Επισκέπτης
γιαυτο μωρη μπετονιερα το εβαλες κοντινη ληψη τραπεζι? βαλε κανα ποτηρι διπλα μωρη να δουμε το μεγεθος της σωβρακας σου.
Ή καλύτερα πιατέλα....για να είναι ίσα στο μήκος..... ;) ;) ;)
γιαυτο μωρη μπετονιερα το εβαλες κοντινη ληψη τραπεζι? βαλε κανα ποτηρι διπλα μωρη να δουμε το μεγεθος της σωβρακας σου.
Ή καλύτερα πιατέλα....για να είναι ίσα στο μήκος..... ;) ;) ;)
Αβραμούκο μου εσύ τα πήγαινες καλά με τα γυναικεία νικ,τι έπαθες τώρα?Ή καλύτερα πιατέλα....για να είναι ίσα στο μήκος..... ;) ;) ;)
Πεταξε το και ελα να σου παρω οτι θες (απο βρακι εννοω)Ε δε φταιω...Εσεις ασχολειστε με τον εναν η τον αλλον τροπο.....
Αβραμούκο μου εσύ τα πήγαινες καλά με τα γυναικεία νικ,τι έπαθες τώρα?
Αβραμούκο μου εσύ τα πήγαινες καλά με τα γυναικεία νικ,τι έπαθες τώρα?
Πεταξε το και ελα να σου παρω οτι θες (απο βρακι εννοω)
Επιτελους και ενα νημα για το αλιντι....την ειδικη στα βρακια ελλεηνιδων
Μεμάκι μου να ανοίξω κι εγώ θρεντ για να πουλήσω το στοκ μου? :-* :-* :-*Επιτελους και ενα νημα για το αλιντι....την ειδικη στα βρακια ελλεηνιδων
Επιτελους και ενα νημα για το αλιντι....την ειδικη στα βρακια ελλεηνιδων
Μεμάκι μου να ανοίξω κι εγώ θρεντ για να πουλήσω το στοκ μου? :-* :-* :-*
Απο αυτο εβγαλες και συμπερασμα ?Μήπως είστε λίγο καρμίρης;
Ελα το γλυφιτζουρι σου εσυ....σε προλαβα
Κοριτσαρα μου,για σενα μεχρι και κομπλιμεντα θα κανω στις χοντροκωλες για να ξεπουλισεις το στοκ και να εχεις φραγκα για το βουνο :-*Μεμάκι μου να ανοίξω κι εγώ θρεντ για να πουλήσω το στοκ μου? :-* :-* :-*
Απο αυτο εβγαλες και συμπερασμα ?
Ουαο !!!!! Εισθε μεγαλος εγκεφαλος εσεις .....
Κοριτσαρα μου,για σενα μεχρι και κομπλιμεντα θα κανω στις χοντροκωλες για να ξεπουλισεις το στοκ και να εχεις φραγκα για το βουνο :-*
Κοριτσαρα μου,για σενα μεχρι και κομπλιμεντα θα κανω στις χοντροκωλες για να ξεπουλισεις το στοκ και να εχεις φραγκα για το βουνο :-*
Δεν σας λοιδορω καθολου φιλτατε...Ναι έχετε δίκιο να με λοιδορείτε. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, με τόσες γιάρδες ύφασμα που θα χρειασθούν για να τις φτιάξετε καμιά δωδεκάδα κυλοτάκια, θα ξεπαραδιαστείτε.