Νέα

Αύγουστος στην Αθήνα. Η γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης
nikolito πόσοι φοράνε ζώνη στ'αυτοκίνητα;Πόσοι έχετε ρυθμίσει σωστά τη θέση οδήγησης;Οι περισότεροι για να πάρετε το πόδι απο το γκάζι,στο φρένο,χάνετε πολύτιμα δευτερόλεπτα.Καπνίζετε,μιλάτε στο κινητό,το κλαπατσίμπανο δυνατά και δεν πέρνετε χαμπάρι,αν έχετε κάποια γκόμενα δίπλα,πέφτει το μπαλαμούτιασμα σύνεφο.Και μιλάτε εσείς για οδική ασφάλεια;Στη δε Εθνική,όλοι οι "γρήγοροι" αριστερά με 100 χαω!Στους επαρχιακούς 8/10 οδηγούς όταν δουν στροφή ακόμα και ανηφορική,να κλείνει λίγο,αμέσως φρένο!Στην ευθεία βέβαια γκάζι στο πάτωμα.Και 500μ πριν τη στροφή φρένο!Μην τολμίσει να προσπάθήσει μοτοσυκλετιστής να περάσει.Αμέσως πατάτε γκάζι μη σάς θίξουμε τον ανδρισμό.
Όσο για σαγιωνάρες κλπ,τί να κάνουμε μαλάκες υπάρχουν σε όλους τους χώρους.Όχι δε θα βάλω φόρμα στη Λ.Αλεξάνδρας.Κράνος για την πάρτυ μας μόνο.

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Neoklis μάλλον με παρεξήγησες...
Σε όλα αυτά που μου λες είμαι απόλυτα ΣΥΜΦΩΝΟΣ μαζί σου.
Κουλοί υπάρχουν πολλοί στην Εθνική δε ακόμα περισσότεροι. Εγώ είμαι λοιπόν αντίθετος με το γεγονός της παιδείας στο δρόμο. Όλα αυτά που αναλύεις εσύ λοιπόν είναι ΣΩΣΤΑ. Εγώ φίλε μου αν και οδηγώ αυτοκίνητο πάνω απο 200hp (από την μάνα του και δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα), για να ξεκαβλώσω ξέρεις τι κάνω??? (εκτός από τα μπουρδέλα)?? Πάω κάθε ΣΚ σε ένα μέρος μετά τα διόδια πρός Λαμία (να μην πω όνομα και θεωρηθεί διαφήμιση), κάνω μια ωρίτσα καρτ, μου φεύγει ο κλανιάς και γυρνάω στο δρόμο ήρεμος.
Θα συμφωνήσω λοιπόν ότι ναι σε όλους τους χώρους υπάρχουν μαλάκες. Μάλλον "τάκουνες" είναι η σωστή λέξη. Όσον αφορά το κράνος ναι φίλε μου για την πάρτυ σου το φοράς όπως φοράω και εγώ την ζώνη μου, αλλά τη φόρμα γιατί την σνομπάρεις?? Απο εμένα πίστεψέ με αν διασταυρωθούμε στο δρόμο δεν έχεις να ανησυχείς αλλά από τον παππού που οδηγεί στα 75 επειδή λάδωσε το λαμόγιο τον γιατρό να φοβάσαι...
Υ.Γ. Απλά δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο απλά με ψιλοχάλασε που χρησιμοποίησες το δεύτερο πρόσωπο του πληθυντικού!!!!

Επισκέπτης
καταρχην να ξεκαθαρισω οτι οδηγω και αυτοκινητο και μηχανη!πραγματι με τη μηχανη γλυτωνω πολυ χρονο και δεν σκαω για το παρκαρισμα!ομως παντα μα παντα φοραω κρανος και προσεχω τα αυτοκινητα καθως και ποτε θα χωθω αναμεσα τους οταν εχουν σταματησει σε απο την κινηση που εχουν οι δρομοι!τι σημαινει αυτο?παταω την κορνα για να με ακουσουν!αν με χτυπησει αυτοκινητο ξερω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να χτυπησω πολυ ασχημα!το αυτοκινητο σου προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια!το προβλημα ειναι σε κατι μαλακισμενα που ειτε οδηγουν μηχανη ειτε αυτοκινητο οδηγουν ηλιθια και επικινδυνα!πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι η σωματικη ακεραιοτητα ολων ειναι το πιο σημαντικο πραγμα!!η μηχανη ναι ειναι πιο γρηγορη ,ναι παρκαρεις παντου αλλα θελει μυαλο να την οδηγησεις!και οι οδηγοι των αυτοκινητων να καταλαβουν οτι οταν οδηγουν δεν χρειαζεται ουτε να εχουν τσιτα τη μουσικη ,γιατι πολυ απλα δεν θα ακουουν τις μηχανες ουτε να τρεχουν σαν μαλακες!!!και ειδικα στην ελλαδα που δρομοι δεν υπαρχουν........

Επισκέπτης
nikolito δε σνομπάρω τη φόρμα.Έχω άλωστε 2.Μια ολόσωμη και μία διαιρούμενη.Μια Dainese και μια spidi.Τις φοράω όταν πρόκειται να βγω έξω απο την Αθήνα.Μέσα στην Αθήνα,φοράω το μπουφάν spidi ενα blue jean και μπότες.Όχι αγωνιστικές,δεν μπορείς να περπατήσεις με αυτές.Και στη δουλειά μου πάω με το metro.Κοστούμι και μοτοσυκλέτα δε συμβιβάζονται.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
το σιγουρο ειναι οτι οι μηχανες ειναι απαραιτητες.για σκεφτειτε να μην υπηρχαν μηχανες και να ειχαν ολοι αυτοκινητα.θα επρεπε, για να παμε στη δουλεια μας,να πεφτουμε με αλεξιπτωτο.παντως θα ηθελα οι μηχανοβιοι να γινουν πιο προσεκτικοι.οχι οτι οι οδηγοι αυτοκινητου ειναι...αλλα ειναι αυτο που ειπε ενας συναγωνιστης παραπανω.χωνεστε παντου ρε αδερφακι μου.στα 3-4 χρονια που οδηγω 5 φορες παραλιγο να τρακαρω , τις 4 ηταν με μηχανακι 100%δικο του το φταιξιμο,την 4η τον εριξα κατω,χωρις ευτυχως να παθει κανεις τιποτα.

και στο θεμα μας.ποτε ξανα διακοπες τον αυγουστο.πρωτον-ησυχια στην αθηνα.δευτερον καθεσαι 2-3 μερες τον δεκαπενταυγουστο και τριτον εγω παω διακοπες σεπτεβρη και οι τιμες ειναι πιο χαμηλες και λιγοτερη ταλαιπωρια στα καραβια κ.λ.π

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
προσφατα βγηκαν τα αποτελεσματα πολυετους ερευνας που μελετησε 1000 περιπου ατυχηματα μεταξυ αυτοκινητου και μηχανης.συμφωνα με αυτην 7 στις 10 φορες υπευθυνος ηταν ο οδηγος του αυτοκινητου,με κυριοτερη αιτια οτι δεν ειδε την μοτοσυκλετα και για αυτο παραβιασε την προτεραιοτητα.ανααμεσα σε πολλα αλλα υπηρχε και το συμπερασμα οτι τα ατομα που οδηγουν και τα δυο μεσα ειναι καλυτεροι οδηγοι και εμπλεκονται σε λιγοτερα ατυχηματα.

η ουσια του προβληματος στην ελλαδα ειναι η ελλειψη κυκλοφοριακης αγωγης απο ολους μας.οσοι οδηγουμε μηχανη ξερουμε ποσο κινδυνευουμε ακομα και απο ανευθυνους πεζους.
οσον αφορα την διηθηση οντως ειναι παρανομη αλλα δεν διωκεται απο την τροχαια γιατι δεν γινεται και αλλιως.
Αναγνωριζω παντως οτι το κακο εχει παραγινει με τους ντελιβεραδες και με τα παπακια κυριως,οδηγουν σαν να μην υπαρχει αυριο και πολλες φορες με εχουν φτασει και εμενα στο αμην.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πάντα αφήνω τις μηχανές να περάσουν στην Εθνική (κάνω δεξιά και είμαι έτοιμος να πέσω στο χαντάκι). Κανείς πούστης δεν σήκωσε λίγο την δεξιά του παλάμη σαν να λέει "ευχαριστώ". Μια φορά το έκανε ένας και αυτός ήταν με αγγλικές πινακίδες!!!

καλα κανεις και της αφηνεις,να αφηνεις ομως και τα αυτοκινητα και γενικα ο,τι κινειται πιο γρηγορα απο εσενα αφου η αριστερη λωριδα ειναι για τις προσπερασεις.να σε ενμερωσω ομως οτι αν αφησουμε το δεξι χερι για να σε χαιρετησουμε τοτε θα πρεπει να αφησουμε το γκαζι,γιατι αυτο κανει το δεξι χερι,και οταν προσπερνας καποιον αυτο θα ηταν μ@λ@κι@.ταυτοχρονα θα απομακρυναμε το χερι μας απο το μπροστινο φρενο που βρισκεται στην δεξια μανετα και αν χρειαζοταν να φρεναρουμε α μας επαιρνε πιο πολυ διαστημα.αυτο που προτεινεις λοιπον ειναι σαν να βγαλεις το δεξι σου ποδι απο το παραθυρο για να με χαρετησεις,με μια δοση υπερβολης.αυτα για τον ευρωπαιο που αναφερεις απο ενα τριτοκοσμικο

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Επειδή η δουλεια μου έχει να κάνει με τα ατυχήματα στους δρόμους...

Οι Οδηγοί των αυτοκινήτων είναι αυτοί που ευθύνονται για τα περισσότερα ατυχήματα αυτοκινήτου - μηχανής.

Επίσης δεν είναι τυχαίο που 6/10 που προκαλούν ατύχημα με το αυτοκίνητο σε μηχανή δεν καταλαβαίνουν το πως έγινε και είναι γυναίκες !!!!

Φυσικό όταν 6-7/10 έχουν λαδώσει για να πάρουν το δίπλωμα.

Προσωπικά πιστεύω οτι για να πάρει κάποιος δίπλωμα αυτοκινήτου κανονικά θα έπρεπε να γνωρίζει και να έχει δίπλωμα μηχανής.

Οπως και να υπάρχει και κάποιο τέστ αντανακλαστικών γιατι δεν είναι λίγοι/ες αυτοί που οδηγούν σαν ζώα.

Τέλος καλό θα ήταν να υπήρχε ειδική λωρίδα για μηχανές να κινούνται και να έχουν προταιρεότητα στα πάντα όπως ισχύει σε πολλές ευρωπαικές χώρες.

Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο το λάδωμα.Είναι και η αχρηστίλα που τους/τις δέρνει.Πριν λίγο είμουν στο φανάρι στο Παλατάκι,και δίπλα μου ήταν μια γκόμενα-ωραιο παιδί-με το τσιγαράκι της,τη μουσικούλα της,και μόλις άναψε το πράσινο,χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει!Με ένα χέρι έβαλε ταχύτητα και πάτησε το γκάζι.Γραμμένους όλους τους είχε.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Ας μου πει ΑΝ υπαρχει καποιος που του παραχωρησε ποτε γυναικα προτεραιοτητα!!!!!!

skiouraki(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ααα μην ξεκινάς τέτοιο θέμα γιατί δεν μπορώ να μη μιλήσω... >:( για ποια προτεραιότητα μιλάς που μόλις δείτε γυναίκα σε τιμόνι σας πιάνει αμόκκκκ μην τυχόν και σας περάσει και βγει πιο μπροστά από εσάς!Δηλαδή μέχρι και στο κυνήγι με έχουν πάρει επειδή τόλμησα να βγάλω φλας και να μπω στην αριστερή λουρίδα,μπροστά από κάποιον που πήγαινε σαν κότα και ήταν πόσα μέτρα μακρυά!Ξαφνικά ξύπνησε και νόμιζε ότι βρίσκεται σε ράλλυ.Κάνετε λες και θίγεται ο ανδρισμός σας, εκείνη τη στιγμή μπορείτε να κάνετε ότι μ...... είναι δυνατόν προκειμένου να αποδείξετε οτι δεν μασάτε... χαλαρώστε λίγο...  :P

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
η το άλλο ? Που όταν έχει απίστευτη κίνηση και είναι κολλημένα τα πάντα...γυναίκες και ταξιτζίδες ψάχνουν να αλλάξουν λωρίδα χωρίς λόγο μήπως και βγουν ένα αυτοκίνητο πιο μπροστά και δεν ελέγχουν καν τα μηχανάκια που περνάνε αναμέσα ή τους κλείνουν τον δρόμο γιατί δεν χωράνε να μπουν ολόκληροι στην λωρίδα τους....

megatroll

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σηκωθηκαν τα αγκουρια να δειρουν το μανάβη? Εγω καθε μέρα τους στερημένος  οδηγούς αμαξιού βλέπω να πηγένουν μαλλιοκούβαρα. Και να χαν κανα καλό αμάξι να πω. Κατι κουβάδες εχουν οι περισσότεροι πχ smart, punto, saxo,106. Το ξέρω σε εχει φάει η μιζέρια και η μούχλα ολο το χρόνο στη γεμάτη απο κίνηση Αθήνα και είπαε να ξεδώσετεις αλλα που πας ρε καραμήτρο?
Αν πάντως μάγκα χτυπήσεις εμένα φρόντισε να μην ξανασηκωθώ γιατι αν σηκωθώ θα γίνεις η πουτάνα μου.

Στο internet είμαστε όλοι 1.95, γομάρια με μάυρη ζώνη , 3 ντάν και 5 αρντάν που γαμούμε και δέρνουμε.
Καλύτερα άσε τους τσαμπουκάδες και μάθε τι λέει ο Κ.Ο.Κ για την προσπέραση απο δεξιά.
Και δεν το λέω για εμένα αλλα για εσένα. Εγώ αυτοκίνητο έχω και αν με κοπανήσεις θα κλάψει  το πορτοφόλι μου. Εσένα που οδηγείς μηχανή θα κλέψει η μάνα σου.

Επισκέπτης
δηλαδη εσυ με τη μηχανη οταν στριβεις αναβεις φλας?οι σφηνες που κανεις ειναι οτι πιο ασφαλες μπορεις να κανεις?πρεπει να καταλαβεις τη διαφορα του οδηγω και του τρεχω!!!και αυτο ισχυει και για τα αυτοκινητα!!παιρνει ο καθενας οτι οχημα του γουσταρει και αρχιζει τις μαλακιες του!ηρεμηστε λιγο!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μια και η κουβέντα έχει πάει στο κυκλοφοριακό, απλά να αναφέρω έναν παρολίγο ατύχημα χτες το βράδυ στο καβούρι. ένας σούπερ μαλάκας δεν μπορούσε να φρενάρει και παραλίγο να πέσει πάνω στα ατματημένα αμάξια στο φανάρι. ευτυχώς βρήκε τρύπα και πέρασε ανάμεσα τους, φυσικά με κόκκινο... φτηνά την γλύτωσα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αστα να πάνε φίλε απο μαλακες οδηγούς να φαν και οι κότες!!! Θέλει πολύ προσοχή απ' όλους μας. Θέλει να έχεις και λίγακι μαντικές ικανότητες  :cheesy: ωστε να προβλέπεις το ατύχημα και να το αποφέυγεις!!!!! :cheesy:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Παίδες μέσα στην πόλη τα περί προσπέρασης από δεξιά είναι παπαριές. Όλες οι λωρίδες έχουν την ίδια προτεραιόητα. Απλά να προσέχετε. Όσο για τις μηχανές , ακόμα πιο απλά να προσέχουν να μην προσπερνάνε τσίμα τσίμα.. Για το νεκρό σημείο του καθρέπτη δεν έχει ακούσει κανένας ? Ολίγη σοβαρότης... Ούτε μαγκίες ούτε μεγαλοστομίες. Δεν παίζετε με τις ζωές σας.

