Νέα

Άτομο με καμία επαφή με το γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 661
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τιποτε δεν ισοπεδωνω..
συμφωνησα οτι υπαρχουν μονο που ειναι παλαιας κοπης..
συγνωμη που σου χαλαω το ονειρο..
μπορεις να συνεχισεις να ζεις στο ονειρο σου..
ομως καλυτερα να εισαι προετοιμασμενη παρα να σου ερθει αποτομα..
αυτος ο μαλακας ειμαι..
θεωρω υποχρεωση μου να στα γραψω..
απο εκει & μετα εχεις το δικαιωμα να κανεις οτι σου καυλωνει..
χμμμμ....δεν εισαι μαλακας....
εγω ειμαι πριγκιπισσα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι υπαρχουν.... :(

ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος απο την φυση μου.. και πισω απο τις πουτσες κρυβω ενα ρομαντισμο ηλιθιο και μια ποιητικη αναρχια  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον..
τα ευτυχισμενα ζευγαρια μακρας διαρκειας,μας τελειωσαν προ πολλου..
οσα συνεχιζουν να συμβιωνουν μετα απο Χ χρονια δευσμευσης,το κανουν για λογους συμφεροντος & μονο..
καμια σχεση με τους λογους για τους οποιους αποφασισαν να ενωσουν τις ζωες τους..
οποιοσδηποτε εχει ιχνος αυτοσεβασμου αναλαμβανει & το βαρος του χωρισμου..
οι αλλοι απλα κοροϊδευουν τον εαυτο τους & μετα ολους του υπολοιπους που υποτιθεται οτι αγαπανε..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για να γραφουμε παπαριες εκ του ασφαλους,ειτε γιατι θελουμε να πεισουμε τον εαυτο μας,ειτε γιατι ζουμε ακομη στην νιρβανα μας..
συνεχιστε..
πλακα εχετε..

ουτε καν.
δεν εχω και πολλα παραδειγματα να σου δωσω για να σου πω νααα υπαρχει κ η αλλη πλευρα, αλλα αρνουμαι να μην πιστευω σε τπτ οσον αφορα τις σχεσεις. με την καμια.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
για το ποσο σημαντικη ειναι η πουτσα στην ζωη μιας γυναικας..

για λόγους συνέχειας με την προηγούμενη κουβέντα θα πω, πως ο γάμος είναι ο προορισμός της γυναικας.
και η τεκνοποίηση βεβαίως βεβαίως.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οποιοσδηποτε εχει ιχνος αυτοσεβασμου αναλαμβανει & το βαρος του χωρισμου..
οι αλλοι απλα κοροϊδευουν τον εαυτο τους & μετα ολους του υπολοιπους που υποτιθεται οτι αγαπανε..
τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & για να γραφουμε παπαριες εκ του ασφαλους,ειτε γιατι θελουμε να πεισουμε τον εαυτο μας,ειτε γιατι ζουμε ακομη στην νιρβανα μας..
συνεχιστε..
πλακα εχετε..

δηλαδή εχει αυτοσεβασμό αυτος που χωρίζει ενώ αυτός που μένει στο γάμο δεν έχει?
να δεις τι μου θυμίζει.... τι μου θυμίζει....

α, το ανέκδοτο με την αλεπού με την κομμένη ουρά!!!

Επισκέπτης
χμμμμ....δεν εισαι μαλακας....
εγω ειμαι πριγκιπισσα....

Μην αγχώνεσαι μωρέ.
Μικρή είσαι (υποθέτω)..
Και καλά είναι να φας τα μούτρα σου μόνη σου και να μην ακολουθήσεις καμία συμβουλή.
Όχι ότι έχει άδικο ο πλέζουρας,ίσα-ίσα που συμφωνώ κι επαυξάνω.
Όλα αυτά όμως πρέπει να τα ανακαλύψεις μόνη σου,τσαλακώνοντας τον εαυτό σου.
Δε λέει τπτ το να κατανοείς κάτι επειδή απλά υπάρχει,χωρίς να το'χεις φάει στη μάπα..

Επισκέπτης
δηλαδή εχει αυτοσεβασμό αυτος που χωρίζει ενώ αυτός που μένει στο γάμο δεν έχει?

εσενα για να το καταλαβεις πρεπει να στο σπασω σε τοσα πενηνταρακια που χρειαζομαστε ενα δικο μας σερβερ..
γαματα λεμε..
μην δινεις σημασια..
δικαιο εχεις οτι & αν λες..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

το ανεκδοτο δεν το ξερω, αλλα υποθετω λεει οτι αν μενεις σε ενα γαμο τελειωμενο, σου γαμαει ολη την εικονα που εχεις για τον εαυτο σου.
γι αυτο χωριζεις, γτ απλα εφτασες στο σημειο που πρεπει ωστε να μην αρχιζει να ξεφτιλιζεται η σχεση σου με τον αλλον.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

πως μπορεις να σεβεσαι τον εαυτο σου αν πραττεις εναντια του εαυτου σου αυτο σου λεει..Εχει συνεπειες η αρνηση των αναγκων σου.. βεβαια πολλοι καταφερνουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι κανουν το σωστο για τους αλλους. στην ουσια ομως αν δεις πως λειτουργουν θα καταλαβεις συντομα οτι πληγωνουν τους αλλους οσο ακριβως τον εαυτο τους. Τουτο δεν μπορει να πει κανεις οτι ειναι αυτοσεβασμος..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλα λεει ο Ντινο..οσο και να θελουμε να το παιξουμε απελευθερωμενες δεν λειτουργουμε ετσι. Γιατι εστω οτι μενεις με καποιον γιατι γαμαει τελεια, αλλα σε ολα τα αλλα δεν τα βρισκετε. Θα ειστε μια χαρα μονο αμα πηδιεστε και ολές τις υπολοιπες ωρες , που δεν θα τον αντεχεις γιατι δεν εχει τπτ να σου πει (αφου δεν ταιριαζετε πουθενα) θα τον ταραξεις στη μιρλα , γιατι εισαι δυστυχισμενη και πρεπει να υποφερει κι αυτος. Ε, αν δεν τον σουταρεις εσυ , αργα η γρηγορα θα σου δωσει αυτος τον κλωτσο.

γιατί να περνάτε μαζί τις ώρες που δεν πηδιέστε?  :think:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
καλα λεει ο Ντινο..οσο και να θελουμε να το παιξουμε απελευθερωμενες δεν λειτουργουμε ετσι. Γιατι εστω οτι μενεις με καποιον γιατι γαμαει τελεια, αλλα σε ολα τα αλλα δεν τα βρισκετε. Θα ειστε μια χαρα μονο αμα πηδιεστε και ολές τις υπολοιπες ωρες , που δεν θα τον αντεχεις γιατι δεν εχει τπτ να σου πει (αφου δεν ταιριαζετε πουθενα) θα τον ταραξεις στη μιρλα , γιατι εισαι δυστυχισμενη και πρεπει να υποφερει κι αυτος. Ε, αν δεν τον σουταρεις εσυ , αργα η γρηγορα θα σου δωσει αυτος τον κλωτσο.

Δεν πιστευα ποτε οτι θα συμφωνησω μαζι σου...
ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ..........

+ 1.......

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πως μπορεις να σεβεσαι τον εαυτο σου αν πραττεις εναντια του εαυτου σου αυτο σου λεει..Εχει συνεπειες η αρνηση των αναγκων σου.. βεβαια πολλοι καταφερνουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι κανουν το σωστο για τους αλλους. στην ουσια ομως αν δεις πως λειτουργουν θα καταλαβεις συντομα οτι πληγωνουν τους αλλους οσο ακριβως τον εαυτο τους. Τουτο δεν μπορει να πει κανεις οτι ειναι αυτοσεβασμος..

η ανεκτικότητα απέναντι στον άλλο και τα όποια ελαττώματά του δεν ειναι άρνηση του εαυτού σου. δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλοι όσοι χώρισαν είναι μάγκες καιόλοι όσοι προτίμησαν να σταθούν δίπλα στην οικογένεια τους μαλάκες.

η γενίκευση με πειράζει.

σαφώς και υπάρχει αυτο το φαινόμενο που περιγράφεις όπως όμως υπάρχει κκαι το αντίστοιχο ο τύπος να παρατάει γυναίκα και παιδιά να παλεύουν για την επιβίωσή τους και εκείνος τα τρώει στα μπουζουκια με τις πουτάνες.
Δεν μπορω να βγάλω μπαγκα ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επιλέγει τον εύκολο δρόμο της φυγής απο τα δύσκολα, παρα μόνο αυτόν που όντως επιλέγει αυτη τη λύση γιατι είναι η καλύτερη σε συγκεριμένες περιπτώσεις.

κλείνω: η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική. Αυτο λέω για να μην παρεξηγηθω.

Τέτοιες ύπουλες μπηχτές,μόνο ξύλο μπορούν να έχουν σαν απάντηση.

σκιάχτηκα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τεσπα  δε μποτομ λαϊν ιζ οτι καλο κι αγιο το σεξ , αλλα για περιορισμενο χρονο.

αυτό ναι, άμα είναι μόνο το σεξ που θες
έτσι ναι

(σπαστικό να διαβάζω το θρεντ κατόπιν εορτής, γαμώ τα απανωτά ποστ  >:()

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom