Νέα

Αύγουστος στην Αθήνα. Η γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Συμφωνώ σε όλα και κυρίως στο κομμάτι της παράθεσης...Τα περί γαμησιού του μυαλού είναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να δικαιολογηθούν κουφές-γελοίες-αταίριαστες επιλογές τους...

Να το πως ως εξης. Ολες οι γυναικες που εχω δει να τυγχανουν ακριβης φροντιδας κανουν σαν χαζα, και σε γνωστο με καλη σωματικη διαπλαση βελτιωμενη τον τελευταιο καιρο ολες της παρεας στην παραλία χάιδευαν και θαυμαζαν τους μυς. Δεν θα καθοντουσαν απαραιτητα να τις γαμησουν στην μια ή στην άλλη περιπτωση, αλλα δεν πιστευω οτι τις ενοιαζε ιδιαιτερα αν μπορει να αρθρωσει κουβεντα ή αλλο πνευματικο προσον.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η διαφορα ειναι, ειτε το πιστευετε ειτε οχι, οτι καλλιστα μπορουμε να θαυμασουμε το ωραιο (η καθε μια με το γουστο της) αλλα απαξ κ ανοιξει το στομα του κ πεταξει βατραχια... γινεται τερας. πιριοντ.
σε αλλη περιπτωση προφανως τους θελουν μονο για το πηδημα οποτε δεν μετραει τπτ αλλο παρα ενα καλο σωμα ορ γουοτεβερ ή αν ανοιξουν αυτες το στομα τους κ πετανε βατραχια δις...  οι τυποι θα τους φαινονται τουλαχιστον αινσταιν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πρεπει να προσεξεις να μην παρει αερα το βαρελακι,αρχιζει και ξεθυμαινει
Το προσέχω αυτό που λές, αλλά ούτως ή άλλως 2-3 μέρες κρατάει η βασιλεία του. Πολύ νερουλή μου φαίνεται βρε παιδί μου....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μηπως την εχεις βαλει σε σημειο κοντα σε στη κουζινα ,ψυγειο, η την βλεπει ο ηλιος.Παντως αν παρει αερα καταστρεφεται μετα απο κανα δυο ωρες

Επισκέπτης
η διαφορα ειναι, ειτε το πιστευετε ειτε οχι, οτι καλλιστα μπορουμε να θαυμασουμε το ωραιο (η καθε μια με το γουστο της) αλλα απαξ κ ανοιξει το στομα του κ πεταξει βατραχια... γινεται τερας. πιριοντ.
δεν ειναι η πλειοψηφια....παρουσιασε εναν αντικειμενικα ομορφο τυπο κ γυμνασμενο,ΜΕ->ενα καμπριο για το καλοκαιρι,ενα σπορ αμαξι για το χειμωνα,μια μηχανη supersport για μουρη,ενα καλο σπιτι στα Νοτια/Βορεια προαστια κ να μενει μονος,μια καλη κ περιεργη,οχι κοινη εργασια,ενα 300€ ευκαιρο σε καθε εξοδο ειναι κελεπουρι για την πλειοψηφια....αν πηδαει καλα...ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ...κ ας μην μιλαει...;)...Πες μου ποια γκομενα δεν θελει εναν τετοιο τυπο για γαμπρο... :2funny:

Ειπατε κατι ????

Υ/Γ-->Η απαντηση εγω...δεν μετραει..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν καταλαβα αμα με ρωτας κατι χαχαχα
μου φαινεται αδιανοητο να ειμαι μ εναν ανθρωπο.. ο οποιος μπορει να εχει ολα αυτα που λες αλλα δεν μπορω να συνεννοηθω...
ισως η πλειοψηφια των γυναικων να ειναι οκ με κατι τετοιο... οκ... ισως παιζει ρολο κ η ηλικια.. δε ξερω. δε το νομιζω ομως.
προσωπικα εχω καποια εμφανισιακα στανταρντ τα οποια κ κοιταω στους ανδρες.. δεν ειναι κ πολλα χαχαχα αλλα ειναι σημαντικα για μενα. περαν αυτων ομως αν δεν υπαρχει επικοινωνια, αν το παιζει μαγκας, αν δεν εχει χιουμορ κλπ κλπ να τα βρασω τα εμφανισιακα κ οχι μονο προσοντα του.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ολοκληρωνοντας το ασχετο με το thread post, ανεξαρτητα απ ό,τι θα πει ποτε γυναικα, σε 2 πραγματα δεν θα πει ποτε οχι, φραγκα και μπρατσα. Τα περι γαμησιου του μυαλου κλπ τα βλεπω κουραστικα και ανωφελα.

