Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ρε μαν, πιστεύεις ότι γράφοντας έτσι μπορεί να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά;  
ρε τύπε και εσύ τροχαίος εισαι τις ορθογραφίας εισαι????

τα σοβαρά είναι μαλακίες. και η μαλακίες είναι  σοβαρά

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εύκολα μπορει ο κάθε ένας να βρίσει..όταν δεν έχει επιχειρήματα
Δεν σε βριζω καθώς σε καθε ποστ που κανεις με επιβεβαιώνεις.

Μόνο ο κωλος που εχεις για αβαταρ αξιζει απο τις μαλακιες που γραφεις.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δεν σε βριζω καθώς σε καθε ποστ που κανεις με επιβεβαιώνεις.

Μόνο ο κωλος που εχεις για αβαταρ αξιζει απο τις μαλακιες που γραφεις.
κανεναν δεν επιβεβαιωνο.επιβαιβεωνο μονο αυτους που ποσταρο.καταλαβες.θες δεν θες

τις μαλακιες τις λες εσυ.αντεκρουσετα αλλιως ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
από την πόλη έρχομαι...

σχολείο τελείωσες ή το παράτησες επειδή σου έκρυβαν την αλήθεια;
και μην καταφύγετε μερικοί εύκολα στην -κοροϊδία- γιατι ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ... για όλους μας

ΥΣ
1  ΚΑΛΑ πως νομίζετε χαντακοσαν τόσες χώρες στη μέση ανατολή ΔΕΝ το ειδατε ??????? δίπλα μας..??????

2 ο στρατός πήγε τελευταίος. τα διάφορα τύπου ρομπότ την κάνανε τη δουλεια μέσα σε λίγες ώρες- μέρες.
δεν καταλαβαν τίποτα γενικά όλες η αραβικές χώρες από που και ποιος τους σκότωνε. γιατι ειχαν μήνη πίσω....
:think: :think: :think: :think:
τα λαθη ειναι σκοπιμα διαβαστε ΕΔΩ πρωτη σειρα

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ειδατε το δενδρω αλλα το δασος το χασατε
:grin: :grin: :new_shocked: :priest:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
crashed+ufo+moves+with+helicopter%252C+Russia.jpg

ΡΩΣΙΑ
για πουτανα σου φαινεται ???????
πες τι βλεπεις μπορεις ?????????? μας εξηγεις ?????

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.tarrdaniel.com/documents/Ufology/images/ScientificUfology/UFOSpaceShipTypes.jpg[/img[/URL]]
αυτά είναι τα μοντέλα που κατασκευασαν η διάφορες χώρες
[/quote]
πες τι βλεπεις μπορεις ?????????? μας εξηγεις ?????
πουτσοκλετες ειναι????μηπως καμπανες?????. μηπως κανα συστημα προσκοπων??? δωσε ορισμο.??????

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
σιγά μην το έχεις δει εσύ 6 ώρες βίντεο.
το έχω δει ολόκληρο πάμπολλες φόρες όπως και πολλα άλλα..
άσε που είσαι παντελώς ανίκανος να κατανοήσεις ή να φιλτράρεις την οποιαδήποτε πληροφορία.
παντελώς ανίκανος εισαι και φαίνεσαι. και στις μαλακίες πρώτος. εξήγησε μας λοιπόν τι λένε η κύριοι μπορείς.???? η θα χαθεί η αξιοπρεπεια σου.??????

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
παντελώς ανίκανος εισαι και φαίνεσαι. και στις μαλακίες πρώτος. εξήγησε μας λοιπόν τι λένε η κύριοι μπορείς.???? η θα χαθεί η αξιοπρεπεια σου.??????
Oπως ειπα και πριν ,μονο ο κωλος στο αβαταρ σου αξιζει!!!!Συνεχισε να ποσταρεις.Αλλωστε δεν τα διαβαζω γιατι ειναι μαλακιες ,μονο τον κωλο βλεπω. :dancing: :dancing:

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Το να το θεωρεί κάποιος αστείο δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι μπορεί να μπαίνει στο ποστ και να βρίζει ή να κοροιδεύει κάποιον που είτε πιστεύει είτε μπορεί να είχε μια εμπειρια...
Επιπροσθέτως ειναι τρομερά βλακώδες να θεωρούμε ότι η Γη που στον σύμπαν ειναι σαν μια τελεία στο άπειρο είναι και η μοναδική περιοχή που αποτελείται από εν ζωή όντα.
Τώρα για τον αν υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι σίγουρα δεν μπορείς να το πείς με βεβαιότητα αν δεν έχεις δεί κάτι με τα ίδια σου τα μάτια.
Προσωπικα δεν είμαι φανατικός να ασχολούμε με το συγκεκριμένο θέμα ότι χαζεύω στο εντελώς ξεκάρφωτο.
Ωστόσο πέρυσι (ή πρόπερσι συγνώμη ρε παιδιά) το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά μου είχε τύχει το εξής...
Καθόμουν στο μπαλκόνι βράδυ κατά τις 10 και κάπνιζα γιατί μέσα στο σπίτι δεν φουμάρω για να μην μυρίζει.
Από το μπαλκόνι του σπιτιού μου βλέπω τον Υμητό εως το Σουνιο.
Οπως καθόμουνα ξαφνικά στον ουρανό άρχισε να πάλεται ένα φως (λευκό) με συχνότητα 2-3 δεύτερα σαν να αναβόσβηνε μια γιγαντιαία λάμπα.
Η έκταση της λάμψης ήταν φανταστείτε από τις κεραίες του Υμμητού και έπιανε έως το Σουνιο.Ολο το φαινόμενο κράτησε γύρω στα 10 δεύτερα.Δηλαδή έγιναν 3-4 παλλόμενες εκπομπές φωτός.Την λάμψη αυτή την ακολουθουσε ένας βαρύς βόμβος τον οποίο ίσα που έπιανε το αυτί(ηταν συντονισμένος με την εκπομπή του φωτός).
Ουτε άκουσα κάποιον να λέει κάτι ουτε ειπωθηκε φυσικά κάτι στα μέσα ενημέρωσης εκτός από άλλον ένα που το είχε ποστάρει κάπου (γιατί την επόμενη μέρα το έψαξα) και είχε δεί το ίδιο πράγμα με εμένα.Ο συγκεκριμένος έμενε βάρκιζα αν θυμάμαι καλά.
Αυτό που περιγράφω δεν ξέρω τι μπορούσε να ειναι και τι σημαίνει.
Ειναι μια προσωπική εμπειρία.
Επειδή βαριέμαι τα πικρόχολα και χαζά σχόλια ουτε πίνω ουτε καπνίζω κάτι περίεργο...
Αν κάποιος καλοπροέραιτα είχε την ίδια εμπειρία με εμένα ας το ποστάρει.
Δεν θα ήθελα να θεωρηθώ γραφικός επαναλαμβάνω και θα ήθελα να γίνει αυτό σεβαστό.
Φιλικά

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Φιλαρακι ο Μεντβεντεφ δεν μιλαει σοβαρα ο ανθρωπος τρολλαρει δεν ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις.
δεν νομίζω φίλε μου δεν έχει την αναγκη αυτοί. απλός λέει αυτό που (κάνουνε )
είναι παγκόσμιες δηλώσεις. δεν παίζουνε με την προσωπικότητα τους

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Εξήγησέ μας πρώτα εσύ που το είδες τι λένε και τις 6 ώρες. Αν θες βάλει επιπλέον δικά σου επιχειρήματα και στοιχεία και πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω.  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το να το θεωρεί κάποιος αστείο δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι μπορεί να μπαίνει στο ποστ και να βρίζει ή να κοροιδεύει κάποιον που είτε πιστεύει είτε μπορεί να είχε μια εμπειρια...
Εξαρταται και πως το λες ρε φιλε ομως.Ο μαγκας εδω αναπαραγει οτι βρισκει στο ιντερνετ και καλα ως πραγματικοτητα.Ακομα και φορτηγο που μεταφερει ιπταμενο δισκο εβαλε!!!Αν ειναι δυνατόν δηλαδη!!!!

Και εγω δεν πιστευω οτι ειμαστε το μοναδικο δειγμα ζωης στο συμπαν αλλα να βλεπω ανθρωπους που πιστευουν οτι μαλακια βλεπουν στο ιντερνετ με συγχωρεις αλλα θα του κραξω μπας και ξυπνησουν.Το επομενο ειναι να μας βαλει για τους ψεκασμους!

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Εξαρταται και πως το λες ρε φιλε ομως.Ο μαγκας εδω αναπαραγει οτι βρισκει στο ιντερνετ και καλα ως πραγματικοτητα.Ακομα και φορτηγο που μεταφερει ιπταμενο δισκο εβαλε!!!Αν ειναι δυνατόν δηλαδη!!!!

Και εγω δεν πιστευω οτι ειμαστε το μοναδικο δειγμα ζωης στο συμπαν αλλα να βλεπω ανθρωπους που πιστευουν οτι μαλακια βλεπουν στο ιντερνετ με συγχωρεις αλλα θα του κραξω μπας και ξυπνησουν.Το επομενο ειναι να μας βαλει για τους ψεκασμους!

Κοιτα δεν αντιλέγω σε αυτό που λές.Ποτέ δεν ήμουν και δεν ειμαι υπερ της ακραίας έκφρασης και υποστήριξης εκτός και αν τα στοιχεία που έχω είναι αδιάσιστα.Και εγώ για την εμπειρία που είχα δεν μπορω να πώ κάτι...Απλή αναφορά έκανα καθώς επρόκειτω για κάτι που ουτε μπορούσα να το αποδείξω αλλά ακόμα περισσότερο δεν μπορούσα να το εξηγήσω.
Εχω παντως γνωστός που ειναι τόσο κολημένος που μια φορά ειδικά τον ταράξαμε στην καζούρα και η πλάκα ήταν ότι επέμενε...Οκ αυτό ειναι κάτι ακραίο.
Πάντως υποστηρίζω αφενός την άποψη ότι σιγουρα υπάρχει και κάτι "αλλο" και αφετέρου ότι οι κυβερνήσεις των μεγάλων (αλλα και των μικρότερων) εθνών δεν δίνουν καμιά αναφορά σχετικά με όλα αυτά για ευνόητους λόγους πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί.
Βασικά ειναι το άγνωστό που εξιτάρει αρκετό κόσμο και ασχολείται.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

εννοείται πιστεύει και σε αυτούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom