Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εφοσον στελνετε μηνυματακια τυπου μην ασχολεισαι-τελειωμενοι ειναι, γτ συνεχιζετε την κουβεντα?
που απο την αλλη δεν ειναι καν κουβεντα, αλλα νουθεσιες.
οι ΄μεγαλοι' του φορουμ σε κραζουν *εξαιρω τον πλε μονο* οτι εισαι κοσμογκερλ που πιστευεις σε ευτυχισμενες σχεσεις, και απο την αλλη τα χαζοκοριτσα, στο παραδειγμα μας η λουκ κ εγω.
Αυτό κατάλαβες ότι κάνουμε?Δεν είπα ότι είμαστε σοφότεροι ή εξυπνότεροι απλά πολύ μεγαλύτεροί σας.
Τα ζήσαμε αυτό λέμε.Δεν είναι τυχαίο πως συμφωνούν αυτοί που τα ζήσαν και διαφωνουν όσοι δε τα ζήσαν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.032
Πόντοι
22.785

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εφοσον στελνετε μηνυματακια τυπου μην ασχολεισαι-τελειωμενοι ειναι, γτ συνεχιζετε την κουβεντα?
που απο την αλλη δεν ειναι καν κουβεντα, αλλα νουθεσιες.
οι ΄μεγαλοι' του φορουμ σε κραζουν *εξαιρω τον πλε μονο* οτι εισαι κοσμογκερλ που πιστευεις σε ευτυχισμενες σχεσεις, και απο την αλλη τα χαζοκοριτσα, στο παραδειγμα μας η λουκ κ εγω.

ωραια, παυω να πιστευω. τι κερδιζω? πώς εγινα πιο σοφη? παυω και να προσπαθω? ή βαδιζω με το σκεπτικο οτι αα θα γαμηθει και αυτη η σχεση, ας το χαρω οσο προλαβαινω?

κερδίζεις να λες ας το χαρώ όσο είναι καλό
το για πόσο θα είναι καλό θα φανεί

έλεος, ή ευτυχισμένοι για πάντα στο ροζ κάστρο ή παντελώς καμία πίστη στις σχέσεις, δηλαδή όταν κάποιος σου πει ότι δεν είναι όλα ρόδινα παναπεί ότι όλα είναι απόσκατα?  :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτό κατάλαβες ότι κάνουμε?Δεν είπα ότι είμαστε σοφότεροι ή εξυπνότεροι απλά πολύ μεγαλύτεροί σας.
Τα ζήσαμε αυτό λέμε.Δεν είναι τυχαίο πως συμφωνούν αυτοί που τα ζήσαν και διαφωνουν όσοι δε τα ζήσαν.

η πέτρα που κάνει θρύψαλα την τζαμαρία του επιχειρήματός σου χαρ χαρ, εγώ δεν τα έζησα αλλά δε διαφωνώ  :boobies:

Επισκέπτης
Μήπως τελικά θα πρέπει να τη φάνε?
Γίνεται να φτιάξεις προσωπικότητα χωρίς να τρίψεις τα μούτρα σου??
θελουμε δεν θελουμε θα τις φανε..
αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τις προειδοποιουμε..
αν δεν το εκανα,απλα θα ειχα προβλημα με τον εαυτο μου..
ευελπιστω οτι μπορει να φανε εστω & μια λιγοτερη..
ετσι μπορω να κοιμαμαι ησυχος..
το νετ εχει θεραπευτικες ιδιοτητες(& σ εμενα)οσο & αν φανταζει περιεργο σε οσους δεν με ξερουν & κρινουν μαλακισμενα απο το υφος & μονο των γραπτων μου..
κατ ουσιαν ειμαι αλλος ενας μαλακας που κερδιζει απο την αμφιδρομη σχεση μου με τα υπολοιπα μελη..
αν ηταν αλλιως(οποτε συμβαινει να ειναι αλλιως),φροντιζω τα δεντρακια μου..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το ξερω...ο πλε μου ειπε το τελος της ταινιας...
Απόλαυσε το τσιγάρο στο διάλειμμα κι εσύ ή αν έχει κάτι καλό ενδιάμεσα,αυτό σου λέει και μια στις 1000 μπορεί να γίνει και η ανατροπή,που ξέρεις

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Απόλαυσε το τσιγάρο στο διάλειμμα κι εσύ ή αν έχει κάτι καλό ενδιάμεσα,αυτό σου λέει και μια στις 1000 μπορεί να γίνει και η ανατροπή,που ξέρεις
κοιτα...αν δεν πιστευα οτι γινεται ηδη η ανατροπη στην ζωη μου θα ειχ απεσει στα πατωματα με αυτα που λετε...
απλα θελω να σκεφτονται ετσι κ αλλοι.... :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γτ να προσπαθω γ κατι που ξερω οτι θα γαμηθει ρε πλεζακι; :-

δηλαδή τέλος μιας σχέσης παναπεί ότι γαμιέται το σύμπαν, κλάματα, υστερίες, καταθλίψεις και 30 κιλά παραπάνω ΣΤΑΝΤΑρ, ε?

όχι ότι μεγαλώνεις, αναπτύσσεσαι, αλλάζεις, αλλάζουν τα θέλω σου και προχωράς στη ζωή σου
και ψάχνεις να βρεις κάποιον που θα αλλάζει μαζί σου για όσο γίνεται

αυτό είναι το κακό, ότι τα πράγματα αλλάζουν.
το καλό είναι ότι μπορούμε να το δεχτούμε και να πορευτούμε ανάλογα, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές.
όσοι δεν μπορούν να το δεχτούν είναι σε συννεφάκι και δεν κοιτάνε τι επιλογές κάνουν, κοιτάνε να ζήσουν το συννεφάκι τους με ό,τι κόστος κι αν έχει αυτό...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
η πέτρα που κάνει θρύψαλα την τζαμαρία του επιχειρήματός σου χαρ χαρ, εγώ δεν τα έζησα αλλά δε διαφωνώ  :boobies:
Μακάρι να μην χρειαζόταν κανένα επιχείρημα-διαπίστωση θα ένιωθα πολύ καλύτερα,πίστεψέ με.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom