Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.225
Δίκιο έχεις, θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, καλημέραΚαιρό έχεις να ανεβάσεις τις χειλαρες σου τις καβλιαρικες μωρό μου
Δίκιο έχεις, θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, καλημέραΚαιρό έχεις να ανεβάσεις τις χειλαρες σου τις καβλιαρικες μωρό μου
Άρτεμις έχω διαβάσει όλο το νήμα για να βρω τρόπο επικοινωνίας μαζί σου και δεν το έχω καταφέρει.Δίκιο έχεις, θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, καλημέρα
Σελιδα 307 το εχει screenshot αδερφεΆρτεμις έχω διαβάσει όλο το νήμα για να βρω τρόπο επικοινωνίας μαζί σου και δεν το έχω καταφέρει.
Μπορείς να μου στείλεις PM το τηλέφωνό σου; Θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω!
και εμενα πως μπορουμε να το κανουμε???θελωωωω....θελω ο κολος σου να εξουσιαξει τα κεφαλια μουΕκτός από το πρόσωπο σου, μπορώ να κάτσω πάνω σου κάνοντας βαθύ κάθισμα ενώ είσαι σκληρός μέσα μου....αυτό μου αρέσει εμένα...
Ποσο καυλα εισαι ρε κοπελια!!
Για ατελείωτα γαμησια αυτή η κωλαρα!!!
Συγκλονιστική η θέα της μαγευτικής σου κωλαρας!!!Οι γραμμές του μαυρίσματος σπάνε τους μετρητές της καυλας !!!
Αυτό το tan line…
Βεβαιωνω και επαυξανω.Ειμαι τυχερος που το χω ζησει(και θα το ξαναζησω,προσεχως!!)πααααααααρα πολυ δυνατος κωλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου φτου !!!!!!!!!!!
απο Σεμπτεμβη θα εχουμε επεισοδια...!!!!!!!!Βεβαιωνω και επαυξανω.Ειμαι τυχερος που το χω ζησει(και θα το ξαναζησω,προσεχως!!)
Εύκολακαι εμενα πως μπορουμε να το κανουμε???θελωωωω....θελω ο κολος σου να εξουσιαξει τα κεφαλια μου
Σε ευχαριστώ πολύη αλήθεια είναι υπέροχη θέλω να γράψω κριτική κάποια στιγμή.
Μην ευχαριστείς, την αλήθεια θα γράψω όπως την βίωσα. Και ήταν πάρα πάρα πολύ καλή!Σε ευχαριστώ πολύ
Γνωστή η θέα...και πάντα δίνει αυτό που υπόσχεται....την τέλεια Καύλα
Σε ευχαριστώ πολύ!δυστυχώς το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω εκεί που ήθελα πάνω απο 7
Σίγουρα στο επικονωνία , στο πρόσωπο ,γενική συμπεριφορά θα ήταν στο 9.
Την καλημέρα μου.