kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.279
- Πόντοι
- 456
αν το βαλετε με firefox παιζει το βιντεο
Προφανώς ναι,αν το βαλετε με firefox παιζει το βιντεο
Μασαζακι για να χαλαρώσεις, γλείψιμο μέχρι να μην μπορείς να κουνηθείς και γαμησι μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τη σειρά τη διαλέγεις εσύ....Γιατί;;;;;;; Τα υπόλοιπα δε θέλουν μασάζ;;; Με το παράπονο θα μείνουν;;;;![]()
Απλώς είσαι Θεά. Καθόλου τυχαίο που το όνομά σου είναι ΆρτεμιςΠολλή υγρασία και σήμερα ...
Επαγγελματίας μασερ με χώρο επαγγελματικό αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου προσφέρω την υπηρεσία μου..thanksΓιατί;;;;;;; Τα υπόλοιπα δε θέλουν μασάζ;;; Με το παράπονο θα μείνουν;;;;![]()
Μασάζ με έμφαση στο σημείο που μου αρέσει ( ξέρεις εσύ) , γλείψιμο με την ανάλογη πίεση της γλώσσας σουΜασαζακι για να χαλαρώσεις, γλείψιμο μέχρι να μην μπορείς να κουνηθείς και γαμησι μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Τη σειρά τη διαλέγεις εσύ....
Οι επιθυμίες σου, διαταγή μου !!!Μασάζ με έμφαση στο σημείο που μου αρέσει ( ξέρεις εσύ) , γλείψιμο με την ανάλογη πίεση της γλώσσας σου
( ξέρεις εσύ x2) και γαμησι εγώ από πάνω για να ασκώ την πίεση που με φτιάχνει στην κλειτορίδα μου .....
Μασάζ με έμφαση στο σημείο που μου αρέσει ( ξέρεις εσύ) , γλείψιμο με την ανάλογη πίεση της γλώσσας σου
( ξέρεις εσύ x2) και γαμησι εγώ από πάνω για να ασκώ την πίεση που με φτιάχνει στην κλειτορίδα μου .....
Μασάζ με έμφαση στο σημείο που μου αρέσει ( ξέρεις εσύ) , γλείψιμο με την ανάλογη πίεση της γλώσσας σου
Τέλειο! Μπορώ να έχω ένα τηλ επικοινωνίας παρακαλώ;Καλημέρα (χωρίς βροχή ελπίζω σήμερα)
Καλησπέρα παίχτη, είσαι και νέος, διάβασε λίγο το νήμα της, στείλε της πμ να την ρωτήσεις τι θες, το τηλ της φαίνεται πχ στη σελίδα 307, ψαχτείτε λίγο εσείς οι νέοι δεν είναι κακό. Με την καλή έννοια στο λέω συναγωνιστήΤέλειο! Μπορώ να έχω ένα τηλ επικοινωνίας παρακαλώ;
Ευχαριστώ!Καλησπέρα παίχτη, είσαι και νέος, διάβασε λίγο το νήμα της, στείλε της πμ να την ρωτήσεις τι θες, το τηλ της φαίνεται πχ στη σελίδα 307, ψαχτείτε λίγο εσείς οι νέοι δεν είναι κακό. Με την καλή έννοια στο λέω συναγωνιστή. Καλήενεργή συνέχεια στο σαιτ.
Παίχτη διάβασε λίγο πιο πάνωΜπορεί κάποιος η εσύ η ίδια αρτεμις να μου στείλεις το τηλέφωνο σου;
Εχουν πούτσα !!!@Panos 1978 πατουσάκια![]()
Εμένα πάντως με κέρδισες με αυτή τη φωτο. Στέλνω στέλνω!!!Καλησπέρα!!!!!
Πατουσακια για τρελλο γλυψιμο μωρακιΚαλησπέρα!!!!!