Νέα

Άβολες στιγμές με βίζιτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.458
Πόντοι
1.191
Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Συναντηση σε διαδρομο ξενοδοχειου ενω ημουν με γκομενα επιχειρησε να με χαιρετησει ανεξαρτητη.Εκανα το κινεζο.Το καταλαβε και ειπε συγνωμη σας μπερδεψα με καποιον γνωστο μου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261
ε πεσμας και τη δικια σου πρωτα ρε παιχτη, για να ξεκινησει το σοου ντε.
ετσι ανοιγεις νεο θρεντ, με μιση προταση και περιμενεις να ψαρεψεις ?

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
πολυ καλο call girl κανουμε συζητηση για να ξεκινησουμε και ρωταει ποσο χρονων με κανεις ? απανταω με μεγαλη αφελεια 35 η κοπελα ηταν 30 ,ξεκιναει μανουρα... μαζευτηκε μετα απο λιγη γκρινια λεπτομερεια η κοπελα ηταν ελληνιδα:grin::grin:

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).
Σοβαρα τωρα;
Κατι παρομοιο εκανα καποτε σε μια στο σπιτι της στην ορεστιαδα.

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Πριν αρκετά χρόνια σε χώρο ανεξάρτητης κοπέλας που είχα επισκεφτεί και πάνω που έχουμε μπει στο κυρίως γεύμα ακούμε κάποιον να βαράει την εξώπορτα του σπιτιού με κλωτσιές και να φωνάζει σε γλώσσα μάλλον αλβανικά η κάτι τέτοιο....η ταναπου τα είχε χάσει είχε χλωμιάσει(και εγώ άλλο τόσο) και άρχισε τα τηλ...πρέπει να ήρθε άμεσα κάποιος γιατί ακούστηκαν κάτι σφαλιάρες έξω από τη πόρτα...η καλτίλα της υπόθεσης είναι ότι μετά από αυτό κατάφερα και έχυσα.το άγχος πάντως μέχρι να βγω από την οικοδομή και να απομακρυνθώ -σιγουρευτώ ότι δεν με ακολουθεί κανείς δεν θα το ξεχάσω ποτέ...

OP
OP
G

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.458
Πόντοι
1.191
Το ποίο άβολο που μου έχει συμβεί είναι σε ξενοδοχείο είχα πάρει βίζιτα και μας είδε ο άντρας της θείας μου καταλαβαίνετε ρόμπα τελείως αλλά και πάλι ούτε που με ένοιαξε

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Σε γνωστό γάμοχοτελ με γνωστή βίζιτα, όταν ήρθε και χτύπησε για να μπει, δεν άνοιγε η πόρτα από μέσα με τιποτε.. Και αναγκάστηκα να πάρω ρεσεψιόν και ήρθε μια καθαρίστρια και άνοιξε να μπει.. Θα άλλαζα δωμάτιο αλλά ήμουν ήδη γυμνός.. Βέβαια κανονικά έπρεπε να τους γαμησω γιατί αν έπαιρνε μια φωτιά για παράδειγμα το ξενοδοχείο, θα πήγαινα ακλαφτος..αλλα επειδή ήταν βίζιτα η φάση δεν ήθελα να το κάνω θέμα..

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Συνάντηση σε εστιατόριο , εγω με γυναίκα και παιδιά και αυτή με την κόρη της.
Επαιξαν κάτι γελάκια από μακριά, όλα καλά.

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα. Μετεπειτα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μπορει να της ειχε συμβει τιποτα σοβαροτατο και να εσβηνε επι τοπου, επειδη εγω δεν εδωσα σημασια. Χωρια που ημουν και ο τελευταιος που την ειχε δει ζωντανη. Για την ιστορια και μονο:
1) Αφησα τα μισα λεφτα στο κομοδινο της,
2) ξαναπηρα απο αλλο κινητο μετα απο μερες να κλεισω ραντεβου και ηταν ολα οκ.
3) οταν αρχισε να βγαζει εμετους, εκανε κατι περιεργους ηχους απο το στομα της και εγω νομιζα οτι εχυνε, οποτε καυλωσα χειροτερα.
4) Απο τοτε πηγαινω ΜΟΝΟ στον χωρο των κοριτσιων γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κατσικωθει στο χωρο σου - εστω και αν ειναι ξενοδοχειο.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα. Μετεπειτα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μπορει να της ειχε συμβει τιποτα σοβαροτατο και να εσβηνε επι τοπου, επειδη εγω δεν εδωσα σημασια. Χωρια που ημουν και ο τελευταιος που την ειχε δει ζωντανη. Για την ιστορια και μονο:
1) Αφησα τα μισα λεφτα στο κομοδινο της,
2) ξαναπηρα απο αλλο κινητο μετα απο μερες να κλεισω ραντεβου και ηταν ολα οκ.
3) οταν αρχισε να βγαζει εμετους, εκανε κατι περιεργους ηχους απο το στομα της και εγω νομιζα οτι εχυνε, οποτε καυλωσα χειροτερα.
4) Απο τοτε πηγαινω ΜΟΝΟ στον χωρο των κοριτσιων γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κατσικωθει στο χωρο σου - εστω και αν ειναι ξενοδοχειο.
Πόσο ήσουν τότε ρε φίλε, 10 χρονών ?

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.782
Πόντοι
3.506
Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα

Μεγάλε, μου 'χει κάτσει και μένα να λιποθυμίσει γκόμενα. Μέσα σε τζακούζι, πάνω στο ξεκώλιασμα. Η υπερβολική ζέστη μάλλον σε συνδυασμό με την ένταση της φάσης...

Έφαγα τη μεγαλύτερη φρίκη της ζωής μου. Ήταν παράνομη σχέση με συναδέλφισσα και το σκηνικό διαδραματίστηκε σε πορνοχοτέλι μέσα. Τη ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεββάτι και με μια βρεμμένη με κρύο νερό πετσέτα και σκαμπιλάκια την επανέφερα. Μου πήρε βέβαια ένα εφιαλτικό πεντάλεπτο μέχρι να συνέλθει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
2 - 3 φορές που έχουν αργήσει πανω απο μισή ώρα έχω σηκωθεί κι έχω φυγει
Ντρέπομαι την reception που δίνω το εικοσαρικο

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ειναι ενα χοτελ που τους τρεις πρωτους οροφους τους εχει ημιδιαμονη και τους 3 πιο πανω κανονικη διαμονη. Μια μερα ειχα ραντεβου διαρκειας με cg και πηγαμε μαζι στο χοτελι. Ολα τα ημιδιαμονης ηταν γεματα αλλα επειδη ο ρεσεψιον την ηξερε μας εδωσε ουτως η αλλως δωματιο , σε εναν οροφο που σε ολα τα δωματια , εκτος απο αυτο που πηραμε εμεναν μαθητες που ειχαν ερθει σχολικη εκδρομη στην πολη. Η ωρα ηταν απογευματινη και ολοι ηταν εκει και ειχε φασαρια....Μεχρι που ξεκινησα εγω με την αλλη τη δικη μας φαση και ξαφνικα ολος ο οροφος ησυχασε και ακουγαν με προσηλωση

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
Δύο αβολες φασεις , γαμαω κορασιδα και εβγαλε αιμα περιοδου οπου εγω νομιζα οτι κοπηκε η τσαπου και χεστηκα απανω μου , επεσε το καυλι σε δευτερολεπτα . Επισης αβολη με την κορυφαιαα αντριανα που ειχε πλακα και αρκετο πονο ,στην τρελα μου να καρφωνω τη μουναρα της εφυγε απο το μουνι να μπει σοτν κωλο καταλαθος και πεθανα στον πονο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.977
Πόντοι
2.606
Δύο αβολες φασεις , γαμαω κορασιδα και εβγαλε αιμα περιοδου οπου εγω νομιζα οτι κοπηκε η τσαπου και χεστηκα απανω μου , επεσε το καυλι σε δευτερολεπτα . Επισης αβολη με την κορυφαιαα αντριανα που ειχε πλακα και αρκετο πονο ,στην τρελα μου να καρφωνω τη μουναρα της εφυγε απο το μουνι να μπει σοτν κωλο καταλαθος και πεθανα στον πονο
Τυπε αντί να πεθάνει στον πόνο αυτή πέθανες εσύ ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom