Νέα

Aυτοκτόνησε ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Θες να ισοσκελίσουμε την πιθανή σιωπή του Κουρουμπλή στο τοπικό σκάνδαλο που περιγράφεις με siemens,φαγοπότι ολυμπιακών,φούσκα στο χρηματιστήριο,Κοσκοτά,γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι,βατοπέδι,υπερδανεισμό της χώρας κ υποταγή της στους διεθνείς τοκογλύφους μέσω του ΔΝΤ;;;

(και πόσα άλλα,αδύνατον να τα θυμάσαι όλα)

Τί ακριβώς θες;;;;
θέλω να σου πω ότι, εδώ και 10 ώρες ότι όλα αυτά που γίνονται και τοπικά αλλά και πανελλαδικά τα γνωρίζουνε, ειδικά αυτοί που είναι γραφιάδες στα υπουργεία όπως ο κουρουμπλής, πόσο δε μάλλον όταν είναι 40 χρόνια στο κώμα και στέλεχος γερό.
εσύ όμως μου λες ότι δεν καταδικάστηκε άρα είναι καθαρός, και άμα έχω στοιχεία να πάω στον εισαγγελέα, πούτσες μπλε δηλαδή, δεν έχεις τι να πεις και κάθεσαι και λες μαλακίες.
και ο αυτόχειρας τότε είναι αθώος, όπως και ο τριανταφυλόπουλος είναι άγιος και όλοι όσοι δεν καταδικάστηκαν ή δεν πήγαν στον εισαγγελέα είναι αθώοι.
στην ελλάδα μέχρι και οι ζητιάνοι έχουν φάει λεφτά από το κράτος και εσύ μου λες ότι είναι καθαρός κάποιος που είναι 12 χρόνια βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης.
ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.
κάτσε παίξε με το πουλί σου τώρα, ή βρες κάποιον άλλο να του φας τον χρόνο τσάμπα, γιατί προφανώς κανείς δεν έχει να κερδίσει τίποτα από οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου.
άμα δεις, όλο το βράδυ τα ίδια και τα ίδια έλεγες και διαβάζεις πάντα αυτά που σε βολεύουν.
κλασσικός κωλοτούμπας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θέλω να σου πω ότι, εδώ και 10 ώρες ότι όλα αυτά που γίνονται και τοπικά αλλά και πανελλαδικά τα γνωρίζουνε, ειδικά αυτοί που είναι γραφιάδες στα υπουργεία όπως ο κουρουμπλής, πόσο δε μάλλον όταν είναι 40 χρόνια στο κώμα και στέλεχος γερό.
εσύ όμως μου λες ότι δεν καταδικάστηκε άρα είναι καθαρός, και άμα έχω στοιχεία να πάω στον εισαγγελέα, πούτσες μπλε δηλαδή, δεν έχεις τι να πεις και κάθεσαι και λες μαλακίες.
και ο αυτόχειρας τότε είναι αθώος, όπως και ο τριανταφυλόπουλος είναι άγιος και όλοι όσοι δεν καταδικάστηκαν ή δεν πήγαν στον εισαγγελέα είναι αθώοι.
στην ελλάδα μέχρι και οι ζητιάνοι έχουν φάει λεφτά από το κράτος και εσύ μου λες ότι είναι καθαρός κάποιος που είναι 12 χρόνια βουλευτής και μέλος της κυβέρνησης.
ο σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο.
κάτσε παίξε με το πουλί σου τώρα, ή βρες κάποιον άλλο να του φας τον χρόνο τσάμπα, γιατί προφανώς κανείς δεν έχει να κερδίσει τίποτα από οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου.
άμα δεις, όλο το βράδυ τα ίδια και τα ίδια έλεγες και διαβάζεις πάντα αυτά που σε βολεύουν.
κλασσικός κωλοτούμπας.
Ενώ εσύ όλο το βράδυ μες στην επιχειρηματολογία ήσουν....''Ξέρω ρε''....''Σκάσε ρε έγω ξέρω σου λέω''....''Ξέρω ρε άντε μη γίνει χαμός''!!!

ΑΝ υπήρχε καρέκλα θα μου την είχες φέρει στο κεφάλι για να νιώσεις πως ξέρεις!!!!

Γήπεδο κ πολιτική τα θεωρείς ένα κ το αυτό!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αχού στερέψαμε από επιχειρήματα κ το γυρίσαμε στις προσωπικές επιθέσεις τώρα...... :cheesy:

Δε πας να ασχοληθείς με τον θεό τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο;;;

Που θες κ πολιτική κουβέντα....

Μπορεί να βγει ο Κουρουμπλής κ ο κάθε Κουρουμπλής όπως εμείς τώρα εδώ στο bou κ να αρχίσει να λέει,να κατονομάζει κ δίνει στεγνά πρόσωπα χωρίς να έχει στα χέρια του αποδείξεις.....θα του τραβήξουν οι άλλοι μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κ θα τον πάνε μέσα...

Αλλά ξέρω στα καφενία του χωριού σου άκουσες κ ότι είχε στα χέρια τους τις αποδείξεις.

Τις αποδείξεις τις είχε στα χέρια του ο ΓΑΠ κ τώρα ο Βενιζέλος όπως φαίνεται.....αλλά εσύ τον χαβά σου,''για όλα φταίει ο σύριζα''.
από το χωριό μου είναι η καταδικασθείσα για τις απάτες στο τοέβ, όπως επίσης και εισαγγελέας της υπόθεσης.
αλλά εσύ υποθέτεις τις υποθέσεις που θες για να νομίζεις ότι κάνεις καμιά σοβαρή κουβέντα.
από το χωριό μου είναι και ο πολιτευόμενος του κκε ο οποίος θα ξεβράκωνε τους γιατρούς με τα φακελάκια στο νοσοκομείο του αγρινίου αλλά μόλις σφήξανε οι κώλοι έκανε πίσω, είναι και αδερφός του νονού μου.

συνέχισε να κάνεις εσύ τις έκγυρες υποθέσεις σου καραγκιόζη.
άλλωστε ο αφορισμός είναι πάγια τακτική των σοφών ανθρώπων σαν και του λόγου σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ενώ εσύ όλο το βράδυ μες στην επιχειρηματολογία ήσουν....''Ξέρω ρε''....''Σκάσε ρε έγω ξέρω σου λέω''....''Ξέρω ρε άντε μη γίνει χαμός''!!!

ΑΝ υπήρχε καρέκλα θα μου την είχες φέρει στο κεφάλι για να νιώσεις πως ξέρεις!!!!

Γήπεδο κ πολιτική τα θεωρείς ένα κ το αυτό!!!
όπως έχει προσέξει τόσα χρόνια που είσαι εδώ, όλοι εσένα βρίζουνε, την πάπια, τον τσόνυ και καναδυό άλλους δεξιούς.
δεν είναι τυχαίο, συμβαίνει για κάποιο λόγο.

καλό είναι να απομονώνεσαι εδώ μέσα πάντως, δεν θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο να βρεθεί αντιμέτωπος με πραγματικό διάλογο, με αυθόρμητες φράσεις και πράγματα βγαλμένα από το μυαλό και όχι από το google.
άσε που πρέπει να έχεις και γνώθι σαυτόν για να βγεις έξω.
συνέχισε να μας το παίζεις πολιτικάντης στο ίντερνετ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όπως έχει προσέξει τόσα χρόνια που είσαι εδώ, όλοι εσένα βρίζουνε, την πάπια, τον τσόνυ και καναδυό άλλους δεξιούς.
δεν είναι τυχαίο, συμβαίνει για κάποιο λόγο.
Ποιοι όλοι;;;

Τα φασισταριά σαν του λόγου σου συνήθως όταν ανοίγει κουβέντα για το μεταναστευτικό κ ο τσώνης κ πιεξούλης όποτε θα απαντάω στις πίπες που αμολάνε για τον Σύριζα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξεκίνησε το τσουβάλιασμα.
Ποιο τσουβάλιασμα αγοράκι μου,ξεμούνιασμα της Κιτσοπούλου δεν ζήτησες στο ανάλογο θρεντ;

(βρίσκω κ το ποστ αν γουστάρεις)

Είσαι όμως ΚΟΤΑΡΑ...θες να κρατάς την ταμπέλα του ουδέτερου....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Aφου δεν τους αυτοκτονούμε εμείς,βαρέθηκαν οι άνθρωποι να περιμένουν να επαναστατήσουμε και αυτοκτονούν μόνοι τους.
*Αλήθεια θα του κάνουν θρησκευτική κηδεία;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ποιο τσουβάλιασμα αγοράκι μου,ξεμούνιασμα της Κιτσοπούλου δεν ζήτησες στο ανάλογο θρεντ;

(βρίσκω κ το ποστ αν γουστάρεις)

Είσαι όμως ΚΟΤΑΡΑ...θες να κρατάς την ταμπέλα του ουδέτερου....
είναι σαν τις δικές σου δηλώσεις τις δημοκρατικές.
αυτοί έχουν καταδικαστεί από εισαγγελέα παπασάλια;
έχεις στοιχεία που τους βαραίνουν, ξέρεις κάτι;
αν έχεις να πας στον εισαγγελέα αλλιώς μην υποθέτεις πράγματα και καταστάσεις που σας λένε εκεί στο καφενείο στο κώμα.
Οι καργιόληδες: Πάγκαλος,Βενιζέλος,ΓΑΠ,Παπακωνσταντίνου,Λοβέρδος,Χρυσοχο δεν θα αυτοκτονήσουν ποτέ πάντως...θέλει κ λίγη τσίπα.
άλλωστε στους θολοκουλτουριάρηδες σαν την σαυρομούνα δεν αξίζει τίποτε άλλο.
επιβραδύνουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
είμαστε στο 2012 και ακόμα βλέπουμε κοινότυπες προσπάθειες χαρακτηριστικές του μεσαίωνα μπας και αρπάξουνε λίγη προσοχή.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
είναι σαν τις δικές σου δηλώσεις τις δημοκρατικές.
αυτοί έχουν καταδικαστεί από εισαγγελέα παπασάλια;
έχεις στοιχεία που τους βαραίνουν, ξέρεις κάτι;
αν έχεις να πας στον εισαγγελέα αλλιώς μην υποθέτεις πράγματα και καταστάσεις που σας λένε εκεί στο καφενείο στο κώμα.
Εγώ αριστερός δηλώνω...δεν δηλώνω αστοδημοκράτης....

Εσύ πάλι δηλώνεις ουδέτερος...αλλά όλο για τον Σύριζα πετάγεσαι σαν την καυλωμένη ψωλή να γράψεις...μέχρι τώρα πόσο ανθελληνικό είναι ήταν το σύνηθες,πλέον υιοθετείς κ την νέα μόδα του πόσο διεφθαρμένο μπορεί να γίνει μελλοντικά επειδή έχει 5 βουλευτές του πρώην πασόκους....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
άλλωστε στους θολοκουλτουριάρηδες σαν την σαυρομούνα δεν αξίζει τίποτε άλλο.
επιβραδύνουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
είμαστε στο 2012 και ακόμα βλέπουμε κοινότυπες προσπάθειες χαρακτηριστικές του μεσαίωνα μπας και αρπάξουνε λίγη προσοχή.
Εεε ναι...αυτά ακριβώς πιστεύουν κ στο Ιράν,στο Ιράκ....μόνο που εκεί επειδή εξουσιάζουν διάφοροι τσολιάδες-ψωλιάδες κάνουν κ πράξη τα ξεμουνιάσματα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εσύ βλέπεις αυτά που λέω για το σύριζα γιατί αυτά σε πειράζουν και αυτά θυμάσαι.
τις προάλες ο λάκης με έβριζε γιατί είμαι εξαρχιώτης.
ο άλλος ο στόκος 100 οκτανίων ο apoc μου την είπε γιατί νόμιζε ότι έκανα τα σχόλιο χτες το βράδυ ως πασόκος.

