Νέα

Αυτό είναι το Ελλάντα. Μια εικόνα Χίλιες Λέξεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 538K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η "τεχνη" αποδιδει την ζωη οπως καποιοι την ονειρευονται !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1509919405795.jpg
    FB_IMG_1509919405795.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 10
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οταν ενας ανθρωπος ειναι ευαισθητος αντιδρα στην αδικια σε ολες τις μορφες της και απο οπου και αν προερχεται, και σιγουρα οχι επιλεκτικα.

Οταν ενας πολιτικαντης παριστανει επιλεκτικα τον "ευαισθητο" μονο γελοιος μπορει να γινει.

Πραγμα που δεν θελει και ιδιαιτερη προσπαθεια βεβαια !!! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1509919296884.jpg
    FB_IMG_1509919296884.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 15

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
. :happy:

Συνημμένα

• κ&τυφλόΣ....jpg
    κ&τυφλόΣ....jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 13

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οταν ενας ανθρωπος ειναι ευαισθητος αντιδρα στην αδικια σε ολες τις μορφες της και απο οπου και αν προερχεται, και σιγουρα οχι επιλεκτικα.

Οταν ενας πολιτικαντης παριστανει επιλεκτικα τον "ευαισθητο" μονο γελοιος μπορει να γινει.

-------
αφου ετσι ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ οι image makers...
η εικονα της χωρας...
σκεψου το εξης...
-πεθαινει ελληνας απο πεινα...κανενα ενδιαφερον απο ΜΜΕ
-ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ μια βαρκα στο αιγαιο... 1000000000 καμερες...
αφου αυτοι φεραν το μισο πακισταν/αφγανισταν..κτλ...θα τους αβανταρουν...
+υπονοιες για χρυση αυγη για το περιστατικο=κοβω ψηφους..

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
:happy:

Συνημμένα

• ΚΚimage.jpg
    ΚΚimage.jpg
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Για τόσους και άλλους τόσους λόγους είπα αντίο στην Ελλάδα, η τέλος πάντων ότι έχει μείνει από αυτή, και να συνεχίσω τις σπουδές μου και τη ζωή μου στη Σουηδία. Είμαι σχεδόν έναν χρόνο εδώ και πραγματικά αν γυρίσω Ελλάδα για πάντα θα με πιάσει κατάθλιψη

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Εμάς μας πιάνει κατάθλιψη στη σουηδία,
Λέμε όχι στη σουηδία και ναι στις σουηδέζες στα ελληνικά νησιά.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τόσους και άλλους τόσους λόγους είπα αντίο στην Ελλάδα, η τέλος πάντων ότι έχει μείνει από αυτή, και να συνεχίσω τις σπουδές μου και τη ζωή μου στη Σουηδία. Είμαι σχεδόν έναν χρόνο εδώ και πραγματικά αν γυρίσω Ελλάδα για πάντα θα με πιάσει κατάθλιψη

Καλησπερα φιλε !! :hi: :hi:

Ξεκινας ενα ταξιδι παρομοιο με το δικο μου.

Πριν 25 περιπου χρονια ξεκινησα να δουλευω στη Στοκχολμη και εμεινα 1 χρονο περοπου εκει.

Απο τοτε δεν σταματησα ποτε να ταξιδευω ειτε για επαγγελματικους ειτε για τουριστικους λογους.

Εχω αλλαξει 14 διαβστηρια και εχω επισκεφτει 73 χωρες (καποτε καθησα και τις μετρησα).

Κρατα λοιπον δυο "συμβουλες".

Πρωτον. Οι χωρες ειναι σαν τις γυναικες. :hi:

Καμμια χωρα δεν εχει "αξια". Εκτος απο μια παντα.Αξια εχει μονο το ταξιδι μεσα απο αυτες.
Εστιασε στο ταξιδι !!

Δευτερον. Ποτε μην λες ποτε !!!

Καλη τυχη !!! :hi:

ΥΓ(Χαιρετισμους στις "Για εσκαρ ει", που καποτε τιμησα δεοντως ) :grin: :grin:

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280

Πριν 25 περιπου χρονια ξεκινησα να δουλευω στη Στοκχολμη και εμεινα 1 χρονο περοπου εκει.

Απο τοτε δεν σταματησα ποτε να ταξιδευω ειτε για επαγγελματικους ειτε για τουριστικους λογους.

Εχω αλλαξει 14 διαβστηρια και εχω επισκεφτει 73 χωρες (καποτε καθησα και τις μετρησα).

Καμμια χωρα δεν εχει "αξια". Εκτος απο μια παντα.Αξια εχει μονο το ταξιδι μεσα απο αυτες.
Εστιασε στο ταξιδι !!

Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ μας. Γεννήθηκα Στοκχόλμη και η μάνα μου είναι ελληνοσουηδέζα γεννημένη και μεγαλωμένη Στοκχόλμη και δόξα τω θεώ έχω ένα δικό μου διαμέρισμα εδώ. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που επέλεξες να ζεις, είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για τη ψυχή του, και αν είσαι τυχερός και για την τσέπη σου, αλλά το πρώτο έχει πιο πολλή σημασία. Σε ευχαριστώ και για τις συμβουλές, θα τις κρατήσω. Σε ποια χώρα είσαι τώρα και με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται;;

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
1

Στα μπαλάκια του τελείως του κάφρου, αυτοί και αυτά μας αξίζουν, μακάρι να μπορούσα να έφευγα από την κωλοχώρα θεέ μου.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ μας. Γεννήθηκα Στοκχόλμη και η μάνα μου είναι ελληνοσουηδέζα γεννημένη και μεγαλωμένη Στοκχόλμη και δόξα τω θεώ έχω ένα δικό μου διαμέρισμα εδώ. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που επέλεξες να ζεις, είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για τη ψυχή του, και αν είσαι τυχερός και για την τσέπη σου, αλλά το πρώτο έχει πιο πολλή σημασία. Σε ευχαριστώ και για τις συμβουλές, θα τις κρατήσω. Σε ποια χώρα είσαι τώρα και με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται;;

Δουλευα στο τομεα των τηλεπικοινωνιων, σαν solution architect αρxικα και σαν διευθυντης marketing και πωλησεων αργοτερα.

Μετα απο πολλα χρονια στο εξωτερικο εχω γυρισει και δουλευω στην Ελλαδα τωρα στον ιδιο χωρο.

Δεν ειναι η καλυτερη εποχη να δουλευει κανεις στην Ελλαδα. Αλλα ο γυιος μου εδω με χρειαζεται και αυτη ειναι τωρα η πρωτη μου πρωτεραιοτητα.

Οχι τα λεφτα. Διοτι ...(και αυτη ειναι η τριτη συμβουλη ) Τα λεφτα δεν θα ειναι ποτε πολλα.Οσα και να γινουν.

Μπορουν ομως να γινουν καποτε αρκετα.Με το καταληλο εγκεφαλικο προγραμματισμο ( mind set ).

Να θυμασαι.Το πολυ δεν ειναι παντα αρκετο. Το αρκετο ομως ειναι παντα πολυ.
Βοηθαει στην "ισορροπια". :grin: :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καρανικα μου θυμηζει !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1510086073571.jpg
    FB_IMG_1510086073571.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 14

Psychologos2408

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
6
Like
208
Πόντοι
280
Δουλευα στο τομεα των τηλεπικοινωνιων, σαν solution architect αρxικα και σαν διευθυντης marketing και πωλησεων αργοτερα.

Μετα απο πολλα χρονια στο εξωτερικο εχω γυρισει και δουλευω στην Ελλαδα τωρα στον ιδιο χωρο.

Δεν ειναι η καλυτερη εποχη να δουλευει κανεις στην Ελλαδα. Αλλα ο γυιος μου εδω με χρειαζεται και αυτη ειναι τωρα η πρωτη μου πρωτεραιοτητα.

Οχι τα λεφτα. Διοτι ...(και αυτη ειναι η τριτη συμβουλη ) Τα λεφτα δεν θα ειναι ποτε πολλα.Οσα και να γινουν.

Μπορουν ομως να γινουν καποτε αρκετα.Με το καταληλο εγκεφαλικο προγραμματισμο ( mind set ).

Να θυμασαι.Το πολυ δεν ειναι παντα αρκετο. Το αρκετο ομως ειναι παντα πολυ.
Βοηθαει στην "ισορροπια". :grin: :grin:

Και εγώ με αυτόν τον τομέα θέλω να ασχοληθώ, αλλά όχι τόσο με τους αριθμούς όσο με τη ψυχολογία του καταναλωτή. Θα μου άρεσε όμως και κάποια στιγμή να είχα μια τελείως δικιά μου επιχείρηση. Πάλι καλά που εδώ υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Χίλια μπράβο φίλε. Πολύ καλά έκανες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16

Εστιασε στο ταξιδι !!

Δεν ήξερα την προϊστορία σου. Τα κείμενά σου και ο τρόπος σκέψης σου δείχνουν άνθρωπο κοσμογυρισμένο.  :hi: :hi: :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και εγώ με αυτόν τον τομέα θέλω να ασχοληθώ, αλλά όχι τόσο με τους αριθμούς όσο με τη ψυχολογία του καταναλωτή. Θα μου άρεσε όμως και κάποια στιγμή να είχα μια τελείως δικιά μου επιχείρηση. Πάλι καλά που εδώ υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες

Καλη τυχη ευχομαι !! :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom