Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ετσι για να καταλάβουν κάτι φληναφηματα δεξιά και αριστερά τι σημαίνει κάποιος ηγέτης να αγαπάει τη χώρα του !!
[/quote[/URL]]
Με ευχές (για τις μέρες), και συγχαρητήρια για τη συλλογή σου και το χιούμορ σου (σχεδόν όλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αυτά που ανεβάζεις),
επίτρεψε μου να διαφωνήσω στο ανωτέρω.
Κάποιον που περιμένει στην ουρά για το γιατρό, δεν τον λες ηγέτη (γι' αυτό).
Μπορεί να είναι ηγέτης ο άνθρωπος, δεν τον ξέρω.
Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που τον κάνει.
Και θα έλεγα, το αντίθετο:
Κανονικά, έχει σημαντικότερα πράματα να κάνει από το να περιμένει στην ουρά.
Ούτε τα επώνυμα δεν αλλάζουν έτσι για το θεαθηναι !!!
Με ευχές (για τις μέρες), και συγχαρητήρια για τη συλλογή σου και το χιούμορ σου (σχεδόν όλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αυτά που ανεβάζεις),
Να συμπληρώσω μόνο, στα όσα υπόλοιπα σωστά αναφέρεις, ότι ο Πρωθυπουργός (με αφορμή το παραπάνω σκίτσο)
πρέπει να είναι εκείνος που Πρώτος-τίθεται-ΥΠΟ-το ΕΡΓΟ (που του έχει αναθέσει ο Λαός, όπως και στους υπόλοιπους Υπ-ουργούς).
Αυτό ας μην το ξεχνάμε. Συνήθως, όμως, τα μανίκια τα σηκώνουν όχι για να πιάσουνε δουλειά αλλά για να νίπτουν τας χείρας...
Αλλά τι να λέμε, τώρα. Σε κληρονομική δημοκρατία ζούμε, δεμένη με κλωστές μαριονέτας...
Φίλε κι εγώ θα διαφωνήσω εποικοδομητικά σε αυτό και θα παραθέσω τα λίγα που είδα σε μια πρόσφατη σχετικά επίσκεψη στη συγκεκριμένη χώρα επι προεδρίας του συγκεκριμένου ανθρώπου!Οτιδήποτε κρατικό δουλευει άψογα και είναι εκσυγχρονισμένο!Έχουν ένα υπέροχο αεροδρόμιο σαν κι αυτό της Αθήνας και ακόμα πιο σύγχρονο!Άψογο οδικό δίκτυο και υποδομές!Γενικά οτιδήποτε κρατικό είναι πιο μπροστά απο τους ιδιώτες!Σε αντίθεση βέβαια με την απέναντι πολύ πιο πλούσια Αργεντινή που ο κόσμος υποφέρει και ζει μίζερα λόγω της διαφθοράς των πολιτικών της, στην Ουρουγουάη συναντάς μόνο χαρούμενους ανθρώπους!Η οικονομία της είναι απο τις πιο ισχυρές στη Λατινική Αμερική αν και ο κόσμος στο δρόμο δεν θυμίζει πολύ αριστοκρατική χώρα αλλά πιο πολύ με αλητεία!Έχουν όμως τον σωστό Άνθρωπο και μετά Ηγέτη!2 σε 1!Με ευχές (για τις μέρες), και συγχαρητήρια για τη συλλογή σου και το χιούμορ σου (σχεδόν όλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αυτά που ανεβάζεις),