Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αααααα μάλιστα, δεν υπάρχει βίντεο!!!

Απ όσο έψαξα πρόκειται περί φήμης που έχει κυκλοφορήσει ο Grant Cameron (Καναδός ουφολόγος-ερευνητής και ιδιοκτήτης του site presidentialufo.com) μεταφέροντας μια ιστορία του Dr. Steven Greer (ουφολόγος-ερευνητής και αυτός).

To 2003 σε κείμενό του με τίτλο The White House Role in Crashed UFO Retrievals () αναφέρει μεταξύ άλλων:

One of the stories that has been told to support this idea is a story told by Dr. Steven Greer about the late White House reporter Sarah McClendon, and her question to Clinton about UFOs. Here is what Greer said on the Art Bell show.
"You know Bill Clinton leaned over and told Sarah McClendon, who hosted us at the National Press Club on May 9th – this is a story I haven’t told, and I’m going to tell you now. She told me this. Bill Clinton leaned over to her and said, because she brought up this issue to Bill Clinton saying, "Why don’t you do something about what Dr. Greer and this group are trying to do?" He bent over and he said, "Sarah, there’s a secret government within the government, and I don’t control it."

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Αααααα μάλιστα, δεν υπάρχει βίντεο!!!

Απ όσο έψαξα πρόκειται περί φήμης που έχει κυκλοφορήσει ο Grant Cameron (Καναδός ουφολόγος-ερευνητής και ιδιοκτήτης του site presidentialufo.com) μεταφέροντας μια ιστορία του Dr. Steven Greer (ουφολόγος-ερευνητής και αυτός).

To 2003 σε κείμενό του με τίτλο The White House Role in Crashed UFO Retrievals () αναφέρει μεταξύ άλλων:

One of the stories that has been told to support this idea is a story told by Dr. Steven Greer about the late White House reporter Sarah McClendon, and her question to Clinton about UFOs. Here is what Greer said on the Art Bell show.
"You know Bill Clinton leaned over and told Sarah McClendon, who hosted us at the National Press Club on May 9th – this is a story I haven’t told, and I’m going to tell you now. She told me this. Bill Clinton leaned over to her and said, because she brought up this issue to Bill Clinton saying, "Why don’t you do something about what Dr. Greer and this group are trying to do?" He bent over and he said, "Sarah, there’s a secret government within the government, and I don’t control it."
τι δεν καταλαβαίνεις.????

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε δεν βαζω τιποτα, οταν ποσταρω κατι το εχω ψαξει απο χιλιες μεριες πρωτα να δω αν ισχυει. Δεν θα καθομαι καθε φορα να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας... Να ψαχνουν οι αλλοι και να με βγαζουν ψευτη αν θελουν και μπορουν,κανεις ενα ποστ και μετα κανεις αλλα 50 για να αποδειξεις οτι αυτο το 1 ειναι αληθεια... ε οχι ρε φιλε, εσυ θα αποδειξεις οτι ειμαι ενοχος οχι εγω οτι ειμαι αθωος.....
οποιος θελει παντως η συνεντευξη εγινε απο την Sarah McClendon,την δηλωση εκανε ο κλιντον.... ψαξτε μονοι σας...  :thefinge:
Δεν ειναι συνεντευξη ,η δημοσιογράφος ισχυριζεται οτι το ειπε ο Κλιντον,οτι υπαρχει μια μυστικη κυβερνηση μεσα στην κυβερνηση και δεν την ελεγχει.
Σαν να διαφερει λιγο  :huh:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν ειναι συνεντευξη ,η δημοσιογράφος ισχυριζεται οτι το ειπε ο Κλιντον,οτι υπαρχει μια μυστικη κυβερνηση μεσα στην κυβερνηση και δεν την ελεγχει.
Σαν να διαφερει λιγο  :huh:

εκτός αυτού ο Steven M. Greer (ο ουφολόγος-μπαρουφολόγος που ισχυρίζεται ότι η Sarah McClendon του εκμηστηρεύτηκε τη συγκεκριμένη δήλωση του Κλίντον) την περιγράφει κάπως διαφορετική....

During a private conversation with her and one of her aides, I remember being told about how Sarah had approached President Clinton and asked him why he would not openly support Disclosure of the UFO secrets. She said that the President bent down to her in her wheelchair and quietly said, “Sarah, they won’t tell me anything about it, so how can we disclose it?".

η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να σημαίνει πολλά, σίγουρα πάντως δεν έχει πει για μυστική κυβέρνηση ή τίποτα τέτοιο.

ΥΓ: Να γιατί δεν μας έβαλε ποτέ λινκ ο τύπος. Θα ξεφτιλιζόταν πατόκορφα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
ρε τριενα τα βαρεθηκα αλλο τα ουφο...δεν το γυρνας στα φαντασματα που μ αρεσει περισσοτερο...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ντοκουμέντο 1:
Μια από τις πρώτες καταγεγραμμένες εισβολές εξωγήινων, δεκαετία του 50 σε ερευνητικό σταθμό στην Ανταρκτική, σκηνές απαθανατισμένες από την κάμερα ασφαλείας του σταθμού

Ντοκουμέντο 2:
Eισβολή εξωγήινων στη γη το 2002, που τελικά αποκρούστηκe εύκολα γιατί είχαν αλλεργία στο νερό

Έπεται συνέχεια

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
εισαι παιχτης....φλομωσε μας στα φαντασματα να γουσταρουμε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Στα αληθινά όμως, μη μας βάλει τίποτα μούφες. Αλλά του έχω εμπιστοσύνη, ξέρει να φιλτράρει τι δημοσιεύει.  :grin: :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.787
Πόντοι
1.756
εκτός αυτού ο Steven M. Greer (ο ουφολόγος-μπαρουφολόγος που ισχυρίζεται ότι η Sarah McClendon του εκμηστηρεύτηκε τη συγκεκριμένη δήλωση του Κλίντον) την περιγράφει κάπως διαφορετική....

During a private conversation with her and one of her aides, I remember being told about how Sarah had approached President Clinton and asked him why he would not openly support Disclosure of the UFO secrets. She said that the President bent down to her in her wheelchair and quietly said, “Sarah, they won’t tell me anything about it, so how can we disclose it?".

η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να σημαίνει πολλά, σίγουρα πάντως δεν έχει πει για μυστική κυβέρνηση ή τίποτα τέτοιο.

ΥΓ: Να γιατί δεν μας έβαλε ποτέ λινκ ο τύπος. Θα ξεφτιλιζόταν πατόκορφα.
Τι ανεβασες τωρα?? Λινκ που λεει οτι το ειπε καπως διαφορετικα.... Ε και γω θα ανεβασω ενα σωρο λινκ που το λεει οπως το ειπα εγω...
Υ.Γ Ετσι μπραβο, τωρα γινεται σωστη συζητηση.Ανεβαζεις ενα στοιχειο που με διαψευδει, ανεβαζω εγω αλλο στοιχειο...οχι ολη την ωρα "απεδειξε,απεδειξε,απεδειξε..."

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Τι ανεβασες τωρα?? Λινκ που λεει οτι το ειπε καπως διαφορετικα.... Ε και γω θα ανεβασω ενα σωρο λινκ που το λεει οπως το ειπα εγω...
Υ.Γ Ετσι μπραβο, τωρα γινεται σωστη συζητηση.Ανεβαζεις ενα στοιχειο που με διαψευδει, ανεβαζω εγω αλλο στοιχειο...οχι ολη την ωρα "απεδειξε,απεδειξε,απεδειξε..."

Εγώ σου έβαλα λινκ με κείμενο του ίδιου του Steven M. Greer σχετικά με την δήλωση Κλίντον που του 'αποκάλυψε' η δημοσιογράφος.

Εσύ μου έβαλες κείμενο ενός Rick Bonner (δηλώνει Indianapolis Paranormal Examiner...) που αλλάζει από μόνος του την πρόταση.

Δηλαδή για να μην παραδεχτείς ότι είπες μαλακία, αρνείσαι τον ίδιο τον Steven M. Greer που λέει ότι η πρόταση ήταν άλλη... αλλά συνεχίζεις να τον εμπιστεύεσαι και να θεωρείς ότι λέει την αλήθεια, όταν αναφέρεται σε μία υποτιθέμενη πρόταση του Κλίντον σε δημοσιογράφο (που δεν έχει καταγραφεί πουθενά, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ και ούτε υπάρχει κανένας μάρτυρας). Λίγο παρανοϊκό;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.787
Πόντοι
1.756
Εγώ σου έβαλα λινκ με κείμενο του ίδιου του Steven M. Greer σχετικά με την δήλωση Κλίντον που του 'αποκάλυψε' η δημοσιογράφος.

Εσύ μου έβαλες κείμενο ενός Rick Bonner (δηλώνει Indianapolis Paranormal Examiner...) που αλλάζει από μόνος του την πρόταση.

Δηλαδή για να μην παραδεχτείς ότι είπες μαλακία, αρνείσαι τον ίδιο τον Steven M. Greer που λέει ότι η πρόταση ήταν άλλη... αλλά συνεχίζεις να τον εμπιστεύεσαι και να θεωρείς ότι λέει την αλήθεια, όταν αναφέρεται σε μία υποτιθέμενη πρόταση του Κλίντον σε δημοσιογράφο (που δεν έχει καταγραφεί πουθενά, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ και ούτε υπάρχει κανένας μάρτυρας). Λίγο παρανοϊκό;
Ενταξει παμε στο δικο σου κειμενο και εκει που αρχιζει η επιμαχη προταση.."sarah,they wont tell me anything....." ωπα-ωπα...
"THEY" ποιοι ειναι αυτοι? ποιους εννοει??? ο προεδρος δεν ειναι??
ετσι τυχαια βρηκα και τον JFK να μιλαει ολοκαθαρα για μια παρασκηνιακη κυβερνηση....
1.20 και μετα... για οικονομια χρονου...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
το story πως ακριβως εχει δηλαδη?????οτι ηρθανε εξωγηινοι στη γη απο του διαολου τη μανα μεσω σκουλικοτρυπων και/ή με τεχνολογια χιλιαδων ή εκατομμυριων ετων μπροστα και καθισαν και καναν συμφωνια με την αμερικη και την ρωσια για να μην αποκαλυφθουνε?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom