Νέα

Bello

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καινούργιο, φρέσκο στα eritogirls... Δεν έχει καμμία κριτική, με μάγεψε αφου διαφέρει κατά πολύ από την κλασσική εικόνα των CT... Έχει κανείς καμμία άποψη?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καινούργιο, φρέσκο στα eritogirls... Δεν έχει καμμία κριτική, με μάγεψε αφου διαφέρει κατά πολύ από την κλασσική εικόνα των CT... Έχει κανείς καμμία άποψη?

αν είσαι μαγεμένος να πας στην εκκλησία. :grin: :grin: :grin:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσουμε αλλά μάλλον είναι απάτη η ιστορία BELLO  :-
Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις ...

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
αλλαξαν οι φωτογραφιες του μωρου....ειναι η ιδια....μα τι παιζει ρε συναδελφοι?????

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
αλλαξαν οι φωτογραφιες του μωρου....ειναι η ιδια....μα τι παιζει ρε συναδελφοι?????
Απλώς ο ζουζούνας τον παίζει.....α ρε μαύρο που θα φάει!!!! >:( >:( >:(
Θέλει να μας πει ότι στις νέες φωτό η κορασίδα είναι 1,61 ύψος....μόνο τα πόδια της είναι τόσο!!!!
Μάγκες ρίχτε μαύρο σε όλες του ζουζούνα αυτή την εβδομάδα.....για να δούμε...ποιος μαλάκας θα το φάει το φέσι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Κοντός Ψαλμός Αλληλούια....
Αύριο έρχεται, άρα αν φιλοτιμηθεί κανείς συναγωνιστής και ενημερώσει θα μάθουμε τι παίζει τελικά...
:think: :think: :think:
Άλλωστε τώρα είναι αργά για να κλείσει κανείς μαζί της, δύο μονόωρα είναι κενά σε όλο το tour

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κοντός Ψαλμός Αλληλούια....
Αύριο έρχεται, άρα αν φιλοτιμηθεί κανείς συναγωνιστής και ενημερώσει θα μάθουμε τι παίζει τελικά...
:think: :think: :think:
Άλλωστε τώρα είναι αργά για να κλείσει κανείς μαζί της, δύο μονόωρα είναι κενά σε όλο το tour
Κάνεις λάθος καλόγερε....μην τους λες τέτοια....σε πληροφορώ ότι αν ζητήσεις και στις 02.00π.μ. θα στο κλείσει....Μαύρο λέμε μαύρο....ακυρώστε όλοι σας....δεν αξίζει μία....ρε καταλαβαίνετε ότι μας κοροιδεύει?....άλλαξε φωτό μόλις τον πήραμε είδηση και συνεχίζει την κοροιδία.....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Αλλαξε γραφειο και φωτο. Η αδελφη της μου ειπε οτι ειναι 27, οχι οπως λει 21  :2funny: Αν κρινω ομως απο την αδελφη δεν θα ειναι ασχημη, και θα εχει καλο σερβις. Δεν εχω γνωρισει Βραζιλιανα που να μην ξερει να γαμιεται! ;)

Η πιο κοντινη φωτο της αδελφης Ισαβελας ειναι αυτη.

Συνημμένα

• Isabella.jpg
    Isabella.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 37

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αλλαξε γραφειο και φωτο. Η αδελφη της μου ειπε οτι ειναι 27, οχι οπως λει 21  :2funny: Αν κρινω ομως απο την αδελφη δεν θα ειναι ασχημη, και θα εχει καλο σερβις. Δεν εχω γνωρισει Βραζιλιανα που να μην ξερει να γαμιεται! ;)

Η πιο κοντινη φωτο της αδελφης Ισαβελας ειναι αυτη.

Αγαπητοι προσοχη , γιατι οι Βραζιλιανες φημιζονται και για το εργαλειο που κρεμεται απο κατω τους
και δεν ειναι το δικο μας....  :o :o

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Συναγωνιστές έχω χάσει επεισόδια πρόσφατα, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι οι διθυραμβικές κριτικές και τα καλά τα λόγια για την Ωραία μας (που στην αρχή ήταν μυστήριο) ήρθαν κατόπιν εορτής...  :(

Επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι ο εγωισμός μας κάνει κάποιες φορές να ξεχάσουμε τις συνήθως καλές μας συνήθειες περί συναδελφικότητας, και να σκεφτόμαστε πρώτα τον εαυτό μας... (για να μην παρεξηγηθώ δεν το πήρα και βαρέως, περί που..νας άλλωστε ο λόγος  ;) )

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά η συναδελφικότητα & η αλληλοενημέρωση έχουν συνήθως νόημα όταν γίνονται έγκαιρα. Προσωπικά προσπαθώ πάντα να ενημερώνω το συντομότερο, για να έχει και πρακτική αξία ο κόπος μου, και να επωφεληθούν ή να την γλυτώσουν και άλλοι. Το ίδιο κάνουν και πολύ άλλοι φυσικά εδώ μέσα...

Άντε στα επόμενα εύχομαι να είμαστε όλοι μας καλύτεροι...  :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συναγωνιστές έχω χάσει επεισόδια πρόσφατα, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι οι διθυραμβικές κριτικές και τα καλά τα λόγια για την Ωραία μας (που στην αρχή ήταν μυστήριο) ήρθαν κατόπιν εορτής...  :(

Επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι ο εγωισμός μας κάνει κάποιες φορές να ξεχάσουμε τις συνήθως καλές μας συνήθειες περί συναδελφικότητας, και να σκεφτόμαστε πρώτα τον εαυτό μας... (για να μην παρεξηγηθώ δεν το πήρα και βαρέως, περί που..νας άλλωστε ο λόγος  ;) )

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά η συναδελφικότητα & η αλληλοενημέρωση έχουν συνήθως νόημα όταν γίνονται έγκαιρα. Προσωπικά προσπαθώ πάντα να ενημερώνω το συντομότερο, για να έχει και πρακτική αξία ο κόπος μου, και να επωφεληθούν ή να την γλυτώσουν και άλλοι. Το ίδιο κάνουν και πολύ άλλοι φυσικά εδώ μέσα...

Άντε στα επόμενα εύχομαι να είμαστε όλοι μας καλύτεροι...  :)
Δεν το βλέπω Καλόερε....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τελικά?αξίζει?δεν μας είπε κανείς τουράς! :grin:

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
970
Πόντοι
4.460
τρες πως και δεν ειχες αποψη η φωτογραφικο υλικο για την εν λογω κυρια.....? δεν πιστευω να πηρε φως το φιλμ!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oxi απλα η κυρια δεν γουσταρει να δημοσιευθουν οποτε αυτο το σεβομαστε !!!

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
970
Πόντοι
4.460
ok! σορυ!

Stories