You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αξίζει το επάγγελμα του ιατρικού επισκέπτη;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θα έχεις τσάμπα φάρμακα αν αρρωστήσεις. (Και προφυλακτικά! ;))
Kαι βιάγκρα και βιταμίνες και βαζελίνες και και και και................... και σεβριετες
Τεσπά, η γυναίκα αν θελει να πηδηχτεί και σε μπουκάλι να την κλέισεις, θα στην κανει με τον φελό
GARDENIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kαι βιάγκρα και βιταμίνες και βαζελίνες και και και και................... και
Τεσπά, η γυναίκα αν θελει να πηδηχτεί και σε μπουκάλι να την κλέισεις, θα στην κανει με τον φελό
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Συγνωμη φιλε αλλα πλακα μας κανεις????ναι βασικά φοβάμαι μήπως έχει προβλήματα πεσίματος απο γιατρούς γιατί είναι και κάπως "σέξυ"..
1ον αλλοι κυνηγανε δουλειες με το δικανο!
2ον αλλοι ειναι απληρωτοι μηνες ολοκληρους (π.χ. μια μακρινη μου Θεια απο Ξενοδοχειο εχει να πληρωθει 6ή 7 μηνιατικα)
3ον αν δεν ειναι πτυχιουχος καλα θα κανει να παει και σιγα σιγα βλεποντας και κανοντας! εχει νουμερα να κυνηγησεις αλλα μην περιμενεις απο τον 1ο μηνα να γαμαει και να δερνει!
4ον αν ειναι σεξυ και φοβασαι τα πεσιματα απο γιατρους και αλλα στελεχη τοτε μην την στελνεις ΠΟΥΘΕΝΑ για δουλεια,κρατα την σπιτι να σου πλενει-μαγειρευει-σιδερωνει κλπ κλπ!
4ον αν ειναι σεξυ και φοβασαι τα πεσιματα απο γιατρους και αλλα στελεχη τοτε μην την στελνεις ΠΟΥΘΕΝΑ για δουλεια,κρατα την σπιτι να σου πλενει-μαγειρευει-σιδερωνει κλπ κλπ!
Μπούρκας και
Καλησπέρα. Πήραν χθές τη κοπέλα μου τηλέφωνο απο μια εταιρία για να γίνει φαρμακευτικός επισκέπτης.Αξίζει γενικά σαν δουλειά? μισθολογικά )σαν εξέλιξη και τα λοιπά) ή να της πω να μη πάει;
εχω γαμησει 2 ι.ε. παντρεμενες και οι 2. τη μια σε ξενοδοχειο στο Βολο, απο ''καμακι'' στο μπαρ. ειχε παει να δει γιατρους εκει. την αλλη απο ιντρνετ. ειναι βολικες γαιτι εχουν χρονο και κυκλοφορουν εξω. μεταξυ 2-5, που τελειωνει το νοσοκομειο και αρχιζουν τα ιατρεια πεφτει πολυ γαμησι
ελπίζω να σε καλυψα (sic, το διαβαζω 4 χρονια, ας το γραψω και εγω )
εχω γαμησει 2
Στη περίπτωση του πυρόκαβλου, δεν παίζει τέτοιο σενάριο, γιατί τα παιδιά είναι στα μέλια ακόμη!
JimmyJump
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προ κρισης οι ι.ε. εβγαζαν τρελα λεφτα...παιρνανε κ κατι τρελα μπονους(του στυλ 20,000 ευρο καθε χρονο)...
πρεπει να βγαζανε περισσοτερα κ απο τους γιατρους που επισκεπτονταν!!!!
τωρα με την κριση αυτα κοπηκανε...οποιος προλαβε προλαβε...
θα συμφωνησω με το "δουλεια ναναι κ οτι ναναι", ειδικα αυτη την εποχη...
κ θα συμφωνησω με 1000 με το "αν θελει η γκομενα να στην κανει"....ισα ισα που θα μαθεις κ πιο γρηγορα με τι γκομενα
εχεις να κανεις...
πρεπει να βγαζανε περισσοτερα κ απο τους γιατρους που επισκεπτονταν!!!!
τωρα με την κριση αυτα κοπηκανε...οποιος προλαβε προλαβε...
θα συμφωνησω με το "δουλεια ναναι κ οτι ναναι", ειδικα αυτη την εποχη...
κ θα συμφωνησω με 1000 με το "αν θελει η γκομενα να στην κανει"....ισα ισα που θα μαθεις κ πιο γρηγορα με τι γκομενα
εχεις να κανεις...
Καλησπέρα. Πήραν χθές τη κοπέλα μου τηλέφωνο απο μια εταιρία για να γίνει φαρμακευτικός επισκέπτης.Αξίζει γενικά σαν δουλειά? μισθολογικά )σαν εξέλιξη και τα λοιπά) ή να της πω να μη πάει;
αν την πήραν και τηλέφωνο ας πάει... δεν είναι κακή δουλειά αλλά τα μεγαλεία από το παρελθόν τελείωσαν!!!
τώρα αν φοβάσαι ότι θα σου την κάνει... ότι και να κάνεις θα έχεις τον φόβο, οπότε cool και ότι είναι να γίνει, θα γίνει
Απο τη μερια της:
Ειναι δουλεια με καλο μισθο , πολλα μπονους , καλο ωραριο , ευκολη και καθαρη!! (δεν ξερω με την κριση ποσο εχει χαλασει, αλλα και παλι ειναι καλυτερη απο αλλες αντιστοιχες)
Αν τυχον (λεμε ΑΝ) περασει η συνταγογραφηση με δραστικη ουσια θα μεινει ανεργη , αλλα τα συμφεροντα των φαρμακευτικων εταιριων και των γιατρων δεν το επιτρεπουν παρολο που το εχει δηλωσει ο Λοβερδος και περασε και ως νομος για μια μερα.
Απο τη μερια σου:
Αν την βλεπεις σοβαρα εχε υποψιν σου οτι και να λενε, η στολη του γιατρου χτυπαει κατευθειαν στο υποσυνειδητο της γυναικας. Ειναι ο ορισμος του επαγγελματος που δημιουργει ασφαλεια στη γυναικα.
Οι γιατροι θα της την πεφτουν συνεχεια. Και εχουν τον αερα του "Θεου".
Αλλα και η ιδια για να πιανει τα μπονους θα κανει πολλα. Απο γλυκα ματια και κωλοτριψιμο μεχρι πηδημα κανονικο. Καμια απο αυτες δεν δουλευει με το σπαθι της (καθαρη πωληση). Ολες χρησιμοποιουν την εμφανιση μεχρι οσο αντεχει η ηθικη τους.
Τελος ειναι τετοια η φυση της δουλειας που ειναι αδυνατον να την ελεγξεις που ειναι και τι κανει.
Ειναι δουλεια με καλο μισθο , πολλα μπονους , καλο ωραριο , ευκολη και καθαρη!! (δεν ξερω με την κριση ποσο εχει χαλασει, αλλα και παλι ειναι καλυτερη απο αλλες αντιστοιχες)
Αν τυχον (λεμε ΑΝ) περασει η συνταγογραφηση με δραστικη ουσια θα μεινει ανεργη , αλλα τα συμφεροντα των φαρμακευτικων εταιριων και των γιατρων δεν το επιτρεπουν παρολο που το εχει δηλωσει ο Λοβερδος και περασε και ως νομος για μια μερα.
Απο τη μερια σου:
Αν την βλεπεις σοβαρα εχε υποψιν σου οτι και να λενε, η στολη του γιατρου χτυπαει κατευθειαν στο υποσυνειδητο της γυναικας. Ειναι ο ορισμος του επαγγελματος που δημιουργει ασφαλεια στη γυναικα.
Οι γιατροι θα της την πεφτουν συνεχεια. Και εχουν τον αερα του "Θεου".
Αλλα και η ιδια για να πιανει τα μπονους θα κανει πολλα. Απο γλυκα ματια και κωλοτριψιμο μεχρι πηδημα κανονικο. Καμια απο αυτες δεν δουλευει με το σπαθι της (καθαρη πωληση). Ολες χρησιμοποιουν την εμφανιση μεχρι οσο αντεχει η ηθικη τους.
Τελος ειναι τετοια η φυση της δουλειας που ειναι αδυνατον να την ελεγξεις που ειναι και τι κανει.
JimmyJump
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τα παραλές νομίζω
Εγώ πάλι νομίζω οτι τα λέει πολύ ρεαλιστικά....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K