Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε θες να γινεις πιο ομιλητικη απο τον αγαπητο εκτορα?

δε χορταινεις αναλυση και συμβουλη ε? σταρχιδια μου. σταρχιδια σου και σενα που θες και τα προσωπικα μου βιωματα. δικα μου ειναι και για μενα ηταν μια χαρα. δεν εχω προλαβει μεχρι τωρα να ζησω τη κακομοιρια για να θελω να τη κολλησω και σε αλλους με το μανδυα του προφεσορα.
Η ισσοροπια ουτε μοιραζεται ουτε δασκαλευεται. ουτε σου δημιουργει κανα αισθημα αναγκης να συμβουλεψεις τριτους ασχετους που δε ξερεις ουτε ενα εκατομμυριοστο για τη ζωη τους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
το θεμα ειναι αν ειμαστε σε θεση να κανουμε την υπερβαση και να δειξουμε στον αλλον τι πραγματικα ειμαστε, ακομα κι αν αυτο τον απομακρυνει τελικα.
βεβαια πρεπει να υπαρχει προσφορο εδαφος για κατι τετοιο και μονο σε βαθος χρονου..

τι λες καλέ μετά θα τραγουδάμε

τι κάθεσαι μααααααααζίιιι μουυυυ
και δε με πααααααααρατάααας
αφού πονάς κοοοντάααα μουυυυ
κι όοοολο καρδιοοοχτυπάααααααας

εγώ είμαι ένα παλιόοοοοοπαιδοοο
για σένα δεν αααξίιιιιιιζωωωω
χωρίς να θέλω θααααα πονάαααααας
που θα σεεε βασανίιιιζωωωω

:boobies:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το έκανα μια φορά αυτό που λες και έφυγε τρέχοντας λέμε αλλά τρέχοντας όχι μαλακίες,σε 6 μήνες είχε παντρευτεί για να γλίτώσει  :grin:
Καλά που πρόλαβα και  :fuck1: λίγο κωλαράκι  :2funny:

αααχαχαχαχαχα
α ρε καλυβα :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε χορταινεις αναλυση και συμβουλη ε? σταρχιδια μου. σταρχιδια σου και σενα που θες και τα προσωπικα μου βιωματα. δικα μου ειναι και για μενα ηταν μια χαρα. δεν εχω προλαβει μεχρι τωρα να ζησω τη κακομοιρια για να θελω να τη κολλησω και σε αλλους με το μανδυα του προφεσορα.
Η ισσοροπια ουτε μοιραζεται ουτε δασκαλευεται. ουτε σου δημιουργει κανα αισθημα αναγκης να συμβουλεψεις τριτους ασχετους που δε ξερεις ουτε ενα εκατομμυριοστο για τη ζωη τους.
έχυσα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το θεμα ειναι αν ειμαστε σε θεση να κανουμε την υπερβαση και να δειξουμε στον αλλον τι πραγματικα ειμαστε, ακομα κι αν αυτο τον απομακρυνει τελικα.
βεβαια πρεπει να υπαρχει προσφορο εδαφος για κατι τετοιο και μονο σε βαθος χρονου..

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: Αρλεκιν

Επισκέπτης
δεν μας χαρισε η φυση & η ζωη τα προτερηματα σου μωρη πουσταρα..
καπως πρεπει να γαμαμε ομως & εμεις..
κοιταμε λοιπον να το παιξουμε προφεσορες,μηπως τσιμπησει κανα χαζο κοριτσακι & ενδωσει στα pm που του στελνουμε..
Υ.Γ γεννηθηκες κακομοιρος μαλακας ή στην πορεια εγινες ετσι???

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

συζητηση κανουμε και κουβεντα να περνα η ωρα. τα προσωπικα σου βιωματα δε μας ενδιαφερουν, απλα ενα jerking κοτσαρες και επειδη συμφωνησε η μπουμπα, ρωτησα αυτην τι εννοει.
μπορεις να ποσταρεις τραγουδι να χαρουμε κιολας.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
η απογυμνωση εξ αρχης ειναι κατι που η μεση γυναικα δεν μπορει να την παλεψει..εξου και αυτες που την πατανε και τρωνε ηττες και θα τις τρωνε συνεχεια ειναι γυναικες που ερωτευονται φαντασιακα κατι σαν placebo...και αυτες που μασοχιζονται περισσοτερο με την φαση τους.....επιλογες ειναι αυτες και δεν σηκωνουν συμβουλες..γιατι μαθηματικα θα ξανακανουν το ιδιο
οταν ξεκινησεις αβιαστα μια σχεση η οπως αλλιος να το πουμε οτι βολευει τον καθενα και χωρις εγγυησεις για χ καταληξη χρονικη η μη χωρις απαιτησεις...ναι μεν θα κρατησει λιγο αλλα το τελος θα ειναι χωρις μικροαστικες μαλακιες..γιατι ετσι απλα πορευτικες με τον αλλο και καποια στιγμη περνεις τον δρομο σου.το κερδος τα γαμαει ολα και τα καταστρεφει....η αιωνια ερωτηση γιατι να απογυμνωθω απο το εγω μου τη θα κερδισω?

"Human relationships didn't work anyhow. Only the first two weeks had any zing, then the participants lost their interest. Masks dropped away and real people began to appear: cranks, imbeciles, the demented, the vengeful, sadists, killers. Modern society had created its own kind and they feasted on each other. It was a duel to the death...in a cesspool."

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Drummer είσαι τέρτσος...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο γνωστος καλος μαλακας..
το στανταρακι του μπου..
ουτε την ροχαλα μου..

ακριβως. με εσενα εκλεισα και σα παιχνιδι, δεν εχω παραπανω. σε ξεφτυλισα οσο δε παει, βαριεμαι να τραβαω γομα και να αρχιζω απο την αρχη τα παιχνιδια, να φτασει παλι σε ενα σημειο και να σε ξαναξεφτυλισω και παλι απο την αρχη. παιξε με τους λοιπους το θεατρο του παραλογου και μετα να κρυβεσαι. σιγουρα δεν εχεις γουστο να σε παρω στα σοβαρα, αλλα ουτε στο χαβαλε να σε παρω δεν εχεις γουστο.
εισαι βαρετος για μενα αλλα ειμαι ακρως ενδιαφερων για σενα οποτε θα κωλοτριβεσαι αιωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom