kitsostelhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 582
- Πόντοι
- 21
αχ αυτή η ΚΩΛΑΡΑ σου..μου λειψε...
αχ αυτή η ΚΩΛΑΡΑ σου..μου λειψε...
Ευχαριστώ φίλε!!!Σελιδα 307 το εχει screenshot αδερφε
Με τακούνια ή flat??Τι ύψος έχει η κοπελα ?
κοντά στο 1,70Τι ύψος έχει η κοπελα ?
Αρτέμης ανέβασε βίντεο με τις πατούσες σου please
Μυσταγωγία...
Αρτέμης…Μάτσας;;;Αρτέμης ανέβασε βίντεο με τις πατούσες σου please
Δείξτε λίγο έλεος δεσποινίς για εμάς τους μακρινούς θαυμαστές σας , ειδικά τώρα υπό συνθήκες καύσωνα!!!
Επειδή είμαστε σε δύσκολη ηλικία...εγκεφαλικό μόλις το γλύτωσα...μωράκι μου καυλιάρικο ...
Κωλαρα ποίημα.
Δεν την λες παχουλή.Όσοι γνώρισαν την κοπέλα, παρακαλώ πείτε μου αν είναι παχουλή;
Δεν είναι παχουλή, είναι juicy και της πάει πολύ.Όσοι γνώρισαν την κοπέλα, παρακαλώ πείτε μου αν είναι παχουλή;
για να γράφω κοιτάξτε σελίδα 307...στη σελίδα 307 που κοίταξα βρήκα το τηλέφωνο σε 677 που τελειώνει αυτό ισχύει η εχει αλλάξει
όχι φιλέ μου να είσαι καλα , κανονίζω μονος αυτα που θελω να κανω , απλα εχω διαβάσει οτι η κοπέλα δεχετε μόνο μυνηματα στο viber , και ο αριθμός δε μου ανοίγει στο viber γιαυτο και η ερώτηση αμα ισχύει η εχει αλλάξειγια να γράφω κοιτάξτε σελίδα 307...
Επειδή σε βλέπω διστακτικό, μήπως θέλεις να πάρω εγώ τηλέφωνο για εσένα?
Καλησπέρα, άλλος ένας κύριος μου είπε το ίδιο σε πμ πριν κάμποσο καιρό, μου έδωσε το τηλ του να ψάξω στο βαιμπερ (στην περίπτωση που τον είχα μπλοκάρει ) και δεν βρήκα καμία συζήτηση μεταξύ μας . Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει, το τηλ ισχύει κανονικά στο βαιμπερ.όχι φιλέ μου να είσαι καλα , κανονίζω μονος αυτα που θελω να κανω , απλα εχω διαβάσει οτι η κοπέλα δεχετε μόνο μυνηματα στο viber , και ο αριθμός δε μου ανοίγει στο viber γιαυτο και η ερώτηση αμα ισχύει η εχει αλλάξει