Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 38.408
Παραμένω ασπρουλιαρα, πολύ λίγο έχω πάρει.Καλή εβδομάδα @Artemis♥️
Φαίνεται και το tan line!
Παραμένω ασπρουλιαρα, πολύ λίγο έχω πάρει.Καλή εβδομάδα @Artemis♥️
Φαίνεται και το tan line!
Κοιτα χαρα η φατσουλα...Καλή εβδομάδα!
Σίγουρα έτσι όπως ξεκινήσαμε...Καλή εβδομάδα!
Δε πειράζει και ασπρουλιαρα πάλι έχεις κωλάραΠαραμένω ασπρουλιαρα, πολύ λίγο έχω πάρει.
Καλή εβδομάδα αρτεμις, με αυτο το έργο τέχνης δε θα μας πέσει σίγουρα όλη τη βδομάδαΚαλή εβδομάδα!
Παραμένω ασπρουλιαρα, πολύ λίγο έχω πάρει.
Με διπλή τιμή;ακριβώς το ιδιο και εγώ συναδελφισσα ,και σε αυτό συμφωνούμε
Ε, θα ξεκουραστώ κάποιες μέρεςΆρτεμις, θα φύγεις καθόλου μεσα στο καλοκαίρι;
Θα είμαι οφ κάποιες μέρες λόγω περιόδου, όταν είμαι ξανά ενεργή θα βγάλω υλικό και θα ανεβασωΑρτεμις μας εχεις λειψει.
Ανεβασε υλικο
Προφανώς, και καλά θα κάνεις! Απλά ρωταω αν έχεις κανονισει πότε... :-)Ε, θα ξεκουραστώ κάποιες μέρες
Καλό μήναΘα είμαι οφ κάποιες μέρες λόγω περιόδου, όταν είμαι ξανά ενεργή θα βγάλω υλικό και θα ανεβασω
Μπορείς να στείλεις τηλ σουΘα είμαι οφ κάποιες μέρες λόγω περιόδου, όταν είμαι ξανά ενεργή θα βγάλω υλικό και θα ανεβασω
όχι στους 2 ο ένας θα είναι δώρο...μα κάτι ερωτήσεις που κάνετε ορισμένοι.Με διπλή τιμή;
Να κάνει έκπτωση, υπάρχει ακρίβεια εκεί έξω…!!!όχι στους 2 ο ένας θα είναι δώρο...μα κάτι ερωτήσεις που κάνετε ορισμένοι.
Να κάνει έκπτωση, υπάρχει ακρίβεια εκεί έξω…!!!
Από μια εκτόνωση ο καθένας.
Χαβαλέ κάνω ρε…
Αυτό έχει άλλα δε δέχεται κλήσεις. Μόνο μήνυμα σε viberΚαλησπερα. Ειχα το τηλ που τελειωνει σε 677 αλλα δεν δουλευει. Ξερει καποιος αν εχει αλλαξει το τηλ της? Αν ναι το δινει εδω μεσω μηνυματων?