pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Όπως πάντα η πράσινη δικαιοσύνη έριξε άπλετο φως κ τιμωρήθηκαν οι ένοχοι.....μουαχαχαχαχαοχι για πε ρε ξερολα
Τί θες να γίνει...στα αζήτητα...στα υπόψιν....
Όπως πάντα η πράσινη δικαιοσύνη έριξε άπλετο φως κ τιμωρήθηκαν οι ένοχοι.....μουαχαχαχαχαοχι για πε ρε ξερολα
εσενα ειπαμε τα ποσταρισματα σου ειναι τοσο σοβαρα οσο και τα θεματα που ανοιγεις
Α θες να μιλάς μόνο με πασόκους ε;ποιος σου μιλησε εσενα μωρη πουσταρα?
βουλωστο μωρη καταπιολαΑ θες να μιλάς μόνο με πασόκους ε;
Οκ πάσο...μίλα τους.
Όπως πάντα η πράσινη δικαιοσύνη έριξε άπλετο φως κ τιμωρήθηκαν οι ένοχοι.....μουαχαχαχαχα
Τί θες να γίνει...στα αζήτητα...στα υπόψιν....
Ηλίθια πόρνη του Μπενύ σου απάντησα...η υπόθεση είναι στα υπόψιν....ερευνάται.αφου ρε πα[size=40pt]p[/size]αχα[size=40pt]z[/size]ουλη δεν ξερεις τι ανακατευεσαι
Ηλίθια πόρνη του Μπενύ σου απάντησα...η υπόθεση είναι στα υπόψιν....ερευνάται.
Και τώρα που ψόφησε ο σκύλος τέλος,σιγά μην ολοκληρώσουν τις έρευνες.
Ας υποθέσουμε οτι αύριο το πρωί αυτοκτονούν η δολοφονούνται όλα τα λαμογια ανεξαρτήτου χρώματος που περάσαν απο την πολιτικοί σκηνή απο το 1981 και μετά...ποιο το όφελος; θα πάρει πίσω το κράτος(δηλαδή εμείς) τα χρήματα που άρπαξαν από τα δημόσια ταμεία; μάλλον οχι. Για αυτό μου κάνει τη χάρη να ζήσουν 100 χρόνια ακόμα φτάνει να ζήσουν άφραγκοι, γίνετε να τους πάρει το κράτος τα πάντα και να τους αφήσει μόνο με τα ρούχα που φοράνε; Αυτο θα μου έδινε μεγάλη χαρά εμένα και όχι ενας θάνατος.
Και ότι λέγαμε για ανθρώπους με τσίπα...Εδώ δε λες ν'αυτοκτονήσεις εσύ μωρή ροζ ξεφτίλα.
Και ότι λέγαμε για ανθρώπους με τσίπα...
Ήθελα να ξέρα ποιος είναι ο ρουφιάνος σου...Μιλάει για τσίπα ο κηφήνας που κοντεύει τα 30 και τρώει τα λεφτά του μπαμπά στα μασατζίδικα.
Ήθελα να ξέρα ποιος είναι ο ρουφιάνος σου...
Και 26 δεν είναι κοντεύω τα 30...θέλω αλλά 4 χρόνια.
Υπάρχει πρόβλημα;ρε μαλακα 26 χρονων μαντραχαλος εισαι??????
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις,πώς αυτοπροσδιορίζεσαι;;;Οι πιρφόροι σαν εσένα είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα μωρή ροζ χλέπα.
Eσύ να υποθέσουμε πως είσαι απογευματινός αύριο ε σκληρά εργαζόμενε;;;;Άντε για ύπνο μωρή ροζ βδέλα μπας και ξυπνήσεις αύριο πρωί και πας να κάνεις καμιά δουλειά αντί να τρως τα φράγκα του μπαμπά.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΕΓΩ ΘΕς?Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις,πώς αυτοπροσδιορίζεσαι;;;
Για πες....
πως λενε χαϊδευτικα την κωλορουφηχτρα της πιεξουλας?Άντε για ύπνο μωρή ροζ βδέλα μπας και ξυπνήσεις αύριο πρωί και πας να κάνεις καμιά δουλειά αντί να τρως τα φράγκα του μπαμπά.