Νέα

Baby O Original

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scorpioking
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν μ? ενδιαφερουν τα προβληματα τους, ας βρουν τροπο να τα λυσουν απο μονοι τους,

στο συγκεκριμενο μαγαζι παντως, οι κοπελες δεν την πολυπαλευουν ή μαλλον, δεν την παλευουν καθολου.

Πολυ σωστα φιλε ροκο οπως πολυ σωστα εμιλησε και ο θειος πριν και ο mclein!ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα....πραγματικα απορω με τους ιδιοκτητες πως αφηνουν με ενα 50αρικο το μετρ να μανατζαρει τετοιοα κλαμπ!και καλα υπαρχουν μερικα μαγαζια που οι κοπελες απο μονες τους δεν χρειαζονται τιποτα αλλο γιατι ξερουν πολυ καλα τη δουλεια τους αλλα υπαρχουν και παραδειγματα που ολο και πληθαινουν τελευταια οπως στην πειραιως στο baby o που πραγματικα ειναι να απορεις.....οι κοπελες δεν ψαχνονται για λεφτα?εχουν ολες τους χορηγους?δεν εξηγειται...προφανως κανουν εξω δουλειες..........οποτε στα αρχιδια τους για το αν δουλεψουν στο μαγαζι......τί να πω?παντως αν ο τακης δουλεψει το "τεσσερα" καλα και προσεγμενα γιατι δεν τρεχει στις μπαρμπουτιερες αλλα ειναι ως φυσικη παρουσια στο μαγαζι τοτε συντομα θα τα φαει ολα!εκτος απο ρασπουτιν εννοειται!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η Λολα ειναι ο αρχοντας του υπνου....μονιμως σε ενα καναπε ..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οταν μιλας με τον scoutman των strip απαιτω να εισαι σοβαρος και οχι περιγελος!αντε μπραβο!ααααααα.....μια που το θυμηθηκα αυτη η μελαχροινη κοντη με μακρυ μαλλι σπαστο καπως με ενα μεγαλο τατοο στο δεξι μπρατσο και με πανεμορφα βαθυ γαλαζιο χρωμα ματια πως την λενε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και το όνομα αυτής Νατάσα.... πήγαινε και ζήτα της φραπεδία.. είναι πρόθυμη αρκεί να έχεις το 50άρικο ακατέβατο!!

ρε σεις υπαρχει αυτη στο μαγαζι?πως και μου εχει ξεφυγει?οεο!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε νομίζω. Η κοπέλα είναι 21 ετών, Ρωσσίδα, μακρύ μαλλί ίσιο ξανθό, model like και anticaf.

Επισκέπτης
ο φραπεδιαρισ επεστρεψε!!!!χαχαχαχα μπουαχαχαχχαχα

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις υπαρχει αυτη στο μαγαζι?πως και μου εχει ξεφυγει?οεο!
Όποτε έχω πάει, τελευταία φορά  πριν κανά 2-3 βδομάδες εκεί ήταν. Δεν είναι πολύ εντυποσιακή παρουσία, για αυτό δεν την έχεις προσέξει μάλλον.Έχει μακρύ μαύρο ίσιο μαλί και το πιάνει κοτσίδα συνήθως.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η φραπεδιάρα που έχω χάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η Γκαμπριέλα, η ξανθία γεματούλα με πράσινα μάτια. Είναι και στις φωτογραφίες στο σάιτ του μαγαζιού. Είχα κάνει πολλές επενδύσεις σε αυτήν... :-

Επισκέπτης
Η φραπεδιάρα που έχω χάσει από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η Γκαμπριέλα, η ξανθία γεματούλα με πράσινα μάτια. Είναι και στις φωτογραφίες στο σάιτ του μαγαζιού. Είχα κάνει πολλές επενδύσεις σε αυτήν... :-

ποια ??? η γεματουλα ??? Ρε φιλε αυτη ηταν 100 κιλα το λιγοτερο.....ηθελε να κατσει κ στα ποδια μου μια φορα....κ κατευθειαν εκατσα σταυροποδι......:):):):):):)

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ποια ??? η γεματουλα ??? Ρε φιλε αυτη ηταν 100 κιλα το λιγοτερο.....ηθελε να κατσει κ στα ποδια μου μια φορα....κ κατευθειαν εκατσα σταυροποδι......:):):):):):)
Λες να είναι απέναντυ στη καντίνα και να έχει πλακώσει τα σάντουιτς; Μάλλον για αυτό την έχω χάσει.:-) Τεσπά ίσως επειδή είμαι κι εγώ άνω των 100 κιλών μπορώ να σου πω πως δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν καθόταν πάνω μου :-)!!!  Όσο για τους χορούς τις όποτε είχα πάρει πάνω απο τρεις, πάντα έκανε το κάτι παραπάνω, φράπα κτλ κτλ κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom