amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.137
- Πόντοι
- 22.785
Πώς σε παίρνω χαμπάρι....Άλλαξε φάρμακα
Μούχλας είσαι ούτε να κρυφτείς δεν μπορείς... ΧΑ ΧΑ χα
Πώς σε παίρνω χαμπάρι....Άλλαξε φάρμακα
Δεν είμαι κλώνος κανενός και ούτε έχω αλλά προφίλ. Τέλος.Πώς σε παίρνω χαμπάρι....
Μούχλας είσαι ούτε να κρυφτείς δεν μπορείς... ΧΑ ΧΑ χα
?Η καλύτερη κωλάρα ever!!!
ωραια κουβερτουλα... αυτη φωτο ειναι απο σπιτικο γαμησι , εκτος αν καποιος στρωνει κουβερτα στα hoteliaΚόλλησε το κραγιόν ? πάνω στα χυσια ..........
Τρομερή διαπίστωση ! Γιατί νομίζεις δεν κάνω επίσκεψη κατ'οικον όταν έχω ήδη συναντήσει τον άλλον σεωραια κουβερτουλα... αυτη φωτο ειναι απο σπιτικο γαμησι , εκτος αν καποιος στρωνει κουβερτα στα hotelia
Θεάρα Artemis η ΚΩΛΑΡΑ σου δεν παίζεται..είμαι εδώ κ μιάμιση ώρα κ χαζεύω το νήμα κ έχω αρρωστήσει με την πάρτη σουΚόλλησε το κραγιόν ? πάνω
Μπράβο σου που ενημερώνεις εδώ δημόσια για αυτό.Καλημέρα,
Δυστυχώς πρέπει να ακυρώσω όλα τα ραντεβού μου σήμερα.
Οσοι είχατε κλείσει με την προσφορά, θα ισχύει για εσάς , όταν μου ξαναστείλετε.
Ευχαριστώ κ συγνώμη
ναι ρε εσυ κανε δουλεια σου!!!Τρομερή διαπίστωση ! Γιατί νομίζεις δεν κάνω επίσκεψη κατ'οικον όταν έχω ήδη συναντήσει τον άλλον σε
χ ο τ ε λ ι και κρίνω ότι είναι οκ;;;; Το έχω πει πολλάκις ....
?Καλησπερα σε ολους...συναντηση με τη κοπελα πριν λιγες μερες...γρηγορη συννενοηση με μνμτα...στην ωρα της σε γνωστο ξενοδοχειο..στα του αγωνα τωρα..τιμαει κ με το παραπανω το καθε ευρω..δεν κλεβει χρονο..ομορφη εμφανισιακα..με.λιγο πιασιματα σε οσους αρεσουνν..κ απιστευτη κωλαρα...
Τυπε, αυτό το ποστ σου, δεν υπήρχε το μεσημέρι που το έγραψες, γιατί μπήκα την ίδια ώρα και δεν το είδα. Πώς εμφανίστηκε ότι το έγραψες το μεσημερι;Καλησπερα σε ολους...συναντηση με τη κοπελα πριν λιγες μερες...γρηγορη συννενοηση με μνμτα...στην ωρα της σε γνωστο ξενοδοχειο..στα του αγωνα τωρα..τιμαει κ με το παραπανω το καθε ευρω..δεν κλεβει χρονο..ομορφη εμφανισιακα..με.λιγο πιασιματα σε οσους αρεσουνν..κ απιστευτη κωλαρα...
Νομίζω ,περνούν από έγκριση τα μηνύματα νέων μελών , μέχρι να εμφανιστούνΤυπε, αυτό το ποστ σου, δεν υπήρχε το μεσημέρι που το έγραψες, γιατί μπήκα την ίδια ώρα και δεν το είδα. Πώς εμφανίστηκε ότι το έγραψες το μεσημερι;
Πολυ σωστα..χρειαζεται εγκριση για να εμφανιστει..Νομίζω ,περνούν από έγκριση τα μηνύματα νέων μελών , μέχρι να εμφανιστούν
Καλησπέρα!Καλησπέρα υπέροχη Αρτεμις ?
Να ρωτήσουμε αν συναντάς ζευγαρια ?
Καλησπέρα!
Όχι, διότι δεν κάνω λεσβιακό