xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Ναι ναι, περίμενε να δειξειθα δειξει,κραταω μικρο καλαθι....
Ναι ναι, περίμενε να δειξειθα δειξει,κραταω μικρο καλαθι....
θα περιμενω,για δυο τεραστια πραγματα ειμαι γνωστος,το ενα η υπομονη μου!Ναι ναι, περίμενε να δειξει
τύπε μη μασας με τους μπαχαλακηδες να πουμε. τα ιδια περασε και ενας αλλος τυπος που έψαχνε μεγαλη πουτσα για συμμετοχή σε τριτσετοΑκυρη η διαίσθηση σου τύπε
και το άλλο τα τεράστια πούρα που καπνίζεις τύπε;θα περιμενω,για δυο τεραστια πραγματα ειμαι γνωστος,το ενα η υπομονη μου!
δεν ειμαι καπνιστης αγαπητε,απεχθανομαι την τσικνα!και το άλλο τα τεράστια πούρα που καπνίζεις τύπε;
αν το αλλο ειναι αυτο που φανταζομαστε δεν κανεις ενα σολαριουμ βαρβατο να βοηθησεις και την παντρεμενη?θα περιμενω,για δυο τεραστια πραγματα ειμαι γνωστος,το ενα η υπομονη μου!
οτι πει ο νικολας,φιλη του ειναι,εμας δεν μας πεφτει λογος....αν το αλλο ειναι αυτο που φανταζομαστε δεν κανεις ενα σολαριουμ βαρβατο να βοηθησεις και την παντρεμενη?
σωστοοτι πει ο νικολας,φιλη του ειναι,εμας δεν μας πεφτει λογος....
Πόθεν προκύπτει ρατσισμός αγαπητέ;σωστο
νικο-τυπε BWC σου κανει η εισαι ρατσιστης?
θα δουμε αν θα προκυψει απο την επιλογη απαντηση της φιλης σου,μην προτρεχεις,ειπαμε υπομονη!Πόθεν προκύπτει ρατσισμός αγαπητέ;
η ερώτηση απευθυνόταν σε μένα. Οχι, δεν είμαι καθόλου ρατσιστήςθα δουμε αν θα προκυψει απο την επιλογη απαντηση της φιλης σου,μην προτρεχεις,ειπαμε υπομονη!
παρεξηγησες,εκ παραδρομης ,αφου μας εχεις καταστησει σαφες οτι δεν εισαι εσυ ο μερακλης ,αλλα η φιλη σου....μας ειναι αδιαφορο λοιπον αν εισαι ρατσιστης η οχι ,αλλα αφου απαντησες και δεν εισαι αυτο ειναι καλο γενικα...καλο ειναι οι ανθρωποι να μην κρινουν τον αλλο απο το χρωμα.η ερώτηση απευθυνόταν σε μένα. Οχι, δεν είμαι καθόλου ρατσιστής
Γι ‘ αυτο τυπε οτσν παει καποιος να παρει παγωτο και τον ρωτανε τι γευση θελει λεει σοκολατα…Kakao τρανσέξουαλ γυναίκα ()
Kakao τρανσέξουαλ γυναίκα , φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.www.bourdela.com
???