Επισκέπτης
η το άλλο ? Που όταν έχει απίστευτη κίνηση και είναι κολλημένα τα πάντα...γυναίκες και ταξιτζίδες ψάχνουν να αλλάξουν λωρίδα χωρίς λόγο μήπως και βγουν ένα αυτοκίνητο πιο μπροστά και δεν ελέγχουν καν τα μηχανάκια που περνάνε αναμέσα ή τους κλείνουν τον δρόμο γιατί δεν χωράνε να μπουν ολόκληροι στην λωρίδα τους....

Μην αρχίζουμε πάλι τέτοια και με πιάσουν οι φαλλοκρατικές μου αντιλήψεις!!! :grin:

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όντως παιδια υπάρχουν πολλοί μαλάκες οδηγοί αθήνα και τους χειρότερους τους βλέπει κάνεις απο νεα ιωνία και πάνω.Εγω ήμουν στην Λεωφόρο κύμης της προάλες και ήρθε ενας μαλάκας και μου στούκαρε την πίσω αριστερή πορτα ο τύπος βγήκε απο κόκκινο.Επεσε πανω μου με καμια 20αρα γιατι τραβηξε φρένο αλλα την έκανε την πορτα μουνί... να ναι κάλα ο άνθρωπος και την είχα στουκάρει με μαλακίες χειρόφρενα που έκανα στο μαρούσι πάνω σε ενα απο αυτά τα γαμοκολονάκια.1400 ευρώ εγκρινε ο εμπειρογνώμονας και μάλιστα ήταν και η τροχαία εκεί και ο τυπάς έκανε υπευθυνη δήλωση οτι έφταιγε... Δεν τον χαλασε που μου εβαλε καινούργια πόρτα φτερό και φτερό θόλου!!Όσο για της γκόμενες και τους μαλάκες βάλε και σύ ρε μάστορα κανα Garrete T4 Turbo να τους χέζεις με το πυροβολητό. Να της προάλες στην κηφισίας ήταν ένας μαλάκας ταξιτζής που σταμάτησε κάγκελο χωρίς κανενα σήμα.. οχι για πελάτη αλλα για τσιγάρα..η στρατηγική μου ήταν ως εξής κατεβάζουμε σε 2α γκαζια ανοιγει turbo στις 2.800 φτανουμε με καμια 100σταρα στα 20 μέτρα και αφου τον έχουμε πείσει οτι θα τον βάλουμε γκολ στο φανάρι βγάζουμε φλας αριστερά (εννοηται οτι είναι ελέυθερα μην γίνουμε εμεις μαλάκες) και προσπερνάμε... εγγυηση παιδια ο τυπάς δεν θα ξανακάνει μαλακίες μέχρι το τέλος της βδομάδας.. Το χειρότερο πάντως είναι τα λεωφορεία ..βγαζουμε φλας και ..... περναμε στα αρχιδια μας αυτος που βρίσκεται δίπλα σε ορατο με το μάτι σημείο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom