Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
+10000
Μεχρι στιγμης η καλυτερη προσφορα....
10000 ευρωπουλα...>Αντε τυχερε......
+10000
Ρυθμακι, μας γαμησες πια με αυτο το βρακι.Σσσσστ....Μην τα λες αυτα δυνατα....Ασε μπας κ το ξεφορτωθω.....
Ρυθμακι, μας γαμησες πια με αυτο το βρακι.
Σσσσστ....Μην τα λες αυτα δυνατα....Ασε μπας κ το ξεφορτωθω.....
Πέτα το στα σκουπίδια ρε χοντρή,τι κάθεσαι και προσπαθείς να το πουλήσεις;;;; Για μισό € που θα πιάσει;;;; ;) ;) ;) ;)
Ρυθμακι, μας γαμησες πια με αυτο το βρακι.
Μετα απο βρωμιαρα εγινα και χοντρη κι ακομη ασχολεισαι.....
Μ αποια ειμαι τελος παντων.....
Το θυμαμαι, αλλά δεν το θεωρω μειονεκτημα απαραιτητως.Το χοντρή το'χες παραδεχθεί σε κάποια φάση και συ.....ο άλεξ το θυμάται νομίζω
Αλλά σοβαρά τώρα,αν θες να το πουλήσεις βάλε αγγελία στη χρυσή ευκαιρία...και αν βρεθεί αγοραστής,εμένα σφύρα μου
Το χοντρή το'χες παραδεχθεί σε κάποια φάση και συ.....ο άλεξ το θυμάται νομίζω
Αλλά σοβαρά τώρα,αν θες να το πουλήσεις βάλε αγγελία στη χρυσή ευκαιρία...και αν βρεθεί αγοραστής,εμένα σφύρα μου
+10001+10000
+10001
τώρα αποκτά ενδιαφέρον και λόγο ύπαρξης το θρεντΤο χοντρή το'χες παραδεχθεί σε κάποια φάση και συ.....ο άλεξ το θυμάται νομίζω
έπρεπε να το είχα προβλέψει αυτό+10001
αυτό δεν θα μπορούσα να το προβλέψω+1 και το τάνγκα της λατρείας (Με σκελέα)
Το θυμαμαι, αλλά δεν το θεωρω μειονεκτημα απαραιτητως.
Το θυμαμαι, αλλά δεν το θεωρω μειονεκτημα απαραιτητως.
δημητριε να ανοιξω ενα καινουριο θρεντ τι λες;τοσα ωραια θρεντ εχουμε ανοιξει παλια μαζι..... ;);)
Ε μερικοί μπορούν να μη το θεωρούν μείον....αλλά με βάση την πλειοψηφία....δε θα ακούει και πολύ συχνά την ερώτηση "έχεις fb;" από τους περαστικούς.... ;)
δημητριε να ανοιξω ενα καινουριο θρεντ τι λες;τοσα ωραια θρεντ εχουμε ανοιξει παλια μαζι..... ;)
Α ρε αθανατη κουτσομπολα πουστοκιθαρα........
αυτο ενα....και θα ανοιξω και ενα ακομη τι θεωρειτε χειροτερο τις βρωμιαρες ή τις χοντρες......Ναι....πόσο συχνά σας ρωτάνε αν έχετε fb (για τις γυναίκες του σάιτ) ;)
γιαυτο μωρη μπετονιερα το εβαλες κοντινη ληψη τραπεζι? βαλε κανα ποτηρι διπλα μωρη να δουμε το μεγεθος της σωβρακας σου.