Νέα

Αυτο το βρακι ποιος θα το παρει????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rythm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Πωωωω. Δεν το πιστεύω!!!!! Θα πάρω σήμερα τέτοια χαρά;;; Θα γιορτάσω επιτέλους και εγώ την γιορτή των ερωτευμένων;;;

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
hearts-151.GIF

:dunno:  .......συγκρατήσου ,,...θα μας κρεμάσουν κουδούνες  :rockon:  :tickedoff:...και λίγα μετατουμπιζουδακίου :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πωωωω. Δεν το πιστεύω!!!!! Θα πάρω σήμερα τέτοια χαρά;;; Θα γιορτάσω επιτέλους και εγώ την γιορτή των ερωτευμένων;;;

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
hearts-151.GIF

Αγιε μου......καλην εσπεραν
Παραδεχεται η εδω Ελληνορθοδοξη εκλησια αυτον τον Λατινο ??

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Ανταλασσεται η πωλειται το παρακατω εσωρουχο.....

Ανταλασσεται με γυναικειο, μαυρο η  μωβ....

Πωλειται σε βιτσιοζικα αγορια αφου φορεθει κ δεν πλυθει.....

Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.....

Ενδεικτική τιμή;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πανω απο 14 σελ  για ενα βρακι......Φαντασου ναχαμε ποσοτητα

Επισκέπτης
Κι εσυ βρουτε ? κλαψ λυγμ  :'(

Πως το ανακαλυψες αυτο τυπε μου ?

Με την Νικολουλη η με τον Χαρδαβελα ?  :rolleyes:

Μονος σου αποκλειεται παντως.
ακωμα και ενας  :jerking: σαν και μενα θα το καταλαβαινε το παιζεις καλος, καθε μερα ξεκινας με κλαμα και στη πορεια σταζεις τοσο φαρμακι οσο κανενας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ακωμα και ενας  σαν και μενα θα το καταλαβαινε το παιζεις καλος, καθε μερα ξεκινας με κλαμα και στη πορεια σταζεις τοσο φαρμακι οσο κανενας
Εχεις απολυτο δικιο....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γιαυτο αν αυριο συνεχισεις στο ιδιο βιολι θα παιξουμε τα θρυλικα ποσταρισματα του φερραρη.
Να παιξεις και το πουλακι σου...  αν εχεις φυσικα  :dancing: :boobies:

Σκασιλα μου μεγαλη....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω μια καλυτερη ιδεα για να μην κουραζεσαι στην μελετη..... να μεταφερεις ολο το κοσμοπολιταν εδω !!!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:  rythaki...δεν βλέπω να φεύγει...το βρακί ..θα το φορέσεις θες δεν θες  :rockon:

,,αυτό που ανακαλύψαμε επ ευκαιρείας, ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι βρωμόκωλοι ....μες την μπίχλα ! :rockon: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:rolleyes:   rythaki...δεν βλέπω να φεύγει...το βρακί ..θα το φορέσεις θες δεν θες  :rockon:

,,αυτό που ανακαλύψαμε επ ευκαιρείας, ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι βρωμόκωλοι ....μες την μπίχλα ! :rockon: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1:
Τυπε εγω της ειπα να το πεταξει και να παμε να της παρω οποιο αλλο θελει

Αλλα μαλλον εκτος του οτι δεν απαντησε ακομη στην προταση μου .....

Μαλλον επρεπε να θεσω και ορο να την βλεπω να δοκιμαζει τα βρακακια στο αλλακτηριο μεχρι να διαλεξει αυτο που θελει να της αγορασω....  :rolleyes:

Λες να πιαστηκα κοροιδο τυπε ?  :think:

Προλαβαινω να το αλλαξω ?  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ααααααααλλλοοοοοο φρουτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο πεφτουλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με ελεγαν πεφτουλα χωρις να ειμαι και αποφασισα να το παιξω πεφτουλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορει να εισαι πολλα αλλα πεφτουλας δεν εισαι.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τυπε εγω της ειπα να το πεταξει και να παμε να της παρω οποιο αλλο θελει

Αλλα μαλλον εκτος του οτι δεν απαντησε ακομη στην προταση μου .....

Μαλλον επρεπε να θεσω και ορο να την βλεπω να δοκιμαζει τα βρακακια στο αλλακτηριο μεχρι να διαλεξει αυτο που θελει να της αγορασω....  :rolleyes:

Λες να πιαστηκα κοροιδο τυπε ?  :think:

Προλαβαινω να το αλλαξω ?  :think:

....εγώ νομίζω ότι θέλει ένα <κεμπάπ> μες το δοκιμαστήριο ένα :fuck1: :zfuck: κρύο  :rockon: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom