kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.177
- Πόντοι
- 6.256
Χρόνια Πολλά!!!!!!
Δυστυχώς, τέτοια πράγματα μάλλον γίνονται σε μια νύχτα, ψυχρά κι ασάλιωτα...
Λες να το εχει παρει αποφαση και να μας το φερνει σιγα σιγα !!??
Για τη νεα δραχμη εννοώ !!
Τρέξτε το από το 1:10 και μετά... :-
Ο χαζοχαρούμενος μειονεκτικός επαρχιώτης, πρωθυπουργός χώρας μέλους της Ευρωπαικής Ένωσης που ανήκει στη ζώνη του ευρώ,
ακούγοντας τα κάλλαντα "Jingle Bells" ανέφερε: "Αυτά είναι τα ευρωπαικά κάλλαντα, κανα ελληνικό παραδοσιακό θα μας πείτε;
Αυτά ήταν του ευρώ, να πούμε και κανά άλλο...".
Απορώ στο τέλος, πως δεν του ξέφυγε "Αυτά ήταν του κακού ευρώ, να πούμε και κανά άλλο της καλής δραχμής"...
"Αριστερή" καπηλεία των "παραδοσιακών ηθών" και των αντανακλαστικών του λαού, πασπαλισμένη με κομπλεξική ευρωφοβική εσωστρέφεια...
Τα πρόβατα δίπλα, χαμογελούν με συγκατάβαση για την εξυπνάδα του ηγέτη...
Δεν νομίζω Τάκη.
Ο σ/φος Αλέξης φόρεσε το σακάκι του αλλιώς, και θέλει να αποδείξει ότι είναι αλητάκος και έχει λυμένο το ζωνάρι...
Δες τον λίγο πώς μιλούσε πριν, και πώς μιλά τώρα.
Είναι το αίσθημα ότι "έγραψε" 2 χρόνια ήδη στην εξουσία;
Μάλλον. Το είχε σαν προσωπικό σημείο αναφοράς, και τώρα, στα αρχίδια του.
Τώρα είναι πιο πιθανό να μας πάει για χρεοκοπία παρά ποτέ. Ή για πόλεμο, όπως του ρώτησε το παιδάκι σήμερα...
τέτοια κίνηση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία κάποιων μηνών... δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο οπότε αν κάνει κάτι θα μας στείλει στον αδόξαστο όλους μαζί...
ΥΓ Τρίτη θα βάλω σκαν από κουπόνια τροφίμων έτους 1949-1950 ... έτσι για να δώσω ιδέες στους συμβούλους στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ...
τέτοια κίνηση απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία κάποιων μηνών... δεν τον έχω ικανό για κάτι τέτοιο οπότε αν κάνει κάτι θα μας στείλει στον αδόξαστο όλους μαζί...
ΥΓ Τρίτη θα βάλω σκαν από κουπόνια τροφίμων έτους 1949-1950 ... έτσι για να δώσω ιδέες στους συμβούλους στρατηγικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ...
Δέν ξέρατε; Ὑπάρχουν κάλαντα εὐρώ καί κάλαντα δραχμῆς. Ἄν καὶ τὸ jingle bells εἶναι τοῦ δολλαρίου!
Πῆγαν τὰ έρμα τὰ παιδιὰ νὰ ποῦνε τὰ κάλαντα "του ευρώ" στὸν Πρωθυπουργό τῆς δεκάρας. Τό ἄτομο είναι όντως ηλίθιο (ἤ ἐκφράζει τὴν εὐρωφοβικὴ ἐσωστρέφεια).
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου και να συμφωνήσω με το σκεπτικο του Mindreader
Υπαρχει απο καιρό αυτος ο σχεδιασμός, ο οποίος υλοποιείται αργα και μεθοδικά. Αρκετοι το πιστευουν. Για αλλους λογους δεν επετευχθη τον Ιούλιο του 2015.
To πρώτο γραμμένο με οξείες και δασείες και τα επόμενα σε μονοτονικό/ατονικό.Γέλασα τόσο πολύ
Αυτο που γραφεις ειναι σωστο !!
Αλλα μην ξεχνας οτι εδω εχουμε να κανουμε με κατσαπλιαδες !!
Να θυμισω τον "στρατηγικο σχεδιασμο" Λαφαζανη που περιελαμβανε εφοδο στο νομισματοκοπειο !!!
Και καλα αυτος ηταν "αμορφωτος". Τα επιτευγματα του μορφωμενου Βαρουφακη με τα chicken game τα ξεχναμε ?? Το task force που ειχε ατυπως συστησει για το σχεδιασμο της φασης παραλληλου νομισματος τον ξεχναμε ?? 3 - 4 μηνες μετα βγηκε στη φορα, μετα τη κωλοτουμπα 360 μοιρων του τσιπρα. Αρχικα ειχε κρατηθει μυστικο χωρις διαροες.
Σαν πλακα το ανεφερα αρχικα, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν μου φανταζει απιθανο.