Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.343
- Πόντοι
- 3.656
λείπουν οι τόνοι
με τα παιδιά της και φίλες της βρίσκεται στο Ηράκλειο προερχόμενη από Χίο με τον γκόμενο. δεν ξέρω αν την συνόδευσε στο Ηράκλειο ο επιβήτοραςΑλήθεια , με τα παιδιά της πότε βρίσκεται, αν βρίσκεται?????
Καλά έκανε και την σχόλασε ο γαμπρ΄΄ος
Ναι δεν ρώτησα αυτό. Αυτό που ρώτησα είναι πόσες μέρες ασχολείται με τα παιδιά της και πόσες οχι....με τα παιδιά της και φίλες της βρίσκεται στο Ηράκλειο προερχόμενη από Χίο με τον γκόμενο. δεν ξέρω αν την συνόδευσε στο Ηράκλειο ο επιβήτορας
Και θα έχει τεράστια ψωλη θα την έχει ξεπατώσει και όχι μόνος τουτην εχει ξεσκίσει στην πούτσα ο Μοτσαρέλα,σορρυ Τσερέλα...
Αλήθεια , με τα παιδιά της πότε βρίσκεται, αν βρίσκεται?????
Γιατί περίμενες να πάνε διακοπές μαζί και να τη φιλάει στο μάγουλο; Εγώ λέω της έχει ξεφτιλίσει ότι τρύπα έχει και γιατί είναι νηστικιά και επειδή θέλει να εκδικηθεί τον άντρα της.Θα της έχει ξεφτιλισει το μουνί ο Ιταλος επιβήτορας.
Σιγα μην είναι νηστικια η Οικονομάκου στάνταρ θα καβαλαγε πουτσες και πριν χωρίσει, το ότι χώρισε επίσημα πριν λίγους μήνες δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ήταν σε διάσταση 1+ χρόνο πριν. Απλά τώρα δεν χρειάζεται να κρύβεται.Γιατί περίμενες να πάνε διακοπές μαζί και να τη φιλάει στο μάγουλο; Εγώ λέω της έχει ξεφτιλίσει ότι τρύπα έχει και γιατί είναι νηστικιά και επειδή θέλει να εκδικηθεί τον άντρα της.
Και θα έχει τεράστια ψωλη θα την έχει ξεπατώσει και όχι μόνος του
Ούτε καν ξεντύνεται η καριόλα, της σηκώνει την φούστα και της τον χώνει στον κώλο .Πάρος, επιστροφή στη σουίτα μετά από ξέφρενο ελληνικό γλέντι. 5ο κατά σειρά resort για την Αθηνά και τον επιβήτορά της.