You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτό είναι το Ελλάντα. Μια εικόνα Χίλιες Λέξεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 538K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/13/arkas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Με προλαβες !!! ;D
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Άντε μετά να σεβαστείς την ενχώρια Τρίτη Ηλικία...
Πιο πολύ απαξία μου προκαλεί ...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Άντε μετά να σεβαστείς την εγχώρια Τρίτη Ηλικία...
Πιο πολύ απαξία μου προκαλεί ...
Και καπως ετσι...
"Δυστυχως Εφωφευσαμεν"!!!
metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 16
Αν κάνεις και αναρρίχηση σε αυτά τα βράχια, η μαγεία γίνεται ακόμα μεγαλύτερηΤα μετεωρα στην ομιχλη
Η αλλιως !! Οταν μιλαμε για "μαγεια" !!!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Όλοι μιλούν για την απρόσμενα υψηλή ( για πολλούς ) προσέλευση στις κάλπες της Κεντροαριστεράς.
Πολλοί την εμφανίζουν σαν επιτυχία και προσωπικά θα συμφωνήσω ότι σε ένα βαθμό είναι επιτυχία. Θα ήθελα όμως πολύ να δω τα ‘’ποιοτικά χαρακτηριστικά’’ αυτών των ψηφοφόρων. Γιατί σε 2 εκλογικά κέντρα που πέρασα εγώ είδα κάτι γέρους να είναι στημένοι σε ουρές.
Πιστεύω ότι οι νέοι απείχαν και απείχαν επιδεικτικά. Αυτό το επιβεβαίωσα συζητώντας με αρκετούς νέους ανθρώπους. Βέβαια οι κουβέντες μου ήταν με ένα ‘’ασήμαντο’’ μεν στατιστικά αλλά ενδεικτικό για εμένα δείγμα νέων ανθρώπων.
Το να κουβεντιάζω με νέους ανθρώπους μου αρέσει. Φρεσκάρει τη σκέψη μου και τις δίνει προοπτική. Η μίξη της εμπειρίας με την φρεσκάδα δίνει όμορφα αποτελέσματα.
Και αυτό πιστεύω λείπει από τους σημερινούς πολιτικάντηδες. Είναι ξερόλες. Και δεν υπάρχει τίποτα αντικειμενικά πιο ηλίθιο από έναν ντε φάκτο αποτυχημένο ξερόλα.
Θέλω λοιπόν να καταλήξω ότι η κεντροαριστερά βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης αντίφασης. Επαγγέλλεται το νέο μέσα από την ανακύκλωση του παλιού.
Για να το γράψω ΄΄λαϊκά’’ μέσα από ένα παράδειγμα. Είναι δυνατόν να χτίσεις ένα νέο λειτουργικό σπίτι χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα απομεινάρια από το γκρέμισμα ενός παλιού ??
Γιατί εγώ πάλι ‘’τζάκια’’ βλέπω, πάλι ηλίθιες ανακυκλούμενες μεγαλοστομίες σχετικά με το ποιος έφταιξε πιο πολύ για τη σημερινή κατάντια της χώρας κλπ.
Δυστυχώς το πολιτικό διακήβευμα σήμερα εξακολουθεί να είναι το ‘’ Ποιος είναι λιγότερο μαλάκας ??’’ Και σε αυτό το σκηνικό οι νέοι αδιαφορούν, την κάνουν για έξω, η κοιτάζουν να την κάνουν για έξω.
Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι θλιβερή.
Ο Γκράμσι έγραψε ‘’ Όταν το παλιό πεθαίνει και το καινούργιο δεν μπορεί να γεννηθεί έρχεται η ώρα των τεράτων’’.
Πιστεύω ότι εκφράζει την εποχή απόλυτα.