Πωε λεγεται ενας που γαμαει το μυαλο μιας γυναικας???

Αερογάμης!!

Στην Αθηνα τωρα!! Τι ωραιο εχει Αθηνα!!! Μπαρ κλαμπ κοσμο που παει και ερχεται νταβαντουρι φασαρία γκόμενες που γυρνανε ασκοπα, αυτοκίνητα,κινηση,νεφος, γεματους δρόμους,φιλους γνωστους κλπ! Τον Αυγουστο τα χανεις ολα αυτα και κυκλοφορεις σε μια σχετικά ασχημη (σε ορισμενα σημεια) πολη βρωμικη χωρις υπηρεσιες χωρις τίποτα. Μια πολη ειναι ωραιο να ειναι γεματη αδεια τη να την κάνεις πας σε μια κωμόπολη!!!

και ασχετο αλλα πολλα δυστηχήματα γινονται με ΠΕΖΟΥΣ!!

Οσο για το beertender επηρεαζεται ο τροπος που τη σερβιρεις θελει στην αρχη πλαγια το ποτηρι και λίγο αφρο στο τέλος!!! Αυτα από εμπειρια μου απο τα βαραλέκια 5lt!!

edit 4.54 Αυτο το να εχει χιουμορ ο αντρας που λένε οι γυναικες με εχει κουρασει! Αν πηγαιναν οι γυναικες με αντρες με χιουμορ θα ειχα πηδηξει την μιση Αθηνα (τον Αυγουστο)

Επισκέπτης
μου φαινεται αδιανοητο να ειμαι μ εναν ανθρωπο.. ο οποιος μπορει να εχει ολα αυτα που λες αλλα δεν μπορω να συνεννοηθω...
προσωπικα εχω καποια εμφανισιακα στανταρντ τα οποια κ κοιταω στους ανδρες.. δεν ειναι κ πολλα χαχαχα αλλα ειναι σημαντικα για μενα. περαν αυτων ομως αν δεν υπαρχει επικοινωνια, αν το παιζει μαγκας, αν δεν εχει χιουμορ κλπ κλπ να τα βρασω τα εμφανισιακα κ οχι μονο προσοντα του.
1.μια χαρα θα ειναι η επικοινωνια....δεν ειπα αντικοινωνικος ή μουγκος...
2.η εμφανιση συνηθως κρινεται αντικειμενικα κ υποκειμενικα...μιλαμε για αντικειμενικα ωραιους/εμφανισημους αντρες...οχι με τα δικα σου κριτηρια...
3.υπαρχει η επιλογη να ειναι μαγκας...κ να μην το παιζει...:P
4.σιγουρα θα εχει χιουμορ....αρκει να το καταλαβαινεις...ή να νοιωθεις το επιπεδο του...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καλα και οι τυποι με τ αυτοκολλητα στα Accent ειναι πεπεισμενοι οτι εχει μετατραπει σε Κορεατικο Galliardo. Οπως και οτι οταν φορανε αμανικο με μπρατσο στυλό ειναι τουλαχιστον Arnie.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

και ασχετο αλλα πολλα δυστηχήματα γινονται με ΠΕΖΟΥΣ!!

Προφανως γιατι πολλοι πεζοι κανουν τρομερες μαλακιες και συνδυαζονται φονικα με τους καγκουρες, ΑΛΛΑ εχουν παντα προτεραιοτητα. Εδω θεωρητικα, στον πολιτισμενο κοσμο πραγματικα.  Στην Ρωμη (επιτηδες δεν μιλαω για σοβαρη χωρα και σιχαινομαι τους Ιταλους) μου χει κανει εντυπωση οτι στο κοκκινο δεν θα πολυσταματησουν, αλλα σε πεζο Π Α Ν Τ Α.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1.μια χαρα θα ειναι η επικοινωνια....δεν ειπα αντικοινωνικος ή μουγκος...
2.η εμφανιση συνηθως κρινεται αντικειμενικα κ υποκειμενικα...μιλαμε για αντικειμενικα ωραιους/εμφανισημους αντρες...οχι με τα δικα σου κριτηρια...
3.υπαρχει η επιλογη να ειναι μαγκας...κ να μην το παιζει...:P
4.σιγουρα θα εχει χιουμορ....αρκει να το καταλαβαινεις...ή να νοιωθεις το επιπεδο του...

