Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
θέλω να σου πω ότι, εδώ και 10 ώρες ότι όλα αυτά που γίνονται και τοπικά αλλά και πανελλαδικά τα γνωρίζουνε, ειδικά αυτοί που είναι γραφιάδες στα υπουργεία όπως ο κουρουμπλής, πόσο δε μάλλον όταν είναι 40 χρόνια στο κώμα και στέλεχος γερό.Θες να ισοσκελίσουμε την πιθανή σιωπή του Κουρουμπλή στο τοπικό σκάνδαλο που περιγράφεις με siemens,φαγοπότι ολυμπιακών,φούσκα στο χρηματιστήριο,Κοσκοτά,γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι,βατοπέδι,υπερδανεισμό της χώρας κ υποταγή της στους διεθνείς τοκογλύφους μέσω του ΔΝΤ;;;
(και πόσα άλλα,αδύνατον να τα θυμάσαι όλα)
Τί ακριβώς θες;;;;
εσύ όμως μου λες ότι δεν καταδικάστηκε άρα είναι καθαρός, και άμα έχω στοιχεία να πάω στον εισαγγελέα, πούτσες μπλε δηλαδή, δεν έχεις τι να πεις και κάθεσαι και λες μαλακίες.
και ο αυτόχειρας τότε είναι αθώος, όπως και ο τριανταφυλόπουλος είναι άγιος και όλοι όσοι δεν καταδικάστηκαν ή δεν πήγαν στον εισαγγελέα είναι αθώοι.
στην ελλάδα μέχρι και οι ζητιάνοι έχουν φάει λεφτά από το κράτος και εσύ μου λες ότι είναι καθαρός κάποιος που είναι 12 χρόνια βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης.
ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.
κάτσε παίξε με το πουλί σου τώρα, ή βρες κάποιον άλλο να του φας τον χρόνο τσάμπα, γιατί προφανώς κανείς δεν έχει να κερδίσει τίποτα από οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου.
άμα δεις, όλο το βράδυ τα ίδια και τα ίδια έλεγες και διαβάζεις πάντα αυτά που σε βολεύουν.
κλασσικός κωλοτούμπας.