Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
-------Οταν ενας ανθρωπος ειναι ευαισθητος αντιδρα στην αδικια σε ολες τις μορφες της και απο οπου και αν προερχεται, και σιγουρα οχι επιλεκτικα.
Οταν ενας πολιτικαντης παριστανει επιλεκτικα τον "ευαισθητο" μονο γελοιος μπορει να γινει.
Πραγμα που δεν θελει και ιδιαιτερη προσπαθεια βεβαια !!!
Για τόσους και άλλους τόσους λόγους είπα αντίο στην Ελλάδα, η τέλος πάντων ότι έχει μείνει από αυτή, και να συνεχίσω τις σπουδές μου και τη ζωή μου στη Σουηδία. Είμαι σχεδόν έναν χρόνο εδώ και πραγματικά αν γυρίσω Ελλάδα για πάντα θα με πιάσει κατάθλιψη
Καλησπερα φιλε !!
Ξεκινας ενα ταξιδι παρομοιο με το δικο μου.
Πριν 25 περιπου χρονια ξεκινησα να δουλευω στη Στοκχολμη και εμεινα 1 χρονο περοπου εκει.
Απο τοτε δεν σταματησα ποτε να ταξιδευω ειτε για επαγγελματικους ειτε για τουριστικους λογους.
Εχω αλλαξει 14 διαβστηρια και εχω επισκεφτει 73 χωρες (καποτε καθησα και τις μετρησα).
Κρατα λοιπον δυο "συμβουλες".
Πρωτον. Οι χωρες ειναι σαν τις γυναικες.
Καμμια χωρα δεν εχει "αξια". Εκτος απο μια παντα.Αξια εχει μονο το ταξιδι μεσα απο αυτες.
Εστιασε στο ταξιδι !!
Δευτερον. Ποτε μην λες ποτε !!!
Καλη τυχη !!!
ΥΓ(Χαιρετισμους στις "Για εσκαρ ει", που καποτε τιμησα δεοντως )
Στα μπαλάκια του τελείως του κάφρου, αυτοί και αυτά μας αξίζουν, μακάρι να μπορούσα να έφευγα από την κωλοχώρα θεέ μου.Οταν ενας ανθρωπος ειναι ευαισθητος αντιδρα στην αδικια σε ολες τις μορφες της και απο οπου και αν προερχεται, και σιγουρα οχι επιλεκτικα.
Οταν ενας πολιτικαντης παριστανει επιλεκτικα τον "ευαισθητο" μονο γελοιος μπορει να γινει.
Πραγμα που δεν θελει και ιδιαιτερη προσπαθεια βεβαια !!!
Υπάρχει όμως μια διαφορά μεταξύ μας. Γεννήθηκα Στοκχόλμη και η μάνα μου είναι ελληνοσουηδέζα γεννημένη και μεγαλωμένη Στοκχόλμη και δόξα τω θεώ έχω ένα δικό μου διαμέρισμα εδώ. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που επέλεξες να ζεις, είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για τη ψυχή του, και αν είσαι τυχερός και για την τσέπη σου, αλλά το πρώτο έχει πιο πολλή σημασία. Σε ευχαριστώ και για τις συμβουλές, θα τις κρατήσω. Σε ποια χώρα είσαι τώρα και με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται;;
Δουλευα στο τομεα των τηλεπικοινωνιων, σαν solution architect αρxικα και σαν διευθυντης marketing και πωλησεων αργοτερα.
Μετα απο πολλα χρονια στο εξωτερικο εχω γυρισει και δουλευω στην Ελλαδα τωρα στον ιδιο χωρο.
Δεν ειναι η καλυτερη εποχη να δουλευει κανεις στην Ελλαδα. Αλλα ο γυιος μου εδω με χρειαζεται και αυτη ειναι τωρα η πρωτη μου πρωτεραιοτητα.
Οχι τα λεφτα. Διοτι ...(και αυτη ειναι η τριτη συμβουλη ) Τα λεφτα δεν θα ειναι ποτε πολλα.Οσα και να γινουν.
Μπορουν ομως να γινουν καποτε αρκετα.Με το καταληλο εγκεφαλικο προγραμματισμο ( mind set ).
Να θυμασαι.Το πολυ δεν ειναι παντα αρκετο. Το αρκετο ομως ειναι παντα πολυ.
Βοηθαει στην "ισορροπια".
Χίλια μπράβο φίλε. Πολύ καλά έκανες.Για τόσους και άλλους τόσους λόγους είπα αντίο στην Ελλάδα, η τέλος πάντων ότι έχει μείνει από αυτή, και να συνεχίσω τις σπουδές μου και τη ζωή μου στη Σουηδία. Είμαι σχεδόν έναν χρόνο εδώ και πραγματικά αν γυρίσω Ελλάδα για πάντα θα με πιάσει κατάθλιψη
Δεν ήξερα την προϊστορία σου. Τα κείμενά σου και ο τρόπος σκέψης σου δείχνουν άνθρωπο κοσμογυρισμένο.Καλησπερα φιλε !!
Ξεκινας ενα ταξιδι παρομοιο με το δικο μου.
Πριν 25 περιπου χρονια ξεκινησα να δουλευω στη Στοκχολμη και εμεινα 1 χρονο περοπου εκει.
Απο τοτε δεν σταματησα ποτε να ταξιδευω ειτε για επαγγελματικους ειτε για τουριστικους λογους.
Εχω αλλαξει 14 διαβστηρια και εχω επισκεφτει 73 χωρες (καποτε καθησα και τις μετρησα).
Κρατα λοιπον δυο "συμβουλες".
Πρωτον. Οι χωρες ειναι σαν τις γυναικες.
Καμμια χωρα δεν εχει "αξια". Εκτος απο μια παντα.Αξια εχει μονο το ταξιδι μεσα απο αυτες.
Εστιασε στο ταξιδι !!
Δευτερον. Ποτε μην λες ποτε !!!
Καλη τυχη !!!
ΥΓ(Χαιρετισμους στις "Για εσκαρ ει", που καποτε τιμησα δεοντως )
Και εγώ με αυτόν τον τομέα θέλω να ασχοληθώ, αλλά όχι τόσο με τους αριθμούς όσο με τη ψυχολογία του καταναλωτή. Θα μου άρεσε όμως και κάποια στιγμή να είχα μια τελείως δικιά μου επιχείρηση. Πάλι καλά που εδώ υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες