδες και υπογραφές από διεφθαρμένους να δηλώνουν και το χειρότερο ως κατάλληλο και νόμιμο.
Μπαϊρακτάρη βρωμύλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο