Διαβασα στις κριτικες, οτι ενα μελος εδωσε 100 ευρω για ενα φραπε. Εχει γραφτει και ξαναγραφτει...Μην καθεστε να σας πιανουν κοτσους..Προσφατα, μπροστα μου ενας μαγκιορος πιτσιρικος πληρωσε για φραπε 35 ευρω..!!!
ρε παιδια ειστε σοβαροι??? 100 ευρω????
θα σας πω την προσωπικη (εξαιρετικη) εμπειρια μου απο το μαγαζι...
ειμαι απο Θεσσαλονικη και εχω επισκεφθει ολες και ολες 2 φορες το μαγαζι.
και τις 2 ομως ημουν τυχερος και καταφερα να περασω με ελαχιστο εως μηδενικο κοστος πολυ καλες στιγμες μετα το κλεισιμο. και μιλαω για 2 διαφορετικες γυναικες που απο οτι ειδα και απο οτι διαβαζω ειναι απο τα δυνατα χαρτια του μαγαζιου.
αυτοχαρακτηριστηκα τυχερος γιατι πρωτον δεν ειμαι κανενας αδωνις και δευτερον πιστευω οτι ηταν θεμα τυχης και συγκυριας να μιλησω με αυτες τις κοπελες τη δεδομενη στιγμη. ισως αν δεν ημουν εγω ο τυχερος να ηταν καποιος αλλος αν και με την πρωτη εχουμε κρατησει επαφη και εχει ανεβει και Θεσσαλονικη για βολτα.
και για να σας ειμαι ειλικρινης, ημουν ετοιμος την πρωτη φορα (01/2007) να ρωτησω την κοπελα αφου τελειωσαμε αν επρεπε να πληρωσω...
αισθανθηκα ηλιθιος οταν καταλαβα τι γκαφα θα εκανα.
θα μου πειτε γιατι δεν αναφερω ονοματα. επειδη οπως εχω πεισε αλλο θρεντ καποτε, οτι εκανα
με τις κοπελες αυτες ηταν σε προσωπικο επιπεδο και οχι στις στανταρ παρεχομενες υπηρεσιες τους. οποτε αν πω ονοματα το μονο που θα καταφερω ειναι να τις εκθεσω ( μη γελατε) και να τρεξουν ολοι να ζητησουν το ιδιο...
οσο για το ερωτημα του φιλου για το πως ζητας να στον παιξουν η καλυτερη λυση ειναι να μην το ζητας και να ερθει απο εκει που πρεπει. απορω ομως πως μπορειτε (οσοι το κανετε) μπροστα σε τοοοοοσο κοσμο...