Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Αμάν ρε παιδιά ακόμα και για το απο που βγαίνει ο ήλιος είμαστε ικανοί να στήσουμε καβγά...

Επισκέπτης
Ρε μην το κουραζετε πολυ το θεμα, πιθανων να υπαρχουν εξωγηινη αλλα με την παρουσα τεχνολογια ειναι δυσκολο εως απιθανο να τους εντοπισουμε, αρα περιμενουμε μηπως ειναι ποιο εξελιγμενοι απο εμας και μας εντοπισουν πρωτοι. Τωρα εαν ειναι καλο η κακο αυτο θα φανει μια μερα.  :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μια βολτα εκανα σε 500 σαιτ το βρηκα... κατηγορησε με οτι λεω ψεμα και μετα θα σε κανω ρεζιλι να γελασουμε....
αν σε ταπωσω θα ζητησεις απο τους αντμιν 1 μηνα mute... παει???

Δεν σε κατηγορώ για τίποτα. Βάλτο να το δω και μετά θα σου πω την γνώμη μου. Άντε τελείωνε τι μας ταλαιπωρείς;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Δεν σε κατηγορώ για τίποτα. Βάλτο να το δω και μετά θα σου πω την γνώμη μου. Άντε τελείωνε τι μας ταλαιπωρείς;
"αντε τελειωνε" ????? Σε ποιον μιλας ρε αρχιδι με ξερεις και απο χτες???? ΔΕν ανεβαζω τιποτα που θα με πεις και "αντε τελειωνε"...
Το φωναζει συχνα η μανα σου αυτο το "αντε τελειωνε"???? απο εκει το εμαθες???? Αντε γαμησου ρε ξεφτιλα δεν ανεβαζω τιποτα....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μια βολτα εκανα σε 500 σαιτ το βρηκα... κατηγορησε με οτι λεω ψεμα και μετα θα σε κανω ρεζιλι να γελασουμε....
αν σε ταπωσω θα ζητησεις απο τους αντμιν 1 μηνα mute... παει???
Βαλτο να το βουλωσουν ολοι τους!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
"αντε τελειωνε" ????? Σε ποιον μιλας ρε αρχιδι με ξερεις και απο χτες???? ΔΕν ανεβαζω τιποτα που θα με πεις και "αντε τελειωνε"...
Το φωναζει συχνα η μανα σου αυτο το "αντε τελειωνε"???? απο εκει το εμαθες???? Αντε γαμησου ρε ξεφτιλα δεν ανεβαζω τιποτα....

αχαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

δεν το βάζει ρε, πρέπει να τον παρακαλάμε μισή μέρα και να του μιλάμε ευγενικά γιατί αλλιώς παρεξηγιέται και μιλάει για μάνες (που θα το πάρει και θα τον σηκώνει τον καριόλη αν το συνεχίσει έτσι).

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Φιλε δεν βαζω τιποτα, οταν ποσταρω κατι το εχω ψαξει απο χιλιες μεριες πρωτα να δω αν ισχυει. Δεν θα καθομαι καθε φορα να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... Να ψαχνουν οι αλλοι και να με βγαζουν ψευτη αν θελουν και μπορουν,κανεις ενα ποστ και μετα κανεις αλλα 50 για να αποδειξεις οτι αυτο το 1 ειναι αληθεια... ε οχι ρε φιλε, εσυ θα αποδειξεις οτι ειμαι ενοχος οχι εγω οτι ειμαι αθωος.....
οποιος θελει παντως η συνεντευξη εγινε απο την Sarah McClendon,την δηλωση εκανε ο κλιντον.... ψαξτε μονοι σας...  :thefinge:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Φιλε δεν βαζω τιποτα, οταν ποσταρω κατι το εχω ψαξει απο χιλιες μεριες πρωτα να δω αν ισχυει. Δεν θα καθομαι καθε φορα να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... Να ψαχνουν οι αλλοι και να με βγαζουν ψευτη αν θελουν και μπορουν,κανεις ενα ποστ και μετα κανεις αλλα 50 για να αποδειξεις οτι αυτο το 1 ειναι αληθεια... ε οχι ρε φιλε, εσυ θα αποδειξεις οτι ειμαι ενοχος οχι εγω οτι ειμαι αθωος.....
οποιος θελει παντως η συνεντευξη εγινε απο την Sarah McClendon,την δηλωση εκανε ο κλιντον.... ψαξτε μονοι σας...  :thefinge:
σωστός.. :thumbsup: :thumbsup:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
οποιος θελει παντως η συνεντευξη εγινε απο την Sarah McClendon,την δηλωση εκανε ο κλιντον.... ψαξτε μονοι σας...  :thefinge:

Βάλε το βίντεο και τελείωνε που θα μας κάνεις και μαθήματα. Παραδέχομαι ότι είμαι άσχετος στο google search και θέλω τη βοήθειά σου. Βάλε το βίντεο.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
τώρα γιατι παρακαλάς ???

Παρακαλάω να μας αποδείξει αυτό που έγραψε το οποίο όσο έψαξα στο google δεν το βρήκα. Αλλά είπαμε, είμαι άσχετος εγώ. Περιμένω βίντεο απ τον σχετικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom