You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθηναϊκόν
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 612
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.509
- Πόντοι
- 7.885
Η μαλακια ειναι αποκλειστικα δικο σου σπορ μην μπερδευσαι. Τι να μπω να κανω να δω τον Αιγυπτιο να σου ταπωνει τον κωλο;;; Την ηθελες παλι την φαπα σου μικροτσουτσουνε
Όλη στον κ@λο σου, βλαμμένε. Μην μπερδεύεις τους ρόλους, εσύ μόνο τρως φαπα εδώ μέσα,αυτή είναι η θέση σου. Αν δεν σ αρέσει, μπούλο από το θρεντ.
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Τον κωστακη να ρωτησεις. Αυτος εχει το προγραμμα του Αθηναικου. Δωσε του ομως και κανενα σεντς ...... και μια φαπαΣήμερα κατά τις 8 θα είναι κανείς εκεί θέλω να με πάρουν παρτουζα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.509
- Πόντοι
- 7.885
Πάρε τον τύπο κι ελάτε να τις φάτε παρέα, βλάκα.Τον κωστακη να ρωτησεις. Αυτος εχει το προγραμμα του Αθηναικου. Δωσε του ομως και κανενα σεντς ...... και μια φαπα
kostisioannina
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημέρες! θα είμαι εκει την Πέμπτη γύρω στις 12:00
nickos_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Μετά τις 18:00 όλο και κάτι θα βρεις. 5€ είσοδος. Για το αν αξίζει είναι σχετικό και ανάλογα τα γούσταΚαλησπέρα θεκω τη βοήθεια σας , σκέφτομαι να πάω καθημερινή εκεί Αθηναϊκόν , αξίζει ; Ξέρουμε τιμή εισιτηρίου και αν εχει κόσμο καθημερινή ;;ευχαριστώ
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Γειά σου. Κοσμοπλυμήρα μη περιμένεις , πάντως κόσμο έχει. Αν είσαι ενεργητικός σίγουρα θα βρεις κάποιο πρόθυμο να σε ξεφορτώσει. Αν είσαι παθητικός θα πρέπει να είσαι τολμηρός στις προσεγγίσεις σου για να βρεις. Πρόσεξε μόνο πριφέρονται πολλοί που ζητάνε χρήματα για να ενδώσουν (ενεργητικά).Καλησπέρα θεκω τη βοήθεια σας , σκέφτομαι να πάω καθημερινή εκεί Αθηναϊκόν , αξίζει ; Ξέρουμε τιμή εισιτηρίου και αν εχει κόσμο καθημερινή ;;ευχαριστώ
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ελα δεν σε πιστευωΠρόσεξε μόνο πριφέρονται πολλοί που ζητάνε χρήματα για να ενδώσουν (ενεργητικά).
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Θα ειναι εκει και ενας πατριωτης σου..... και είστε και συνονοματοιΚαλημέρες! θα είμαι εκει την Πέμπτη γύρω στις 12:00
kostisioannina
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
????Θα ειναι εκει και ενας πατριωτης σου..... και είστε και συνονοματοι
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
γεια σου ημουν εως τισ 7 .30 εκειΚαλημερα, ειναι εδω κανεις απο τα ατομα που ηταν στο σινεμα χτες Παρασκευη απογευμα απο τις 20:00 εως τις 22:00???
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
γεια σου ματακια να σε ρωτησω πηγα δυο φορεσ αθηναικον μου αρεσει εμενα πολυ το μερος αλαλ δνε ειχε πολυ κοσμο πηγα απογευμα ποια ωρα να παω εκει ? κυκλοφορησα εκει μεσα με ενα ολοσωμο διχτυωτο κ στρινγκ ! θα θελα πολυ να με γαμησουν στισ καμπινεσ κατωαυτα ειναι,μπραβο ετσι πρεπει
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
πες μου οταν ξαναπασ παμε μαζι να μασ γαμησουνεΕτοιμαζομαι για Αθηναϊκον σε λιγο...Οποιος γουσταρει να γκαστρωσει χυμα ας ερθει
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
καμια κροσ φιλη για αθηναικον σημερα ?
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα.Ακου να δεις "Φιλεναδα" αμα θες να γηνουμε χωρις εισαγωγηκα θα ηθελα πρωτα να βρεθουμε για εναν καφε να γνωρηστουμε και μετα σηγα σηγα θα παμε και οπιω σηνεμα θελεις.καμια κροσ φιλη για αθηναικον σημερα ?
Το λεω αυτο γιατι παιζουν και παγιδες...
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα.Ακου να δεις "Φιλεναδα" αμα θες να γηνουμε χωρις εισαγωγηκα θα ηθελα πρωτα να βρεθουμε για εναν καφε να γνωρηστουμε και μετα σηγα σηγα θα παμε και οπιω σηνεμα θελεις.
Το λεω αυτο γιατι παιζουν και παγιδες...ν;αι
ναι κανενα προβλημα οποτε θεσ εχω κ φαισμπουκ μιλαμε κ απο εκειΚαλησπερα.Ακου να δεις "Φιλεναδα" αμα θες να γηνουμε χωρις εισαγωγηκα θα ηθελα πρωτα να βρεθουμε για εναν καφε να γνωρηστουμε και μετα σηγα σηγα θα παμε και οπιω σηνεμα θελεις.
Το λεω αυτο γιατι παιζουν και παγιδες...
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Το οτι είστε πουσταράδες σε πούστικο φόρουμ, και τρώγεσται για ψίλου πήδημα και για Ολυμπιακό Παναθηναϊκό με τρελένει. Ο αντρικος τσαμπουκαςκαι στους πουσταράδες.
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
εγω απλα μια προταση εκανα οπως κ 2 ερωτησεις δνε ενοχλησα κανενα ουτε ειπα οτι μου ανηκουν ολεσ οι ψωλεσ εκει μεσα ! φιλικα μιλησα εντελωσ !Το οτι είστε πουσταράδες σε πούστικο φόρουμ, και τρώγεσται για ψίλου πήδημα και για Ολυμπιακό Παναθηναϊκό με τρελένει. Ο αντρικος τσαμπουκαςκαι στους πουσταράδε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K