1. αμα ειναι μια χαρα ολα.. τοτε γιατι να μη γουσταρει μια κοπελα? αυτο που λεω εγω ειναι οτι μπορει να ειναι ολα μια χαρα εκτος απ αυτο... κ τοτε μου φαινεται αδιανοητο
2. ο καθενας εχει υποκειμενικα γουστα... αν αντικειμενικα ο μπραντ πιτ ειναι κουκλος... δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολες... οποτε τι συζηταμε? εδω δεν αρεσει σε ολους η θεα μπελουτσι...
3. μια χαρα το βρισκω.. το δηθεν με χαλαει εμενα
4. οχι κ σιγουρα... παντως αμα εχει ολα τα καλα του κοσμου σε παραπεμπω στο 1. χαχαχα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Προφανως γιατι πολλοι πεζοι κανουν τρομερες μαλακιες και συνδυαζονται φονικα με τους καγκουρες, ΑΛΛΑ εχουν παντα προτεραιοτητα. Εδω θεωρητικα, στον πολιτισμενο κοσμο πραγματικα.  Στην Ρωμη (επιτηδες δεν μιλαω για σοβαρη χωρα και σιχαινομαι τους Ιταλους) μου χει κανει εντυπωση οτι στο κοκκινο δεν θα πολυσταματησουν, αλλα σε πεζο Π Α Ν Τ Α.

Βασικα απο τη στιγμη που η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ εχει χασει το νοημα της στην Ελλαδα ο πεζος περανει απο οπου του έρθει!! Τωρα το να τον πατησουνε και να εχει δίκιο  ενδιαφέρει τους κληρονομους οχι το θύμα (λιγο μακαβριο αλλα το αφήνω)!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αν αντικειμενικα ο μπραντ πιτ ειναι κουκλος... δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολες...

Ειδικά οι Μπραντ πιτ, Τζωρτζ Κλούνευ, Αντόνιο Μπαντέρας δεν αρέσουν σε καμία Ελληνίδα (έχω ρωτήσει κάμποσες γνωστές και φίλες, όλες τα ίδια), ενώ βρίσκουν ...σέξυ τον Καμπουράκη και τον Παπαδάκη (όχι το μοντέλο, τον άλλο του Αντέννα   :uglystupid: )

Ε, ρε ήττα που έχουν φάει οι άνθρωποι...Ευτυχώς που δε ζουν στην Ελλάδα, γιατί θα τους έτρωγε η αγαμία  :2funny:

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Για τα κιλα οπως βολευεται κανεις και εν παση περιπτωση ειναι μαλακια η βελτιωση της φυσικης καταστασης λογω των γυναικων. Στο κατω κατω και με 20 EUR μπορεις να γαμησεις και μαλιστα καλα με τη βοηθεια του site. Απο την αλλη πιστευω οτι χωρις λιπος ζεις καλυτερα, αισθανεσαι πιο ανετα, δουλευεις καλυτερα, εχεις καλυτερη υγεία και γαμας πιο ευχαριστα. Μετα τα 30 τα κιλα μαζευονται ευκολα και τοτε δεν φευγουν.

Ολοκληρωνοντας το ασχετο με το thread post, ανεξαρτητα απ ό,τι θα πει ποτε γυναικα, σε 2 πραγματα δεν θα πει ποτε οχι, φραγκα και μπρατσα. Τα περι γαμησιου του μυαλου κλπ τα βλεπω κουραστικα και ανωφελα.

Απλά, ξεκάθαρα, ρεαλιστικά.

σε αλλη περιπτωση προφανως τους θελουν μονο για το πηδημα οποτε δεν μετραει τπτ αλλο παρα ενα καλο σωμα ορ γουοτεβερ

Είναι αυτό στο οποίο έχω καταλήξει κι εγώ.

Όταν η Ελληνίδα (και μιλώ για Ελληνίδες, γιατί με Ελληνίδες έχω μπλέξει) σε θέλει μόνο για να την πηδήξεις, τότε σου κάθεται εύκολα και με σχετικά λίγες απαιτήσεις.

Όταν όμως σε θέλει "για κάτι σοβαρό" (δηλαδή, να την τρέφεις και να την χρηματοδοτείς δια βίου), τότε σου σπάει τ' αρχίδια με απαιτήσεις, υστερίες, αντιφατικότητες και παλινωδίες. Α, και με μέτριο σεξ.

Οπότε, ο καθένας αποφασίζει ποιον ρόλο θέλει να παίξει στη ζωή μιας Ελληνίδας.

Ή θα είναι αυτός που θα τη γαμάει εύκολα και σχεδόν τσάμπα.

Ή θα είναι αυτός που θα την τρέφει και θα την χρηματοδοτεί δια βίου (ώστε να μπορεί ο προηγούμενος να τη γαμάει εύκολα και σχεδόν τσάμπα).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ειδικά οι Μπραντ πιτ, Τζωρτζ Κλούνευ, Αντόνιο Μπαντέρας δεν αρέσουν σε καμία Ελληνίδα (έχω ρωτήσει κάμποσες γνωστές και φίλες, όλες τα ίδια), ενώ βρίσκουν ...σέξυ τον Καμπουράκη και τον Παπαδάκη (όχι το μοντέλο, τον άλλο του Αντέννα   :uglystupid: )

Ε, ρε ήττα που έχουν φάει οι άνθρωποι...Ευτυχώς που δε ζουν στην Ελλάδα, γιατί θα τους έτρωγε η αγαμία  :2funny:
εμενα μ αρεσουν παντως χαχαχαχα
εκτος του μπραντ γιατι κ αντικειμενικα να προσπαθησω να τον δω δεν τον θεωρω τοσο ομορφο... κ επισης ειναι ξανθος.

καμπουρακης/παπαδακης (κ οι 2)? :idiot:
ο 2ος παπαδακης... ειναι αυτο που προσπαθω να πω τοση ωρα... ωραιος ανδρας, μελαχρινος κιολας, αλλα με το που ανοιγει το στομα του θελω να βαρεσω ενεσεις..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
  Βασικα απο τη στιγμη που η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ εχει χασει το νοημα της στην Ελλαδα ο πεζος περανει απο οπου του έρθει!! Τωρα το να τον πατησουνε και να εχει δίκιο  ενδιαφέρει τους κληρονομους οχι το θύμα (λιγο μακαβριο αλλα το αφήνω)!!

Επισης απο γνωστο δικηγορο ξερω οτι το δικαστηριο σπανια δικαιωνει πεζο παρα τον ΚΟΚ. Παρόλα αυτα αν δεν προκειται για εξαιρετικη περιπτωση μαλακιας, π.χ. οταν περνανε την Συγγρου ή την  Εθνική!!! είναι δειγμα ανωτεροτητας και τροπων να σταματαμε εφοσον ειναι ασφαλες.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Επισης απο γνωστο δικηγορο ξερω οτι το δικαστηριο σπανια δικαιωνει πεζο παρα τον ΚΟΚ.

ο πεζος εχει δικιο ΜΟΝΟ αν περάσει απο (τις ανυπαρκτες) διαβάσεις και ειναι δυσκολο να αποδειχθει!
Η συγγκρου και η Εθνικη εχουν υπόγεις διαβάσεις και αντε να τις βρεις καλυτερα να παρεις ταξι να σε περάσει απέναντι!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο μπουλης? αχαχαχαχαχαχα
εγω θελω να του τσιμπησω τα μαγουλακια :2funny:

(τι το εκανες εντιτ βρε τρουενο? :P)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
  Οσο για το beertender επηρεαζεται ο τροπος που τη σερβιρεις θελει στην αρχη πλαγια το ποτηρι και λίγο αφρο στο τέλος!!! Αυτα από εμπειρια μου απο τα βαραλέκια 5lt!!
Δεν κολλάω στο μηχάνημα γιατί η μπύρα και αφρό θα βγάλει κλπ. Η γεύση είναι που μου φαίνεται νερουλή εν συγκρίσει με μπουκάλι ή κουτί.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συνάδελφοι, έχετε παρατηρήσει ότι τώρα που λείπουν οι περισσότερες γυναίκες (ή υποτιθέμενες γυναίκες) του site δεν γίνεται κανένας τσακωμός;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom