Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατι ρε ξερολα?

εισαι σε ενα μπαρ ας πουμε....και κοβεις απεναντι μια μουναρα και σε κοιταει...
Γινεται χοντρο παιχνιδι... και σε πλησιαζει... ερχοσαστε κοντα .... και αρχιζετε και μιλατε....και σου λεει οτι ειναι απο τη θεσσαλονικη......
ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ?

Σωστοςςςςςςς..ο morakis !!

Aυτα..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
βαλε μια ψηφοφορια ρε λουκ!!!μισα πραγματα κανεις!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Η συμπρωτεύουσα του Φραπέ, της Αραχτής και της πολεμικής της ξάπλας …  :jerking:

Μηδενική παραγωγικότητα, κομπλεξισμός και χλιδάτος επαρχιωτισμός του αίσχιστου είδους.

Η παρουσία της δεσπόζουσας φυσιογνωμίας του Π. Ψωμιάδη – επιτομή του ιδεατού Μακεδόνα – στα πολιτικά πράγματα της Βόρειας Ελλάδας αποτελεί πλήρη απόδειξη περί του κοινωνικοοικονομικού επιπέδου του ιθαγενούς πληθυσμού.

Κάτι καθόλα αναμενόμενο φυσικά από μία πόλη που απέκτησε οριακά πλειοψηφικό Ελληνικό πληθυσμό πολύ μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και που ελεγχόταν πλήρως οικονομικά από το Εβραϊκό στοιχείο μέχρι και τις Γερμανικές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του Β’ Π.Π.

Άσχετο: Έχετε παρατηρήσει ότι συγκριτικά με άλλες πόλεις η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολλές ευειδής βυζαρούδες και γενικώς ωραίες νταρντανο-γυναίκες?   :boobies: :boobies:
centrino ...
ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ?  :boobies: :boobies: :boobies:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2658_1051376997877_1029320075_30141676_7356415_n.jpg
    2658_1051376997877_1029320075_30141676_7356415_n.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 19

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ωραιος ο αλφιστας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ξερω, το ακουω συχνα, αλλα δεν βλαπτει η επαναληψη :2funny: :2funny:
thanx παντως, το αυτονοητο ειπα βεβαια. ολοι το σκεφτηκαμε απλα εγω δεν βαριομουν να το γραψω

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπον...
δεν ειμαι ουτε απο την αθηνα ουτε απο την θεσσαλονικη.
Μισος και τετοιες παπαριες δεν υπαρχει ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε. Φυσικα  λιγοι μαλακες υπαρχουν παντα και παντου. Εχω παει θεσσαλονικη και εχω περασει φανταστικα. Και ελεγα οτι ειμαι Αθηναιος για να δω αντιδρασεις. Ολοι μας φερθηκαν αψογα. Αντρες και γυναικες. Απο τα παιδια στο Ξενοδοχειο, τα κοριτσια στα μπαρ μεχρι και μεθυσμενο (μ)παοκι συναντησαμε....
ολα τα αλλα ειναι παπαριες. Μια χαρα παιδια ειναι εκει πανω. Και ομορφες-κοκετες γυναικες ακομπλεξαριστες.Αμα σε γουσταρουν στο δειχνουν και στην πεφτουν. Τελος!

Υ.Γ. και οσον αφορα τα σουβλακια ... παιδια λυπαμαι εχουν δικιο τα παιδια εκει πανω.το σουβλακι ειναι σουβλακι, και η πιτα με σουβλακι ειναι πιτα με σουβλακι!
:2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Εγώ πάντως γουστάρω θεσσαλονικιές κάργα
σε στελνω μια σε πακετο. εχει και 4λ στον στανταρ εξοπλισμο. Οταν ανοιξεις το πακετο θα σε πει καλλλλημερα ενφορσερρ
εσυ στειλε για ανταλαγμα μερικες φωτο απο guilia coupe και ειμαστε πατσι

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
σε στελνω μια σε πακετο. εχει και 4λ στον στανταρ εξοπλισμο. Οταν ανοιξεις το πακετο θα σε πει καλλλλημερα ενφορσερρ

Tamam

Είσαι φίλος

Ένα θα σου πω - μαύρη, πίσω κίνηση, pininfarina σηματάκι, μοντέλο 1981

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Λοιπον...
δεν ειμαι ουτε απο την αθηνα ουτε απο την θεσσαλονικη.
Μισος και τετοιες παπαριες δεν υπαρχει ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε. Φυσικα  λιγοι μαλακες υπαρχουν παντα και παντου. Εχω παει θεσσαλονικη και εχω περασει φανταστικα. Και ελεγα οτι ειμαι Αθηναιος για να δω αντιδρασεις. Ολοι μας φερθηκαν αψογα. Αντρες και γυναικες. Απο τα παιδια στο Ξενοδοχειο, τα κοριτσια στα μπαρ μεχρι και μεθυσμενο (μ)παοκι συναντησαμε....
ολα τα αλλα ειναι παπαριες. Μια χαρα παιδια ειναι εκει πανω. Και ομορφες-κοκετες γυναικες ακομπλεξαριστες.Αμα σε γουσταρουν στο δειχνουν και στην πεφτουν. Τελος!

Υ.Γ. και οσον αφορα τα σουβλακια ... παιδια λυπαμαι εχουν δικιο τα παιδια εκει πανω.το σουβλακι ειναι σουβλακι, και η πιτα με σουβλακι ειναι πιτα με σουβλακι!
:2funny:
πες τς ρε φιλε..........

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατί εδώ που τα λέμε και οι θεσαλονικές σλάβες δεν είναι ?

Έχει περάσει 1 ώρα περίπου και ακόμη δεν έχω δει κανένα σχόλιο για αυτό που γράφτηκε από τον Chevalier Fidèle...

Εγώ προσωπικά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω αυτή τη στιγμή γιατί θα παραβώ όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς του forum.

Το μόνο που είμαι σε θέση να γράψω είναι πως αν αν οι Έλληνες είναι τέτοιοι ώστε να γράφουν αυτό που διάβασα, τότε καλύτερα να είμαι Σλάβος.

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μα ειναι δυνατον να ζητανε ενα σουβλακι γυρο????????????????????/ :headbang: :headbang: :headbang:
δλδ οταν θελετε σουβλακι με πιτα ζητατε ενα σουβλακι σουβλακι;;;
σαν την καρετα καρετα;;; :2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντως αυτην την αντιπαλοτητα την καλιεργουν αυτη οι ανοητοι με τα ποδοσφαιρο,και κανεις αλλως δεν ασχολητε με τετιοιες μαλακιες.

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έχει περάσει 1 ώρα περίπου και ακόμη δεν έχω δει κανένα σχόλιο για αυτό που γράφτηκε από τον Chevalier Fidèle...

Εγώ προσωπικά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω αυτή τη στιγμή γιατί θα παραβώ όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς του forum.

Το μόνο που είμαι σε θέση να γράψω είναι πως αν αν οι Έλληνες είναι τέτοιοι ώστε να γράφουν αυτό που διάβασα, τότε καλύτερα να είμαι Σλάβος.
δεν απαντησα γτ δεν ειμαι καλη στην ιστορια κ η απαντηση μου θα ειχε μονο ασχημους χαρακτηρισμους και οχι τεκμηρια...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
alfi τι λλλεει ρε ψηλλλλε?ολλλλα καλλλλα?σαλλλλονικιος κ εγω για οσους δεν ξερουν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

τι να σχολιασεις με στις μαλακιες αυτες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom