erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειχατε πολυχαλαρωσει.. επρεπε να επεμβω χαχαχαχα :-* :-*
Ολοι περιμέναμε μια κυπρια να μας πει για την πολη μας ...
(για να μην χαλαρωνει κανεις...ποτε..χεχεχ)
ειχατε πολυχαλαρωσει.. επρεπε να επεμβω χαχαχαχα :-* :-*
Ολοι περιμέναμε μια κυπρια να μας πει για την πολη μας ...
(για να μην χαλαρωνει κανεις...ποτε..χεχεχ)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*οχι οτι ξερω κ πολλα απ αυτες τις δυο πολεις
2 πραγματα μου εκαναν αρνητικη εντυπωση... κατ αρχην οτι θεωρουνται οι θεσσαλονικιες ομορφοτερες επειδη απ το πρωι ως το βραδυ ειναι βαμμενες φτιαγμενες κλπ λες κ πανε σε γαμο.. κ κατα δευτερον η εχθρα κυριως των θεσσαλονικων με τους αθηναιους.. τα ειδα ολα οταν πρωτοπηγα εκει στα βορεια
γενικα κ εντελως υποκειμενικα μαλλον προτιμω αθηνα κ αθηναιους
(εκτος απ την λουκ που την αγαπω *P )
Φιλενάδα η γυναίκα αν είναι ωραία, και σαγιονάρα του στρατού να φοράει, πάλι ωραία θα είναι:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κοιτα κ γω πιστευω οτι αυτο με τις θεσσαλονικιες ειναι τρελη μαλακια..!!!απλα ημαστε πιο περιποιημενες ΟΛΗ την μερα!!!ΕΙΝΑΙ γ να ακριβολογω...και μ την σπαει κιολας..γτ οταν εγω φοραω σταρακια το πρωι κ η αλλη δεκαποντη κ με κοιταει σαν να ειμαι ΕΓΩ το σουργελο...
αλλα ωραιες γυναικες εχει παντου!!!!τοσο απλα....
δε διαφωνω καθολου μα καθολου!!!αλλα αισθητικα δε μου αρεσει να βλεπω πιτσιρικακια να πηγαινουν 8 το πρωι σχολειο λες κ γυρισαν μολις απο τον νινο!!!Φιλενάδα η γυναίκα αν είναι ωραία, και σαγιονάρα του στρατού να φοράει, πάλι ωραία θα είναι
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Καμιά καινούρια ομορφιά έχεις να ποστάρεις;δε διαφωνω καθολου μα καθολου!!!αλλα αισθητικα δε μου αρεσει να βλεπω πιτσιρικακια να πηγαινουν 8 το πρωι σχολειο λες κ γυρισαν μολις απο τον νινο!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κοιτα κ γω πιστευω οτι αυτο με τις θεσσαλονικιες ειναι τρελη μαλακια..!!!απλα ημαστε πιο περιποιημενες ΟΛΗ την μερα!!!ΕΙΝΑΙ γ να ακριβολογω...και μ την σπαει κιολας..γτ οταν εγω φοραω σταρακια το πρωι κ η αλλη δεκαποντη κ με κοιταει σαν να ειμαι ΕΓΩ το σουργελο...
αλλα ωραιες γυναικες εχει παντου!!!!τοσο απλα....
η τονι beverly hills 90210!Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Καμιά καινούρια ομορφιά έχεις να ποστάρεις;
Να 'τανε η ζήλεια ψώρα...αυτο εγω δεν το θεωρω περιποιηση αλλα σουργελοποιηση
τα παντα να εχουν ενα μετρο... βγαινει η αλλη για καφε μερα μεσημερι με ενα κιλο μεηκ απ κ 300χλμ γοβα.. ε σορρυ γλυκια μου αλλα εισαι σουργελο
εννοειται..!!!αυτο λεω!! αλλα εγω το συνηθισα οποτε...αυτο εγω δεν το θεωρω περιποιηση αλλα σουργελοποιηση
τα παντα να εχουν ενα μετρο... βγαινει η αλλη για καφε μερα μεσημερι με ενα κιλο μεηκ απ κ 300χλμ γοβα.. ε σορρυ γλυκια μου αλλα εισαι σουργελο
Να 'τανε η ζήλεια ψώρα...
(πσσσστ, κατά βάθος συμφωνώ, μη βλέπεις που το παίζω κιουρία )
μην νομιζεις ζηλευω γιατι εγω οταν φοραω 10ποντα νιωθω γιγαντας...
κ ετσι δεν φοραω.. πικρα μεγαλη...
που να χτυπιεστε νιντζε κ μπουμπ εγω ειμαι ο χαν σολο... τοολλ μπλαντ μπιουτιφουλ λεμε...
δεν θελω να ειμαι ο πρασινοςςς δεν θελωωωωωωω
που να χτυπιεστε νιντζε κ μπουμπ εγω ειμαι ο χαν σολο... τοολλ μπλαντ μπιουτιφουλ λεμε...
δεν θελω να ειμαι ο πρασινοςςς δεν θελωωωωωωω
Αυτή η ματαιότητα θα μας φάει!
Ως άλλος Πάρις και η Bite διαλέγει την ομορφιά και τα μούσκουλα και απορρίπτει τη σοφία...
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΥΤΟ!!!
μην νομιζεις ζηλευω γιατι εγω οταν φοραω 10ποντα νιωθω γιγαντας...
κ ετσι δεν φοραω.. πικρα μεγαλη...
Μαναροκοκέταααααα!!!!Σορρυ αλλά εγώ φοράω δεκάποντο απο το πρωι και γουστάρω
Έτσι!! Έτσι πρέπει, αλλά εγώ θα σκάσω από τη ζήλεια γιατί πέφτω με τα τακουνια :-Σορρυ αλλά εγώ φοράω δεκάποντο απο το πρωι και γουστάρω
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Καμιά καινούρια ομορφιά έχεις να ποστάρεις;
η τονι beverly hills 90210!