ο κάθε ένας ανάλογα με το κόμπλεξ που έχει βγάζει και ανάλογα συμπεράσματα.

δεν μου απάντησες όμως, για το ποστ σου στην πρώτη σελίδα, εσύ φασιστάκο έχεις στοιχεία για να προκαλείς αυτούς που γράφεις να πάνε να αυτοκτονήσουν;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Εγώ αριστερός δηλώνω...δεν δηλώνω αστοδημοκράτης....

Εσύ πάλι δηλώνεις ουδέτερος...αλλά όλο για τον Σύριζα πετάγεσαι σαν την καυλωμένη ψωλή να γράψεις...μέχρι τώρα πόσο ανθελληνικό είναι ήταν το σύνηθες,πλέον υιοθετείς κ την νέα μόδα του πόσο διεφθαρμένο μπορεί να γίνει μελλοντικά επειδή έχει 5 βουλευτές του πρώην πασόκους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εεε ναι...αυτά ακριβώς πιστεύουν κ στο Ιράν,στο Ιράκ....μόνο που εκεί επειδή εξουσιάζουν διάφοροι τσολιάδες-ψωλιάδες κάνουν κ πράξη τα ξεμουνιάσματα...
σωστά τα λες, όλους αυτούς που υποθάλπτει ο συριζα εδώ στην ελλάδα από εκεί προέρχονται.
don't bash me bady.
όλοι αυτοί οι τσολιάδες ψωλιάδες δίνουν την ψήφο τους στο σύριζα για να κάνουν μια ελλάδα σαν το μπαγκλαντές, το πακιστάν, τη σομαλία, το ιρακ το ιραν. δεν βλέπω το λόγο που δυσανασχετείς.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εσύ βλέπεις αυτά που λέω για το σύριζα γιατί αυτά σε πειράζουν και αυτά θυμάσαι.
τις προάλες ο λάκης με έβριζε γιατί είμαι εξαρχιώτης.
ο άλλος ο στόκος 100 οκτανίων ο apoc μου την είπε γιατί νόμιζε ότι έκανα τα σχόλιο χτες το βράδυ ως πασόκος.

ο κάθε ένας ανάλογα με το κόμπλεξ που έχει βγάζει και ανάλογα συμπεράσματα.

δεν μου απάντησες όμως, για το ποστ σου στην πρώτη σελίδα, εσύ φασιστάκο έχεις στοιχεία για να προκαλείς αυτούς που γράφεις να πάνε να αυτοκτονήσουν;
Αυτά που λες για τον Σύριζα είναι κατά του Σύριζα...αλλά αν περιοριζόσουν στον Σύριζα πάει καλά δεν θα υπήρχε θέμα...και αλλού εκφράζεις διαρκώς τις ''ουδέτερες-αντικειμενικές'' απόψεις σου(για τα ξεμουνιάσματα λέω όπως καταλαβαίνεις).

Οι άλλοι είναι στόκοι κ καταλαβαίνουν ότι θέλουν.....αν κ προσωπικά τόσο που καίγομαι εδώ δεν είδα ποτέ τον Λάκη να σε βρίζει ως εξαρχιώτη (αλλά ας το πιστέψω).

Το να στρέψεις τώρα εναντία μου την επιχειρηματολογία πως μόνο με αποδείξεις μιλάμε δεν σε συμφέρει όπως νομίζεις...αναιρεί κ εσένα.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
Ο tzanhs απο το φορουμ ηταν και επειδη τον εκαναν μπαν αυτοκτονησε  :rolleyes:

διομήδης