Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.089
- Πόντοι
- 2.606
Το ρίξαμε στον ελληνικό τώρα λόγω αύξησης και συμπληρώνουμε με λουκουμάκι?Λουκουμοσκονη ητανε,παει με τον ελληνικο το λουκουμι.Παρεξηγησες
Το ρίξαμε στον ελληνικό τώρα λόγω αύξησης και συμπληρώνουμε με λουκουμάκι?Λουκουμοσκονη ητανε,παει με τον ελληνικο το λουκουμι.Παρεξηγησες
Δεν μας αγγιζει καμια αυξησηΤο ρίξαμε στον ελληνικό τώρα λόγω αύξησης και συμπληρώνουμε με λουκουμάκι?
Πόσους?Δεν μας αγγιζει καμια αυξηση
4 και κατι αλλα που κερασα,παει τζιφος η αποταμιευση που διαφημιζουν τελευταιαΠόσους?
Κερνάμε κιόλας, μάλιστα...4 και κατι αλλα που κερασα,παει τζιφος η αποταμιευση που διαφημιζουν τελευταια
Εμένα με έψησε πάντως. Θα την αγοράσω την κρέμα
καθαρο κοριτσι , ετοιμο για γλυφομουνιΕμένα με έψησε πάντως. Θα την αγοράσω την κρέμα
Παραξενο ονομα τυπε?Απο που το κληρονομησεςLaVieEnRose
κωλαρα!!!Καυλαααα
καυλα μου η καλυτερη σιδερωστρα ειναι μετα το καλο σεξ ,επαλειψη με πατερογαλα ισιωνει τις ρυτισες στο λεπτοΑθηνά πόσο θες να μας τρελανεις
σιγα μην εμενε στο ραφι ο τυπος με τοσα φραγκα που εχει
ηθελες κουκλιτσα μου να καυλαντησεις στα 40 ελα σου,ο τυπος δεν παει χαμενοσ.ρουφα..........
Δεν νομίζω οτι ειναι απο τα ατομα που καίγονται για δημοσιότητα. Γνωστός, άγνωστος παλι μουναρες θα γαμαγε λόγω του οτι ειναι φραγκατος και εμφανίσιμος ανδρας.Όσα φράγκα και να'χει,ο τύπος ήταν ο γκομενος της Οικονομάκου και τώρα ο πρώην της Οικονομάκου.Αλλιως,δε θα τον ήξερε κανένας,πέραν των επιχειρηματικών κύκλων
Everything counts-Depeche Mode.Δεν νομίζω οτι ειναι απο τα ατομα που καίγονται για δημοσιότητα. Γνωστός, άγνωστος παλι μουναρες θα γαμαγε λόγω του οτι ειναι φραγκατος και εμφανίσιμος ανδρας.