Επισκέπτης
καινούργιο, φρέσκο στα eritogirls... Δεν έχει καμμία κριτική, με μάγεψε αφου διαφέρει κατά πολύ από την κλασσική εικόνα των CT... Έχει κανείς καμμία άποψη?
καινούργιο, φρέσκο στα eritogirls... Δεν έχει καμμία κριτική, με μάγεψε αφου διαφέρει κατά πολύ από την κλασσική εικόνα των CT... Έχει κανείς καμμία άποψη?
Φίλε λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσουμε αλλά μάλλον είναι απάτη η ιστορία BELLO :-καινούργιο, φρέσκο στα eritogirls... Δεν έχει καμμία κριτική, με μάγεψε αφου διαφέρει κατά πολύ από την κλασσική εικόνα των CT... Έχει κανείς καμμία άποψη?
Απλώς ο ζουζούνας τον παίζει.....α ρε μαύρο που θα φάει!!!! > > >αλλαξαν οι φωτογραφιες του μωρου....ειναι η ιδια....μα τι παιζει ρε συναδελφοι?????
Κοντός Ψαλμός Αλληλούια....αλλαξαν οι φωτογραφιες του μωρου....ειναι η ιδια....μα τι παιζει ρε συναδελφοι?????
Κάνεις λάθος καλόγερε....μην τους λες τέτοια....σε πληροφορώ ότι αν ζητήσεις και στις 02.00π.μ. θα στο κλείσει....Μαύρο λέμε μαύρο....ακυρώστε όλοι σας....δεν αξίζει μία....ρε καταλαβαίνετε ότι μας κοροιδεύει?....άλλαξε φωτό μόλις τον πήραμε είδηση και συνεχίζει την κοροιδία.....Κοντός Ψαλμός Αλληλούια....
Αύριο έρχεται, άρα αν φιλοτιμηθεί κανείς συναγωνιστής και ενημερώσει θα μάθουμε τι παίζει τελικά...
Άλλωστε τώρα είναι αργά για να κλείσει κανείς μαζί της, δύο μονόωρα είναι κενά σε όλο το tour
αλλαξαν οι φωτογραφιες του μωρου....ειναι η ιδια....μα τι παιζει ρε συναδελφοι?????
Αλλαξε γραφειο και φωτο. Η αδελφη της μου ειπε οτι ειναι 27, οχι οπως λει 21 Αν κρινω ομως απο την αδελφη δεν θα ειναι ασχημη, και θα εχει καλο σερβις. Δεν εχω γνωρισει Βραζιλιανα που να μην ξερει να γαμιεται! ;)
Η πιο κοντινη φωτο της αδελφης Ισαβελας ειναι αυτη.
Δεν το βλέπω Καλόερε....Συναγωνιστές έχω χάσει επεισόδια πρόσφατα, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι οι διθυραμβικές κριτικές και τα καλά τα λόγια για την Ωραία μας (που στην αρχή ήταν μυστήριο) ήρθαν κατόπιν εορτής...
Επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι ο εγωισμός μας κάνει κάποιες φορές να ξεχάσουμε τις συνήθως καλές μας συνήθειες περί συναδελφικότητας, και να σκεφτόμαστε πρώτα τον εαυτό μας... (για να μην παρεξηγηθώ δεν το πήρα και βαρέως, περί που..νας άλλωστε ο λόγος ;) )
Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά η συναδελφικότητα & η αλληλοενημέρωση έχουν συνήθως νόημα όταν γίνονται έγκαιρα. Προσωπικά προσπαθώ πάντα να ενημερώνω το συντομότερο, για να έχει και πρακτική αξία ο κόπος μου, και να επωφεληθούν ή να την γλυτώσουν και άλλοι. Το ίδιο κάνουν και πολύ άλλοι φυσικά εδώ μέσα...
Άντε στα επόμενα εύχομαι να είμαστε όλοι μας καλύτεροι...
Ολοκληρο review σου εγραψε ο Κυρκος ρε pathos !!!τελικά?αξίζει?δεν μας είπε κανείς τουράς!