Πολλοί την εμφανίζουν σαν επιτυχία και προσωπικά θα συμφωνήσω ότι σε ένα βαθμό είναι επιτυχία. Θα ήθελα όμως πολύ να δω τα ‘’ποιοτικά χαρακτηριστικά’’ αυτών των ψηφοφόρων. Γιατί σε 2 εκλογικά κέντρα που πέρασα εγώ είδα κάτι γέρους να είναι στημένοι σε ουρές.
Πιστεύω ότι οι νέοι απείχαν και απείχαν επιδεικτικά. Αυτό το επιβεβαίωσα συζητώντας με αρκετούς νέους ανθρώπους. Βέβαια οι κουβέντες μου ήταν με ένα ‘’ασήμαντο’’ μεν στατιστικά αλλά ενδεικτικό για εμένα δείγμα νέων ανθρώπων.
Το να κουβεντιάζω με νέους ανθρώπους μου αρέσει. Φρεσκάρει τη σκέψη μου και τις δίνει προοπτική. Η μίξη της εμπειρίας με την φρεσκάδα δίνει όμορφα αποτελέσματα.
Και αυτό πιστεύω λείπει από τους σημερινούς πολιτικάντηδες. Είναι ξερόλες. Και δεν υπάρχει τίποτα αντικειμενικά πιο ηλίθιο από έναν ντε φάκτο αποτυχημένο ξερόλα.
Θέλω λοιπόν να καταλήξω ότι η κεντροαριστερά βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης αντίφασης. Επαγγέλλεται το νέο μέσα από την ανακύκλωση του παλιού.
Για να το γράψω ΄΄λαϊκά’’ μέσα από ένα παράδειγμα. Είναι δυνατόν να χτίσεις ένα νέο λειτουργικό σπίτι χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα απομεινάρια από το γκρέμισμα ενός παλιού ??
Γιατί εγώ πάλι ‘’τζάκια’’ βλέπω, πάλι ηλίθιες ανακυκλούμενες μεγαλοστομίες σχετικά με το ποιος έφταιξε πιο πολύ για τη σημερινή κατάντια της χώρας κλπ.
Δυστυχώς το πολιτικό διακήβευμα σήμερα εξακολουθεί να είναι το ‘’ Ποιος είναι λιγότερο μαλάκας ??’’ Και σε αυτό το σκηνικό οι νέοι αδιαφορούν, την κάνουν για έξω, η κοιτάζουν να την κάνουν για έξω.
Ο Γκράμσι έγραψε ‘’ Όταν το παλιό πεθαίνει και το καινούργιο δεν μπορεί να γεννηθεί έρχεται η ώρα των τεράτων’’.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
ρε μαστορα γιατι δεν επικεντρωνεσαι στις εικονες σου
Διοτι, ετερε μαστορα, δεν αρκει να κοιταζεις (εικονες) για να "δεις" !!
Πρεπει και να τις επεξεργαζεσαι νοητικα !!
Το να δουλευεις το πανω κεφαλι οσο και το κατω,ειναι ευεργετικο.
Δινει ισσοροπια !!
Όλοι μιλούν για την απρόσμενα υψηλή ( για πολλούς ) προσέλευση στις κάλπες της Κεντροαριστεράς.
Οι παππουδες δεν καταλαβαινουν Χριστο.Εχει γινει τρομερη αλλοτριωση.Βασικα τους καναμε ο,τι και αυτοι.Τους αγνοησαμε παντελως.Εγιναν αποδεκτες μιας αδικαιολογητης κατ αυτους βιας.
Πλεον ο ιστορικος χρονος αρχιζει απο το καψιμο της Αθηνας το 2008,ο,τι προηγηθηκε δεν εχει καμια σημασια.
Κεντροαριστερά τι να πει η κεντροαριστερά?Αφού λεφτά δεν υπάρχουν,τι θα κάνουν θα ξεθάψουν τον Ανδρέα?Πιο πολύ θέλει η Ν.Δ. ισχυρό ΠΑΣΟΚ για να έχει σταθερότητα στο δίπολο γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ τα έχουν παίξει,οι ΣΥΡΙζαίοι είναι τρελάκηδες,απρόβλεπτοι,επικίνδυνοι και ερασιτέχνες.
Ισορροπία όμως δε θα βρούνε ποτέ,δεν υπάρχει κανένας λόγος να ισορροπήσουνε.Θα είναι συνέχεια με το καυλί στον κώλο,έχουν χάσει την πρωτοβουλία.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Διοτι, ετερε μαστορα, δεν αρκει να κοιταζεις (εικονες) για να "δεις" !!
Πρεπει και να τις επεξεργαζεσαι νοητικα !!
Το να δουλευεις το πανω κεφαλι οσο και το κατω,ειναι ευεργετικο.
Δινει ισσοροπια !!
δηλαδη ρε μαστορα περασες απο δυο εκλογικα κεντρα μια συγκεκριμενη ωρα και εβγαλες συμπερασμα
και ας πουμε οτι ειναι ετσι
δηλαδη οι ηλικιωμενοι ειναι εκτος εκλογικης διαδικασιας ;
και τι ειναι οι νεοι δηλαδη ;
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
δηλαδη ρε μαστορα περασες απο δυο εκλογικα κεντρα μια συγκεκριμενη ωρα και εβγαλες συμπερασμα
και ας πουμε οτι ειναι ετσι
δηλαδη οι ηλικιωμενοι ειναι εκτος εκλογικης διαδικασιας ;
και τι ειναι οι νεοι δηλαδη ;
Παμε σε ενα προς ενα στα σχολια σου.
Πρωτος εγω εγραψα οτι το στατιστικο μου δειγμα ειναι ασημαντο και οτι θα πρεπει να περιμενουμε τα ποιοτικα analytics της ψηφοφοριας. Προσωπικα ειλικρινα ευχομαι να κανω λαθος. Δεν με χαροποιει να βλεπω τους νεους να γυρνανε τη πλατη στη πολιτικη διοτι απλουστατα αυτο δεν ειναι κοινωνικα υγιες.
Ας περιμενουμε τα αποτελεσματα. Φοβαμαι ομως οτι δεν κανω λαθος.
Δεν ισχυριστικα οτι οι ηλικιωμενοι ειναι εκτος εκλογικης διαδικασιας. Προφανως εχουν το δικαιωμα τους. Το προβλημα προκυπτει οχι απο την συμμετοχη των ηλικιωμενων αλλα απο την αποχη των νεων.
Οσο για την ερωτηση σου ( με απαξιωτικη αποχρωση ) "Και τι ειναι δηλαδη οι νεοι ??" Θα σου συνιστουσα να την ξανασκεφτεις.
Οι νεοι ειναι απλα το μελλον !!
Μια χωρα, μια εταιρεια, ενα κομμα χωρις νεους δεν εχει απλα μελλον. Οπως ακριβως μια οικογενεια χωρις νεους δεν εχει μελλον.
Αν δεν το εχεις καταλαβει ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα της χωρας, αν οχι το σημαντικοτερο ειναι οτι οι νεοι απλα φευγουν η ψαχνουν να φυγουν απο τη χωρα.
Διοτι τι να κανουν σε μια χωρα που βαζει στο δημοσιο νεους με πλαστα πτυχια και αναγκαζει τους πραγματικους πτυχιουχους να γινονται γκαρσονια και σουβλατζηδες ??
Βεβαια για τα κομματα που εφεραν τη χωρα σε αυτο το χαλι στα αρχιδια τους οι νεοι. Δικος μας ψηφοφορος να ειναι και οτι ναναι !!
Πραγμα βεβσια που αναδεικνυει το ποσο ηλιθιοι κοντοφθαλμοι πονηροβλαχοι ειναι !!!
ILARMODIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πραγματικά αποτυπώνεται μια νοσηρή εικόνα της ελληνικής πολιτικής σκηνής!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις