Πωωωω. Δεν το πιστεύω!!!!! Θα πάρω σήμερα τέτοια χαρά;;; Θα γιορτάσω επιτέλους και εγώ την γιορτή των ερωτευμένων;;;
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
.......συγκρατήσου ,,...θα μας κρεμάσουν κουδούνες ...και λίγα μετατουμπιζουδακίου
Πωωωω. Δεν το πιστεύω!!!!! Θα πάρω σήμερα τέτοια χαρά;;; Θα γιορτάσω επιτέλους και εγώ την γιορτή των ερωτευμένων;;;
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Ανταλασσεται η πωλειται το παρακατω εσωρουχο.....
Ανταλασσεται με γυναικειο, μαυρο η μωβ....
Πωλειται σε βιτσιοζικα αγορια αφου φορεθει κ δεν πλυθει.....
Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.....
τυπε ειπε μονο σε πμΕνδεικτική τιμή;
ακωμα και ενας σαν και μενα θα το καταλαβαινε το παιζεις καλος, καθε μερα ξεκινας με κλαμα και στη πορεια σταζεις τοσο φαρμακι οσο κανεναςΚι εσυ βρουτε ? κλαψ λυγμ :'(
Πως το ανακαλυψες αυτο τυπε μου ?
Με την Νικολουλη η με τον Χαρδαβελα ?
Μονος σου αποκλειεται παντως.
Εχεις απολυτο δικιο....ακωμα και ενας σαν και μενα θα το καταλαβαινε το παιζεις καλος, καθε μερα ξεκινας με κλαμα και στη πορεια σταζεις τοσο φαρμακι οσο κανενας
Εχεις απολυτο δικιο....
Να παιξεις και το πουλακι σου... αν εχεις φυσικαγιαυτο αν αυριο συνεχισεις στο ιδιο βιολι θα παιξουμε τα θρυλικα ποσταρισματα του φερραρη.
ο φεραρις τι ειναι παλι ρε.γιαυτο αν αυριο συνεχισεις στο ιδιο βιολι θα παιξουμε τα θρυλικα ποσταρισματα του φερραρη.
Τυπε εγω της ειπα να το πεταξει και να παμε να της παρω οποιο αλλο θελειrythaki...δεν βλέπω να φεύγει...το βρακί ..θα το φορέσεις θες δεν θες
,,αυτό που ανακαλύψαμε επ ευκαιρείας, ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι βρωμόκωλοι ....μες την μπίχλα !
ααααααααλλλοοοοοο φρουτοο φεραρις τι ειναι παλι ρε.
μπορει να εισαι πολλα αλλα πεφτουλας δεν εισαι.ααααααααλλλοοοοοο φρουτο
Ο πεφτουλας
Με ελεγαν πεφτουλα χωρις να ειμαι και αποφασισα να το παιξω πεφτουλας
μπορει να εισαι πολλα αλλα πεφτουλας δεν εισαι.
πεφτουλας δεν μπορει να ειναι γιατι ξερει οτι δεν εχει ελπιδα ουτε με τον λιλα.καλα. θα δεις.
Τυπε εγω της ειπα να το πεταξει και να παμε να της παρω οποιο αλλο θελει
Αλλα μαλλον εκτος του οτι δεν απαντησε ακομη στην προταση μου .....
Μαλλον επρεπε να θεσω και ορο να την βλεπω να δοκιμαζει τα βρακακια στο αλλακτηριο μεχρι να διαλεξει αυτο που θελει να της αγορασω....
Λες να πιαστηκα κοροιδο τυπε ?
Προλαβαινω να το αλλαξω ?
Συμφωνω απολυτα......πεφτουλας δεν μπορει να ειναι γιατι ξερει οτι δεν εχει ελπιδα ουτε με τον λιλα.
Λες τυπε μου ?....εγώ νομίζω ότι θέλει ένα <κεμπάπ> μες το δοκιμαστήριο ένα κρύο
μπορει να εισαι πολλα αλλα πεφτουλας δεν εισαι.