Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Θεσσαλονίκη Vs Αθήνα

ή αλλιώς...

Πλλλλάκα με κάνεις? – Πλάκα μου κάνεις?
Σουβλάκι – Καλαμάκι
Μπουγάτσα με τυρί – Τυρόπιτα
Πάνε να φέρεις – πήγαινε να φέρεις
Κούτρα - Τσάμπα
Φουϊτ – έπαθα λάστιχο
Όζα – Μανό
Ντιπ για ντιπ - τελείως μα τελείως
Καρντάσι - Αδερφός/ή
Κακάο - Μίλκο (ανεξαρτήτως μάρκας)
Κουτούρντισες – Ξεσάλωσες
Ντεμέκ - ...και καλά
Ναι για - ναι αμέ
Kλάϊν Μάϊν - ότι να ναι, αστα να πάνε
Φου φου - ψηστιέρα με κάρβουνα

Επίσης η μπουγάτσα κολλάει με τα πάντα. :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Οταν ανεβηκαμε να δωσουμε εξετασεις στη Θεσσαλονικη, αγορια κοριτσια απο την Αθηνα και καποια στιγμη βγηκαμε το βραδυ παλι συνοδευοντας τα κοριτσια, βλεπαμε πως ειναι ντυμενες οι Θεσσαλονικες και ντρεπομαστε για το πως ηταν ντυμενες οι δικες μας οι Αθηναιες. Ξαφνικα ηταν σαν να συνοδευαμε τρολ και οχι γυναικες. Το θεμα ομως ειναι οτι και το πρωι οι Θεσσαλονικες ηταν ντυμενες οπως το βραδυ

ΑΑΑ όλα κι όλα... οι καρντασσίνες φημίζονται για την κοκεταρία τους! :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα ολα αυτα που λες ρε Ιπποτη αλλα δεν ειχε μονο η Θεσ/νικη διαφορετικη τυχη. Η Κρητη δηλαδη δεν ειχε αλλη τυχη; Η Κερκυρα, η Κεφαλλονια και τα υπολοιπα εκει; Η Ξανθη, η Κομοτηνη, η Καστορια, τα Δωδεκανησα; Προκειται απλα για ενα κομπλεξ για το αντιπαλον δεος, κομπλεξ που συνηθως παρουσιαζεται διογκωμενο στον "μικρο" της υποθεσης. Οι Λευκιμμιωτες τα χουν με τους Κερκυραιους, οι Κερκυραοι συλληβδιν με τους Ηπειρωτες, το Κερατσινι με το Περαμα, η Καλλιθεα με την Νεα Σμυρνη, η Καβαλα με την Ξανθη, οι βορειοιταλοι με τους νοτιοιταλους κλπ. Δε γινεται να επιζησει ο κομπλεξικος χωρις να ανακαλυψει εναν αποδιοπομπαιο τραγο να του φορτωσει ολα τα στραβα που του τυχαινουν.

ε όμως πάρε και την αντίστοιχη κλίμακα μεγέθους. Επίσης έπαιξε το ρόλο του ο διχασμός το 1915-17.Έχω επίσης την εντύπωση ότι η Θεσσαλονίκη ήταν μεγαλύτερη από την Αθήνα όταν προσαρτήθηκε στο ελληνικό κράτος. Ή περίπου ίδιες. Τώρα η Αθήνα είναι 5πλάσια.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Θεσσαλονίκη Vs Αθήνα

ή αλλιώς...

Σουβλάκι – Καλαμάκι
Κούτρα - Τσάμπα
Φουϊτ – έπαθα λάστιχο
Όζα – Μανό
Καρντάσι - Αδερφός/ή
Κακάο-Μίλκο (ανεξαρτήτως μάρκας)
Ντεμέκ - ...και καλά
Ναι για - ναι αμέ

Φιλαράκι πολύ μόρφωση μπρε,ούτε εγώ δεν τα ήξερα όλα αυτά!!! :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• bugs.gif
    bugs.gif
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 19

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ε όμως πάρε και την αντίστοιχη κλίμακα μεγέθους. Επίσης έπαιξε το ρόλο του ο διχασμός το 1915-17.Έχω επίσης την εντύπωση ότι η Θεσσαλονίκη ήταν μεγαλύτερη από την Αθήνα όταν προσαρτήθηκε στο ελληνικό κράτος. Ή περίπου ίδιες. Τώρα η Αθήνα είναι 5πλάσια.
Κι επειδη δηλαδη φωναζουν πεντε δεκα κομπλεξικοι παοκτσηδες για την Αθηνα οφειλεται στο διχασμο του 15-17; Πας πολυ μακρια εκτιμω μια αδεια βαλιτσα. Οπου υπαρχουν 2 πολοι υπαρχει κ κομπλεξ.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο παππους μου ( Σμυρνιος, μεγαλωσε Αμπελοκηπους ) μου ελεγε: Αν ειναι να μπλεξεις με τις "απανω", παντρεψου Ποντια και πιασε γκομενα Μακεδονα, το αντιθετο ΟΧΙ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
His-Holiness-Metropolitan-Mr-Anthimos

Συνημμένα

• His-Holiness-Metropolitan-Mr-Anthimos.jpg
    His-Holiness-Metropolitan-Mr-Anthimos.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ο παππους μου ( Σμυρνιος, μεγαλωσε Αμπελοκηπους ) μου ελεγε: Αν ειναι να μπλεξεις με τις "απανω", παντρεψου Ποντια και πιασε γκομενα Μακεδονα, το αντιθετο ΟΧΙ
Ωραίος ο παππούς!!! ;)
Τον άκουσες τον παππούλη;;;!!! :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι επειδη δηλαδη φωναζουν πεντε δεκα κομπλεξικοι παοκτσηδες για την Αθηνα οφειλεται στο διχασμο του 15-17; Πας πολυ μακρια εκτιμω μια αδεια βαλιτσα. Οπου υπαρχουν 2 πολοι υπαρχει κ κομπλεξ.

είναι το κλίμα που διαμορφώνεται και υπερκαθορίζει μετά τις κοινωνικές καταστάσεις. Αυτές φυτεύονται σε ένα συγκεκριμένο κλίμα. Γίνεται κάτι, και μετά υπάρχει ένα δεδομένο πλαίσιο.
Εξάλλου δεν είναι μόνο τα βρισίδια των παοκτσήδων, υπάρχει μια γενικότερη καχυποψία, που ξεπερνά τα όρια της αθλητικής κόντρας.

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γι'αυτό έχει γεμίσει η τηλεόραση με Σαλονικίες. Από μικρές στο κουρμπέτι.
ξερεις τι ειναι 8 το πρωι με δωδεκαποντα κ μεικ απ σαν μασκα στην μουρη;;;;;;;;και να με κοιτανε κ καποιες με μισο ματι γτ ΕΓΩ ημουν η ψωναρα με τα σταρακια κ τα καπελα...πφφφφ
ενας με χωρισε σε μια βδομαδα γτ δεν ημουν του επιπεδου του...τα εφτιαξε με μια τετοια κ ησυχασε...τι γελιο ειχα κανει οταν τους ειδα..η μπαρμπι και ο γιαννης γιαννης!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Θεσσαλονίκη Vs Αθήνα

ή αλλιώς...

Σουβλάκι – Καλαμάκι
Κούτρα - Τσάμπα
Φουϊτ – έπαθα λάστιχο
Όζα – Μανό
Καρντάσι - Αδερφός/ή
Κακάο - Μίλκο (ανεξαρτήτως μάρκας)
Ντεμέκ - ...και καλά
Ναι για - ναι αμέ

Και αυτο ειναι το κερασακι στη τουρτα. :2funny: :2funny: Ευγε :thumbsup:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
είναι το κλίμα που διαμορφώνεται και υπερκαθορίζει μετά τις κοινωνικές καταστάσεις. Αυτές φυτεύονται σε ένα συγκεκριμένο κλίμα. Γίνεται κάτι, και μετά υπάρχει ένα δεδομένο πλαίσιο.
Εξάλλου δεν είναι μόνο τα βρισίδια των παοκτσήδων, υπάρχει μια γενικότερη καχυποψία, που ξεπερνά τα όρια της αθλητικής κόντρας.
Νομιζω οπως ειπα κ πριν οτι απλα προκειται για μια λογικη κοντρα-κομπλεξ των 2 μεγαλυτερων πολεων μιας χωρας τυπου Καλλιθεας-Νεας Σμυρνης, Ηρακλειου-Χανιων. Συμβαινει σε ολον τον κοσμο αν το δεις ψυχραιμα. Το οποιο παρελθον ειναι απο συμπτωματικο μεχρι απλα αλλοθι για τους εξτριμ κομπλεξικους

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν εκφέρω άποψη καθότι δεν έχει τύχει
να πάω ποτέ Θεσσαλονίκη ,αλλά ακούω
από όλους ανεξαιρέτως αυτό το κλασσικό
π άμα βλέπουν αυτοκίνητα με αθηναϊκές
πινακίδες τους ταράζουν στις κλήσεις για
ψύλλου πήδημα,πράγμα το οποίο συμβαίνει κ στην Πάτρα..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Μπορεί το πρωί να είναι ντυμένες και βαμένες από το προηγούμενο βράδυ κατευθείαν  :tooth: :rockon:
Ε, τοτε μιλαμε σιγουρα για ταλεντο. Καλη ΗΤΑΝ η Θεσσαλονικη, νομιζω πως τα τελευταια χρονια το εχει χασει το στυλ της
Ωραίος ο παππούς!!! ;)
Τον άκουσες τον παππούλη;;;!!! :grin:
Καινουργιε δεν προεκυψε θεμα γαμου.
Ευτυχώς εσύ έμπλεξες με την Ewa κ'έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
(το πάνω ενοοώ) :grin:
Σλαβα βλεπεις. Ο ορισμος της πιστης

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ξερεις τι ειναι 8 το πρωι με δωδεκαποντα κ μεικ απ σαν μασκα στην μουρη;;;;;;;;και να με κοιτανε κ καποιες με μισο ματι γτ ΕΓΩ ημουν η ψωναρα με τα σταρακια κ τα καπελα...πφφφφ
ενας με χωρισε σε μια βδομαδα γτ δεν ημουν του επιπεδου του...τα εφτιαξε με μια τετοια κ ησυχασε...τι γελιο ειχα κανει οταν τους ειδα..η μπαρμπι και ο γιαννης γιαννης!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μηπως τα εφτιαξε με την Κλεοπατρα Πατλακη ( απο τις αγαπημενες μου Θεσσαλονικες ). Γιατι και αυτη χωρισε τον γκομενο της οταν πηγαινε σχολειο γιατι φοραγε σαγιοναρες το καλοκαιρι( ! ) οταν πηγαινε στο περιπτερο ( !!! )

Συνημμένα

• patlaki4.jpg
    patlaki4.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom