greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα
Συναντηση σε διαδρομο ξενοδοχειου ενω ημουν με γκομενα επιχειρησε να με χαιρετησει ανεξαρτητη.Εκανα το κινεζο.Το καταλαβε και ειπε συγνωμη σας μπερδεψα με καποιον γνωστο μου.Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα
ε πεσμας και τη δικια σου πρωτα ρε παιχτη, για να ξεκινησει το σοου ντε.Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα
Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).Ποία ήταν η ποίο άβολη στιγμή σάς με βιζιτα
Σοβαρα τωρα;Αν και δεν ήμουν μπροστά, φαντάζομαι όταν θα βγήκε από το μπάνιο (μετά το γαμήσι) και συνειδητοποίησε πως την είχα κοπανήσει από το παράθυρο μαζί με τα λεφτά (ημιώροφος).
Πόσο ήσουν τότε ρε φίλε, 10 χρονών ?Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα. Μετεπειτα μεγαλωνοντας καταλαβα οτι μπορει να της ειχε συμβει τιποτα σοβαροτατο και να εσβηνε επι τοπου, επειδη εγω δεν εδωσα σημασια. Χωρια που ημουν και ο τελευταιος που την ειχε δει ζωντανη. Για την ιστορια και μονο:
1) Αφησα τα μισα λεφτα στο κομοδινο της,
2) ξαναπηρα απο αλλο κινητο μετα απο μερες να κλεισω ραντεβου και ηταν ολα οκ.
3) οταν αρχισε να βγαζει εμετους, εκανε κατι περιεργους ηχους απο το στομα της και εγω νομιζα οτι εχυνε, οποτε καυλωσα χειροτερα.
4) Απο τοτε πηγαινω ΜΟΝΟ στον χωρο των κοριτσιων γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου κατσικωθει στο χωρο σου - εστω και αν ειναι ξενοδοχειο.
Ημουν σε ηλικια που δεν γνωριζα καν οτι μπορεις να λιποθυμησεις και με κατι αλλο, περαν απο το αλκοολ.Πόσο ήσουν τότε ρε φίλε, 10 χρονών ?
13 ?Ημουν σε ηλικια που δεν γνωριζα καν οτι μπορεις να λιποθυμησεις και με κατι αλλο, περαν απο το αλκοολ.
Σε κάλυψα;
Μία φορά με ct, καθως γαμαγα (στο χωρο της) λιποθυμισε και αρχισε να βγαζει εμετους απο το στομα. Υπεθεσα οτι ηταν κοκκαλο απο βοτκες και την εκανα σα να μην τρεχει τιποτα
Τυπε αντί να πεθάνει στον πόνο αυτή πέθανες εσύ ;Δύο αβολες φασεις , γαμαω κορασιδα και εβγαλε αιμα περιοδου οπου εγω νομιζα οτι κοπηκε η τσαπου και χεστηκα απανω μου , επεσε το καυλι σε δευτερολεπτα . Επισης αβολη με την κορυφαιαα αντριανα που ειχε πλακα και αρκετο πονο ,στην τρελα μου να καρφωνω τη μουναρα της εφυγε απο το μουνι να μπει σοτν κωλο καταλαθος και πεθανα στον πονο
σκληρο κρεας στο πεοκεφαλοΤυπε αντί να πεθάνει στον πόνο αυτή πέθανες εσύ ;