on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Ποιοί είναι αυτοί??? Κομμουνισταί???
1. Η υπερβολή βοηθάει στο να γίνει ακόμα πιο κατανοητό.
2. Μην μου μιλάς άσχημα...είμαι παρθενάκι και προσβάλλομαι...
Σορρυ αγαπάκι!
Ποιοί είναι αυτοί??? Κομμουνισταί???
1. Η υπερβολή βοηθάει στο να γίνει ακόμα πιο κατανοητό.
2. Μην μου μιλάς άσχημα...είμαι παρθενάκι και προσβάλλομαι...
Πάντα όμως θα υπάρχει στη ζωή μία δυσκολία που θα βαραίνει εσένα και ο άλλος δε θα είναι πρόθυμος να συνδράμει.
Μπορείς να τα καταφέρεις έτσι ώστε να μη συναντήσεις ποτέ αυτή τη δυσκολία?
Όλα μέλι-γάλα..
2 άνθρωποι όσο δεμένοι και να είναι παραμένουν πάντα 2 κι όχι 1..
Επί προσωπικού:Α..Πάντα όμως θα υπάρχει στη ζωή μία δυσκολία που θα βαραίνει εσένα και ο άλλος δε θα είναι πρόθυμος να συνδράμει.
Β.2 άνθρωποι όσο δεμένοι και να είναι παραμένουν πάντα 2 κι όχι 1..
Σορρυ αγαπάκι!
δε χρειάζεται.κανε μου αναφορα.
εχεις & προσφατα παραδειγματα..
αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ζησε με τις μπαρμπι σου..
ουτε με λοβοτομη δεν στρωνετε..
καλα σας κανουν..
κλωτσιες & χαστουκια θελετε καριολες..
το κακο ειναι οτι ειμαι τοσο μαλακας που δεν μπορω-δεν θελω να σας τα ριξω εγω..
αντε γαμηθειτε..
Υ.Γ τσουζει η αληθεια,αλλα καποιος μαλακας πρεπει να σας την γραφει..
Σε αυτο διαφωνω. η ευτυχια ενος ανθρωπου δεν μπορει να στηριζεται στην αγνοια και σε συννεφακια. Οσο πιο καλη αισθηση εχεις του περιβαλλοντος που ζεις και του εαυτου σου τοσο πιο συνειδητοποιημενες επιλογες κανεις ακομα και αυτες ειναι διαφορετικες απο την πραγματικοτητα.. Το θεμα ειναι να ειναι επιλογες και συνειδητες.. Οχι συννεφακια και χρυσοσκονη.
ετσιΕπί προσωπικού:
Για το Α)γυναίκα που μου στάθηκε,όσο μπορούσε και άντεχε,την παράτησα γιατί την είχα βαρεθεί.Είχα βαρεθεί το ότι κυρίως μου στεκόταν ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Γυναίκα που δε μου στάθηκε την παράτησα γι αυτό ακριβώς.
Για το Β)Εχεις απόλυτο δίκιο.Κανένας δε μαθαίνει τον άλλον ποτέ,για 1002 λόγους,οι πιο πολλοί αν μάθουν τον άλλο στ αλήθεια αυτό που είναι θα τρομάξουν και θα φύγουν τρέχοντας.
Και στις 2 περιπτώσεις μπορεί να ήμουν μαλάκας αλλά ήμουν ο μαλάκας που είμαι όχι αυτός που θα γινόμουν η θα ήθελαν να με κάνουν.
στη λοβοτομή όπου και να φτάνεις δεν παίρνεις πρέφα.ισοπεδωση ολων εξαιτιας ενος περιστατικου? δεν ειμαι αυτης της αποψης.
καριολα για ξυλο επειδη πιστευω οτι ειναι εφικτες οι ευτυχισμενες σχεσεις και οι γαμοι? προσωπικα ελπιζω να μην φτασω ποτε να πιστευω τα οσα λες.
ζησε με τις μπαρμπι σου..
ουτε με λοβοτομη δεν στρωνετε..
καλα σας κανουν..
κλωτσιες & χαστουκια θελετε καριολες..
το κακο ειναι οτι ειμαι τοσο μαλακας που δεν μπορω-δεν θελω να σας τα ριξω εγω..
αντε γαμηθειτε..
Υ.Γ τσουζει η αληθεια,αλλα καποιος μαλακας πρεπει να σας την γραφει..
ο ανθρωπος διαλογος εισαι ρε πουτσικ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι θα γινει μαζι σου... ο καθε ανθρωπος θελει αλλο τροπο για να καταλαβει και συ απο την μια θες να μιλησεις για να δει ο αλλος και απο την αλλη φερεσαι λες και δεν θες να καταλαβουν..
Κανένας δε μαθαίνει τον άλλον ποτέ,για 1002 λόγους,οι πιο πολλοί αν μάθουν τον άλλο στ αλήθεια αυτό που είναι θα τρομάξουν και θα φύγουν τρέχοντας.
Κρυο λουτρο,η καλυτερη λυση για να αναζωογονηθουν σωμα και πνευμα.το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον..
τα ευτυχισμενα ζευγαρια μακρας διαρκειας,μας τελειωσαν προ πολλου..
οσα συνεχιζουν να συμβιωνουν μετα απο Χ χρονια δευσμευσης,το κανουν για λογους συμφεροντος & μονο..
καμια σχεση με τους λογους για τους οποιους αποφασισαν να ενωσουν τις ζωες τους..
οποιοσδηποτε εχει ιχνος αυτοσεβασμου αναλαμβανει & το βαρος του χωρισμου..
οι αλλοι απλα κοροϊδευουν τον εαυτο τους & μετα ολους του υπολοιπους που υποτιθεται οτι αγαπανε..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για να γραφουμε παπαριες εκ του ασφαλους,ειτε γιατι θελουμε να πεισουμε τον εαυτο μας,ειτε γιατι ζουμε ακομη στην νιρβανα μας..
συνεχιστε..
πλακα εχετε..
ναι αλλα προσπαθει αυτο με εντυποωσιαζει...σε αυτούς που έπρεπε να καταλάβουν και δεν κατάλαβαν τα έλεγε επί προσωπικού χρόνια και πίπες αποτέλεσμα είχε.
στο νετ λες να έχει καλύτερα αποτελέσματα με κοσμο γκέρλς;
δε χρειάζεται.
σου είπε ο πρεζάκιας.
όταν παίζει λοβοτομή όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα.
το να ριχνετε καποιον απο το συννεφακι του που ειναι η εστω νομιζει ευτυχισμενος πως ειναι ειναι κακο...
το μονο που καταφερνει ειναι ενας ακομη δυστυχισμενος ανθρωπος.
Κρυο λουτρο,η καλυτερη λυση για να αναζωογονηθουν σωμα και πνευμα.
Συνεχισε ετσι.
Μιλάμε για τέρατα monsters(καλύτερα κρυμένα)όχι freaks που φαίνονται με την πρώτη ματιά.Εδώ δεν ασχολούμαστε/ντε να μάθουμε/θουν τον εαυτό μας/τους.
Ισως καλύτερα γιατί μερικοί φοβόμαστε/φοβούνται τα τέρατα.