Νέα

Αύγουστος στην Αθήνα. Η γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συναγωνιστές μπορεί η Αθήνα να έχει μια σχετική ησυχία μερικές μέρες τον Αύγουστο αλλά δυστυχώς η ζέστη την κάνει κόλαση δεν είναι όπως το Πάσχα και τις μέρες των Χριστουγέννων που είναι ποιο μαλακός ο καιρός.
σε μια εβδομάδα θα την κάνω αρχή με νότια Πελοπόννησο συνέχεια Κυκλάδες και μετά  Βάρνα στην Βουλγαρία και θα κλείσω με ένα τριήμερο στον τόπο καταγωγής μου το Πλωμάρι στην Μυτιλήνη.
θα μου λείψει το site αλλά ελπίζω κάποιες στιγμές να μπαίνω για λίγο και να  στέλνω κανένα μήνυμα.     

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι χαλια... μ αρεσει πολυ η αθηνα
αλλα η ζεστη ειναι αφορητη
αντε να φευγουμεεε να παμε σ αλλη γη σ αλλα μερη με λιγοτερη ζεστη ελπιζω..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τυχεροί όσοι και όσες θα φύγετε....εγώ αν κάτσει ίσως μια εβδομάδα....κάποιος πρέπει να μείνει πίσω να φυλάει θερμοπύλες.....έτσι λένε τους μαλάκες τώρα.....μπάιτ..σκάωωωωωω.......[από την ζέστη]......... :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κ εγω σκαω.. :(
παγωτα τελος... αποφασισα παλι να κανω διαιτα :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και εγώ δίαιτα κάνω..πως θα βγώ στην Σταδίου να δείξω τις φέτες των κοιλιακών.... :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι λες??? οι ανδρες ειναι ωραιο να εχουν λιγα παχακια.. :P

Επισκέπτης
και εγώ δίαιτα κάνω..πως θα βγώ στην Σταδίου να δείξω τις φέτες των κοιλιακών.... :uglystupid:
εγω βρηκα τη λυση.....παιρνω απ'το σουπερ μαρκετ ενα κιλο φετα....το τοποθετω σ'ενα διαφανο βαζακι...το βαζω μπροστα στην κοιλια μου...κυκλοφορω...κ δειχνω την κοιλια...φετα....:P :P

παγωτα τελος... αποφασισα παλι να κανω διαιτα :P
δλδ αμα υποπεσει στην αντιληψη κ κατοχη σου ενα παγωτο...δε θα το γλυψεις απο πανω μεχρι κατω ? (αν φυσικα ειναι ξυλακι ή πυραυλος..)!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τι λες??? οι ανδρες ειναι ωραιο να εχουν λιγα παχακια.. :P

Γι΄αυτό δε με θέλει καμία!!!

εγω βρηκα τη λυση.....παιρνω απ'το σουπερ μαρκετ ενα κιλο φετα....το τοποθετω σ'ενα διαφανο βαζακι...το βαζω μπροστα στην κοιλια μου...κυκλοφορω...κ δειχνω την κοιλια...φετα....:P :P

Μήπως να περάσω από κανά τυροπιτάδικο, και μετά να δείχνω την κοιλιά-τυρόπιτα; :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγα που δε σε θελει καμια τοσο ωραιο αγορι... κ ψηλο :P
ελα μονο να παραπονιεστε ξερετε :P

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

μαλλον ο φλες τα εχει παρει κρανιο με τα ελληνοκοριτσα γιατι κακα τα ψεμματα γνωρισαμε τα ρωσοκοριτσα....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα τελευταια τρια χρονια λογω φορτου εργασιας(εμεις οι σκατατζηδες κανουμε χρυσες δουλειες το καλοκαιρι) ελαχιστεσ μερες ειμαι εκτος Αθηνας,και ενα εχω να πω η Αθηνα ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,
εγω βεβαια προτιμω την ΚΟΛΑΣΗ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Τί ψηλό; Εδώ μέσα όλοι είναι λέει, από 1.95 και πάνω, γυμνασμένοι, λέει, και με πολεμικές τέχνες λέει, πού να φτουρήσουμε εμείς με 1.89 και 86 κιλούλια; Αν και δε φοβάμαι κανέναν, γιατί τους νικάω όλους ... στο τρέξιμο!!! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom