You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασιάτισσες - μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 182
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
H Mei είναι μια GILF σε διαμέρισμα της Μεσογείων; Αν ναι, ξερό όχι από μένα. Αν όχι, ας μας διαφωτίσει κάποιος.
Νομίζω όχι. Αυτή πρέπει να είναι η παλιά Γιόκο
Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω αλλά με σταμάτησε μία πολύ κακή κριτική που είχε. Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι
Ας βοηθήσει και κάποιος άλλος
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 318
- Πόντοι
- 26
Νομίζω όχι. Αυτή πρέπει να είναι η παλιά Γιόκο
Ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω αλλά με σταμάτησε μία πολύ κακή κριτική που είχε. Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι
Ας βοηθήσει και κάποιος άλλος
σε διαμέρισμα της Μεσογείων ειναι η λι κορεατισα που σε ξεπεταει στο 20λεπτο.....H Mei είναι μια GILF σε διαμέρισμα της Μεσογείων; Αν ναι, ξερό όχι από μένα. Αν όχι, ας μας διαφωτίσει κάποιος.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.345
- Πόντοι
- 5.646
Και πόσο θέλει για την φόλα των είκοσι λεπτών;σε διαμέρισμα της Μεσογείων ειναι η λι κορεατισα που σε ξεπεταει στο 20λεπτο.....
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 318
- Πόντοι
- 26
60Και πόσο θέλει για την φόλα των είκοσι λεπτών;
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 318
- Πόντοι
- 26
ΧΟΛΑΡΓΟΣ Ερωτικό μασάζ στο 6941414572 – 60 ευρώ
Είμαι η ΛΙ μια όμορφη γυναίκα 40 χρονών που μπορώ να σου πραγματοποιήσω κάθε σου επιθυμία, κάνω μασάζ χαλαρωτικό, τάντρα, αυταρχικό, ποδολαγνεία, ουρολαγνεία, πίπα, και ολοκληρωμένη σχέση, αν έχεις ανάγκη να περάσεις πραγματικά όμορφα και να ξεφύγεις απ' την καθημερινότητα... Εγώ είμαι εδώ...
thesextown.com
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.345
- Πόντοι
- 5.646
Δεν παμε καθόλου καλά...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
σε διαμέρισμα της Μεσογείων ειναι η λι κορεατισα που σε ξεπεταει στο 20λεπτο.....
Σωστά, οπότε καλά τη θυμάμαι την άλλη
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.690
- Πόντοι
- 1.446
Mei έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα
Ξέρουμε κάτι παραπάνω γι' αυτή την περίπτωση; Γιατί όσες φορές πήρα τηλέφωνο δεν απαντούσε. Ήταν αυτή παλιά στο AGN;
Η Mei και Gioko είναι οι ίδιες αγγελίες ...
Δεν μπορεί να μην την εχει πάρει κανείς ...
Το τηλέφωνο της φενετε να συνδέεται με το μασατζιδικο asiamassage ...
οπότε να αρχίσει το φακέλωμα συναγωνιστές ... έχουμε info ...?
Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα - Marmeladies
Είμαι η Γιόκο μια 36χρονη Κινέζα κουκλίτσα. Σε περιμένω στο χώρο μου. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με μια απο τις καλύτερες μασέζ της Ασίας. Τηλέφωνο 6997352413
www.marmeladies.gr
Paradise Asia Thai Massage | Καταφύγιο γαλήνης και αναζωογόνησης
Είτε αναζητάτε ανακούφιση από το άγχος, μείωση του πόνου ή μια στιγμή ηρεμίας στην πολυάσχολη ζωή σας, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που σας προσφέρει περισσότερα από ένα μασάζ ένα ταξίδι προς καλύτερη υγεία και ευεξία.
www.asiamassage.gr
Είμαι η Γιόκο μια 36χρονη Κινέζα κουκλίτσα. Σε περιμένω στο χώρο μου. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με μια απο τις καλύτερες μασέζ της Ασίας. Τηλέφωνο 6997352413
www.marmeladies.gr
το 60€ θα το κλαις για χρόνια..
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Γιατί το λες;Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα - Marmeladies
Είμαι η Γιόκο μια 36χρονη Κινέζα κουκλίτσα. Σε περιμένω στο χώρο μου. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με μια απο τις καλύτερες μασέζ της Ασίας. Τηλέφωνο 6997352413www.marmeladies.gr
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 206
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.690
- Πόντοι
- 1.446
Είμαι η Γιόκο μια 36χρονη Κινέζα κουκλίτσα. Σε περιμένω στο χώρο μου. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με μια απο τις καλύτερες μασέζ της Ασίας. Τηλέφωνο 6997352413www.marmeladies.gr
Ειλικρινά νομίζω ότι είναι τελειως ηληθιες ...
Αν αποφάσιζαν να παρέχουν σωστές υπηρεσίες θα είχαν χεστει στο ταληρο
Ειδικά οι Ασσιατισσες που είναι σε ελληψη ...
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.409
- Πόντοι
- 446
Δεν το βγαζει στην αναζήτηση. Σίγουρα λεγεται έτσι? ενα The Thai Spa Athens φαινεται καπως σχετικό αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι στα ΔΕΝThai dream spa....ψάξτε το λιγο
Και πόσο χρεώνει την φόλα της;εχει γραφτει οτι ειναι ξεπετοφολα
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.409
- Πόντοι
- 446
και 70Ε την ώρα......η τιμη απευθύνεται είτε σε φραπεδόφιλους είτε σε κορόιδα, με πιθανότερο το 2ο!Δεν το βγαζει στην αναζήτηση. Σίγουρα λεγεται έτσι? ενα The Thai Spa Athens φαινεται καπως σχετικό αλλα φαινεται ξεκαθαρα οτι ειναι στα ΔΕΝ
Φιλε μου αυτα ειναι για τουριστες.Εκτος αν υπαρχει αλλος τιμοκαταλογος για γνωστους.Αναζήτησε το στο φεις....το bou δεν είναι ο κόσμος όλος....ούτε το 1%....τα περισσότερα για το μασάζ τα βρίσκω εκτός φόρουμ
Τοτε γραψε λαθος.Στο google μου εβγαλε κεντρο.Μηπως μπερδευτηκαμε στο ονομα.Για ξαναδωστο.Αυτο που εβλεπα ειναι το nuad thai.Φουλ μασάζ 35....με εκτόνωση 50....btb 80....για τουρίστες????....χαχαχα...πήγαινε κάνε btb που έκανα χτες και πες μου....στείλε τους WhatsApp....στον Άγιο Δημήτριο είναι όχι κέντρο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
επειδή δεν δείχνει κάτι το ''πονηρό'' πες μας κάτι παραπάνω σε περίπτωση που προχωράνε , εξαρτάται από την κοπέλα ή είναι πολιτική σε όσους είναι καλοί πελάτες ;Στο φεις θα το βρείτε ως Thai Dream(Massage Center)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K