Νέα

ΑΤΙΑ - UFO

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
οχι δεν πιστευω οτι ειμαστε δημιουργηματα εξωγηινων ειπαμε αλλα οχι και ετσι και βεβαια πιστευω  στο θεο και σε ολα αυτα που λες περι βιβλου!σωστα το λες ειθε η δυναμη να ειναι μαζι μου! γιατι με κατι τετοιους σαν εσας για να μιλησει χρειαζεται δυναμη και υπομονη ανω για μενα τελιωνει εδω το θεμα!

έχει αποδειχθεί κάτι απο αυτά που γράφει? είδαμε αρχαία κειμήλια και απομεινάρια? Ακόμα και η Κιβωτός του Νώε θεωρείται ακόμα μύθος (φωτογραφίες από το διάστημα στο Αραράτ "κάτι" δείχνουν αλλά τι?). Μύθος είναι και η χαμένη Ατλαντίδα...μύθος είναι και η δύναμη των ΗΠΑ...μύθος είναι και η γνωστή μπύρα...μόνο που η τελευταία είναι πραγματικότητα...
Θα προσπαθήσω να σας κάνω να με καταλάβετε αν θέλετε. Προσπαθώ να πω όχι ότι υπάρχουν ή δεν υπάρχουν εξωγήινοι ούτε ποιος είναι καλύτερος ή πιο δυνατός. Προσπαθώ να σας κάνω να καταλάβετε ότι πρέπει να σκέφτεστε έξω από τα ανθρώπινα όρια και να μην είστε απόλυτοι. Και τα δύο τα αφορίζει η επιστήμη που τόσο την επικαλείστε...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Υπάρχουν πολλοί ανθρώπινοι νόμοι και θεωρίες που δεν έχουν αποδειχθεί, θεωρούνται θεωρήματα ή υπερφυσικά. Μόνο που είναι ανθρώπινοι νόμοι και θεωρίες...Επιμένεις να σκέφτεσαι όπως οι περισσότεροι ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ...
Είναι σα να λένε οι Αμερικάνοι είμαστε οι καλύτεροι, οι παντοδύναμοι, οι πλανητάρχες, κτλ....Σκέφτονται αμερικάνικα δε θεωρούν κανένα άλλο κράτος ικανό να τους πλήξει για παράδειγμα...
Τέλος μη ξεχνάς ότι και η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξη, γέννησή μας, ιστορία είναι μια θεωρία που επιστημονικά ΔΕΝ έχει αποδειχθεί ακόμα 100%...

Μάλλον δε με κατάλαβες. Η θεωρία δεν είναι απαραίτητο να έχει αποδειχθεί. Ο νόμος ναι. Επαναλαμβάνω ότι νομίζω πως είναι αναπόφευκτο κάπου να υπάρχει/υπάρξει/έχει υπάρξει "ΖΩΗ" εκτός Γής. Ίσως  μάλιστα να πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για το "τι είναι ζωή". Το "ΣΟΛΑΡΙΣ" του Σ. ΛΕΜ είναι μια καλή ματιά στο ζήτημα. Καθόλου ανθρωποκεντρικά ή γεωκεντρικά δεν σκέφτομαι.

Όμως, με τα υπάρχοντα στοιχεία τουλάχιστον, δεν μπορώ να αποδείξω πως υπάρχει ζωή εκτός Γης. Και δεν μιλάω για ποσοστό 100-% απόδειξης. Δεν υπάρχουν καν αποχρώσες ενδείξεις. Όσον αφορά τους κυρίους Daeniken , Charoux και Σία, έχω διαβάσει αρκετά, δε με πείθουν. Τραβάνε από τα μαλλιά κάθε περίεργο που παρατηρούν για να "αποδείξουν" αυτό που θέλουν. Δεν είναι επιστήμη αυτό.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε alfa ομολογώ πως ως συνήθως έχεις μια νηφάλια ματιά με την οποία βλέπεις τα πράγματα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά ενω  δεν ξέρω ακριβώς το λόγο, μάλλον από ένστικτο,  όλα αυτά τα παράξενα που υπάρχουν ανά τον κόσμο, (εννοώ κυρίως όσον αφορά παλαιούς πολιτισμούς και τις γνώσεις τους), εμένα με υποψιάζουν λλίγο παραπάνω.
Θεωρώ πως αν μη τι άλλο, είχαν δυνατότητες τις οποίες εμείς δεν γνωρίζουμε, (τουλάχιστον αυτό μου δείχνουν τα επιτευγματα τους), και αυτό με βάζει λίγο στο τριπάκι να αναρωτιέμαι απο που τις απέκτησαν....
Και αυτό ψάχνω, αλλά κι εγώ χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις, δεν πείθομαι για τα σενάρια περί εξωγήινων.
Είναι όμως μια περίπτωση που ας πούμε την έχω στο βάθος του μυαλού μου, και δεν την απορρίπτω, απλά την υπολογίζω ως πιθανότητα.
Για ακόμα μια φορά έβαλες τα πράγματα σε σωστή διάσταση, χωρίς ακρότητες και ουρλιαχτά.

RNOO

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και κάτι πιο ενδιαφέρον από τις πουτάνες: (νομίζω)

[youtube=225,175]_KoR2t-iM9k&feature[/youtube]

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αυτη τη στιγμη βλεπω ενα φωτεινο αντικειμενο ακριβως πανω απο εκει που ειμαι σε μεγαλο υψος να κινειται ακανονιστα μπρος πισω

geamoiri

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μην τα βαζεις ποτε με ηλιθιους θα σε ριξουν στο επιπεδο τους και θα σε κερδισουν λογω εμπειριας......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας έκλεισε τη μονάδα ερευνών για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) μετά από 50 χρόνια, λέγοντας ότι δεν μπορεί πλέον να δικαιολογήσει το κόστος λειτουργίας της!
Το υπουργείο υποστηρίζει ότι δεν βρήκε στοιχεία για απειλή κατά της Βρετανίας ή απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων, παρά την αποστολή από το κοινό χιλιάδων εκθέσεων για UFO σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν έχει άποψη σχετικά με την ύπαρξη ή όχι εξωγήινης ζωής, αλλά πρόσθεσε ότι "δεν είχε ειδική ικανότητα για να προσδιορίσει τη φύση τέτοιων παρατηρήσεων".
"Δεν υπάρχει κανένα όφελος για την άμυνα από μια τέτοια έρευνα και θα ήταν μια ανάρμοστη χρήση των πόρων της άμυνας", πρόσθεσε το υπουργείο.
Κάθε απειλή για τον εναέριο χώρο της χώρας θα εντοπίζεται με ελέγχους των ραντάρ και θα αντιμετωπίζεται από τα πολεμικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.
Η χρήση των πόρων θα πρέπει να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικές προτεραιότητες, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου στο Αφγανιστάν, όπου η Βρετανία έχει 9.000 στρατιώτες που πολεμούν τους αντάρτες Ταλιμπάν, ως μέρος των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Ο αξιωματικός που ασχολείτο με τις εκθέσεις για τα UFO μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία και το υπουργείο εξοικονόμησε από την μετακίνηση αυτή 44.000 λίρες (73.000 δολάρια) ετησίως.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν εχω προλαβει να διαβασω το νημα στην λεπτομερεια του

8ελω να 8εσω ομως ενα, απλο, ερωτημα στους συμμετεχοντες....

γνωριζει κανεις στοιχειωδη αστρονομια;

οσοι απαντουν καταφατικα, και εξακολου8ουν να πιστευουν σε..στενες επαφες,......good night and good luck

για τους υπολοιπους....Area 51  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πραγματικά να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά αν πραγματικά συνέβαιναν δεν θα είχατε πάρει ούτε έσεις ούτε και κανείς άλλος πρέφα, πολύ απλά γιατί αν κάτι είναι να μείνει κρυφό ΜΕΝΕΙ! Όλες αυτές οι χιλιάδες πληροφορίες που "διαρέουν" είναι παπάρια μάντολες. Μην ψαρώνετε  :P

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας έκλεισε τη μονάδα ερευνών για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) μετά από 50 χρόνια, λέγοντας ότι δεν μπορεί πλέον να δικαιολογήσει το κόστος λειτουργίας της!

Και ετσι τη γλυτωσες και συ!

Δε σε βρηκαν πριν το κλεισουν!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα ημουν σε γαμο και τραβουσα φωτογραφιες...
τελικα μηπως δεν ημαστε μονοι???  :S

Συνημμένα

• DSC_2620 (900 x 480).jpg
    DSC_2620 (900 x 480).jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 32

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε στειλε την φωτο στον γιωργο μπαλανο που ειναι κορυφη σε αυτα :rockon:

Συνημμένα

• balanos02.jpg
    balanos02.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 42

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• DSC00452.jpg
    DSC00452.jpg
    190 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC00452M.jpg
    DSC00452M.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 24

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
ρε φιλε... αυτο που τραβηξες ειναι πουλι! αν το μεγενθυνεις θα το δεις. δεξια ειναι το κεφαλι και πισω η ουρα.ουφο και μαλακιες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε... αυτο που τραβηξες ειναι πουλι! αν το μεγενθυνεις θα το δεις. δεξια ειναι το κεφαλι και πισω η ουρα.ουφο και μαλακιες...
τυπε εχεις δικιο!!
εκανα την μεγενθυση
κοιτα τι εβγαλε!! :2funny:

Συνημμένα

• ufo_682_518777a.jpg
    ufo_682_518777a.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 32

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom