enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Δεν παίρνω και όρκο έτσι;
πότε πάλι έστειλε η Λαγκάρντ λίστα με 32??
ξέρω για την λίστα με τους 1991 .. πάει καλά..
αλλά λίστα με 32 πρώτη φορά ακούω
εκτός αν εννοείς την λίστα που έδωσε ο "εγκριτος" τριανταφυλλόπουλος που υποτίθετε ότι την έδωσε το ΣΔΟΕ
φιλε αγαπημενε εχεις χσσει επεισοδια. σε παραπεμπω ,με τον κηδεμονα σου εννοειται στην τρεμη , . η λιστα εδοθει εις παπακωνσταντινου ,μεγα λαμογιο , ακολουθως εις μπενυ , το γλυκο μου χοντρογουρουνο νομισε οτι ηταν ζαχαρωτο και το πηγε σπιτι , ακολουθως σαμαρα και τωρα σδοε και εισαγγελεα.
ΚΑΚΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .... απο το αυτι και στον ΜΠΕΝΥ γρηγορα !!!!!!!!!!!!
πότε πάλι έστειλε η Λαγκάρντ λίστα με 32??
ξέρω για την λίστα με τους 1991 .. πάει καλά..
αλλά λίστα με 32 πρώτη φορά ακούω
εκτός αν εννοείς την λίστα που έδωσε ο "εγκριτος" τριανταφυλλόπουλος που υποτίθετε ότι την έδωσε το ΣΔΟΕ
χωρίς να είμαι νομικός ο κληρονόμος (εφόσον κάνει αποδοχή κληρονομίας) αποδέχεται και τις όποιες υποχρεώσεις προκύπτουν από αυτήν...
Ο κληρονόμος αποκτά αυτοδικαίως την κληρονομία με τον θάνατο του κληρονομούμενου.Εκτός από το ενεργητικό της κληρονομίας στην περιουσία του συναρμόζεται και το παθητικό της, δηλαδή τα χρέη του αποθανόντος.
Προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο είτε αποποιείται την κληρονομιά είτε την αποδέχεται με το ευεργέτημα της απογραφής. Στη δεύτερη περίπτωση τα χρέη του κληρονομούμενου θα καλυφθούν από το ενεργητικό της περιουσίας που κληρονομήθηκε και δεν επεκτείνεται στην ατομική περιουσία (προ κληρονομίας) του κληρονόμου.
νομίζω ότι είπαμε το ίδιο πράγμα προκειμένου για την άνευ όρων και προυποθέσεων αποδοχή ;)
Προφανώς. Απλά διέκρινα μια μικρή αβεβαιότητα και έγραψα 2-3 σειρές ανάλυση παραπάνω προς επίρρωση.
Εντός 4 μηνών.Εντός τριών μηνών πρέπει να κάνεις αποποίηση κληρονομιάς αλλιώς κληρονομείς τα χρέη. Αυτό ισχύει για όλους τους συγγενείς όχι μόνο για τα παιδιά. Δηλαδή αν έχεις κάποιο θείο στην επαρχία που πέθανε και άφησε χρέη, αν κάνουν αποποίηση τα παιδιά του, πρέπει να κάνεις κι εσύ για να μη μεταφερθούν σε σένα. Την έχουν πατήσει έτσι άνθρωποι που ζούσαν στο εξωτερικό και δεν είχαν επαφές με τους διάφορους συγγενείς τους στην Ελλάδα.