giannis_peir
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αμάν ρε παιδιά ακόμα και για το απο που βγαίνει ο ήλιος είμαστε ικανοί να στήσουμε καβγά...
ψαξε στον γουγλη και αν δεν βρεις τιποτα πες οτι ειναι ψεμα..... και μετα θα στο ποσταρω να το βουλωσεις...link; πηγή; βίντεο; κάτι;
εγω πειστικα παντως!!!Υπαρχουν πολλά ουφο!!!!Εως και εδω μεσα γεματο ουφο ειναι!!!άρα το παραδέχεσαι ότι είναι υφο
ψαξε στον γουγλη και αν δεν βρεις τιποτα πες οτι ειναι ψεμα..... και μετα θα στο ποσταρω να το βουλωσεις...
Μια βολτα εκανα σε 500 σαιτ το βρηκα... κατηγορησε με οτι λεω ψεμα και μετα θα σε κανω ρεζιλι να γελασουμε....πόσταρέ το να το δούμε.
Μια βολτα εκανα σε 500 σαιτ το βρηκα... κατηγορησε με οτι λεω ψεμα και μετα θα σε κανω ρεζιλι να γελασουμε....
αν σε ταπωσω θα ζητησεις απο τους αντμιν 1 μηνα mute... παει???
"αντε τελειωνε" ????? Σε ποιον μιλας ρε αρχιδι με ξερεις και απο χτες???? ΔΕν ανεβαζω τιποτα που θα με πεις και "αντε τελειωνε"...Δεν σε κατηγορώ για τίποτα. Βάλτο να το δω και μετά θα σου πω την γνώμη μου. Άντε τελείωνε τι μας ταλαιπωρείς;
Βαλτο να το βουλωσουν ολοι τους!!!Μια βολτα εκανα σε 500 σαιτ το βρηκα... κατηγορησε με οτι λεω ψεμα και μετα θα σε κανω ρεζιλι να γελασουμε....
αν σε ταπωσω θα ζητησεις απο τους αντμιν 1 μηνα mute... παει???
"αντε τελειωνε" ????? Σε ποιον μιλας ρε αρχιδι με ξερεις και απο χτες???? ΔΕν ανεβαζω τιποτα που θα με πεις και "αντε τελειωνε"...
Το φωναζει συχνα η μανα σου αυτο το "αντε τελειωνε"???? απο εκει το εμαθες???? Αντε γαμησου ρε ξεφτιλα δεν ανεβαζω τιποτα....
Βαλτο να το βουλωσουν ολοι τους!!!
εδώ είναι για (διασκέδαση)το ίδιο σκοτώνει και κάνει πολλες (βρόμικες) δουλείεςKΑταλαβαινεις τι ποσταρεις ή στην τυχη το κανεις;
Φιλε δεν βαζω τιποτα, οταν ποσταρω κατι το εχω ψαξει απο χιλιες μεριες πρωτα να δω αν ισχυει. Δεν θα καθομαι καθε φορα να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... Να ψαχνουν οι αλλοι και να με βγαζουν ψευτη αν θελουν και μπορουν,κανεις ενα ποστ και μετα κανεις αλλα 50 για να αποδειξεις οτι αυτο το 1 ειναι αληθεια... ε οχι ρε φιλε, εσυ θα αποδειξεις οτι ειμαι ενοχος οχι εγω οτι ειμαι αθωος.....Βαλτο να το βουλωσουν ολοι τους!!!
σωστός..Φιλε δεν βαζω τιποτα, οταν ποσταρω κατι το εχω ψαξει απο χιλιες μεριες πρωτα να δω αν ισχυει. Δεν θα καθομαι καθε φορα να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... Να ψαχνουν οι αλλοι και να με βγαζουν ψευτη αν θελουν και μπορουν,κανεις ενα ποστ και μετα κανεις αλλα 50 για να αποδειξεις οτι αυτο το 1 ειναι αληθεια... ε οχι ρε φιλε, εσυ θα αποδειξεις οτι ειμαι ενοχος οχι εγω οτι ειμαι αθωος.....
οποιος θελει παντως η συνεντευξη εγινε απο την Sarah McClendon,την δηλωση εκανε ο κλιντον.... ψαξτε μονοι σας...
Φιλε δεν βαζω τιποτα, οταν ποσταρω κατι το εχω ψαξει απο χιλιες μεριες πρωτα να δω αν ισχυει. Δεν θα καθομαι καθε φορα να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... Να ψαχνουν οι αλλοι και να με βγαζουν ψευτη αν θελουν και μπορουν,κανεις ενα ποστ και μετα κανεις αλλα 50 για να αποδειξεις οτι αυτο το 1 ειναι αληθεια... ε οχι ρε φιλε, εσυ θα αποδειξεις οτι ειμαι ενοχος οχι εγω οτι ειμαι αθωος.....
οποιος θελει παντως η συνεντευξη εγινε απο την Sarah McClendon,την δηλωση εκανε ο κλιντον.... ψαξτε μονοι σας...
τώρα γιατι παρακαλάς ???Βάλε το βίντεο και τελείωνε που θα μας κάνεις και μαθήματα. Παραδέχομαι ότι είμαι άσχετος στο google search και θέλω τη βοήθειά σου. Βάλε το βίντεο.
τώρα γιατι παρακαλάς ???