Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.231
?Είναι καλή
?Είναι καλή
Λιγα τα λόγια είσαι Θεαααααααα
Πού το είδες ότι είμαι στα Χανιά;;;Καλησπερα @Artemis♥️ . Εισαι στα χανια απ οτι εχω δει. Θα ηθελα να βρεθουμε. Μπορεις να μου στειλεις ενα πμ με το τηλ σου?
Ένα μαχαίρι ΚρητικόΠού το είδες ότι είμαι στα Χανιά;;;
Ωραίο, ωραίο!Ένα μαχαίρι Κρητικό
-να πέψεις όταν έρθεις
κι απ'τα Χανιά να φας οφτό
-στον έρωτα να πέσεις ????????????
Το τηλέφωνό μου βρίσκεται στην αγγελία από πάνω , για όσους μου έστειλαν πμ και το ζητούσαν .... Επανέρχομαι από Δευτέρα, φιλάκια σε όλους !KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Greek Fantasy
Browse listings and information of seller Greek Fantasykanesex.com
Σε περιμένουμε με νέα φωτόΑπο αύριο επιστρέφω !
1) το βίντεο είναι από τις 6/2/2022
2) η Ραπουνζέλ (εγώ δηλαδή) έκοψε το μακρύ μαλλί της
Φιλακιαααααααα
Σε περιμένουμε Δευτέρα για να μας πετάξεις τον χαρταετό τρελιάραααα καύλα!Απο αύριο επιστρέφω !
Φιλακιαααααααα
Έννοια σου....Σε περιμένουμε Δευτέρα για να μας πετάξεις τον χαρταετό τρελιάραααα καύλα!
Το εκοψες τελειως;Απο αύριο επιστρέφω !
Φιλακιαααααααα
Γιατι το εκανες αυτο?2) η Ραπουνζέλ (εγώ δηλαδή) έκοψε το μακρύ μαλλί της
Δεν εχει ειπωθει πιο σωστο πραγμα εδω μεσα! Συμφωνω απολυταΚοριτσια θα πρεπει να καταλαβετε οτι το μακρυ μαλλι στην γυναικα ειναι πιο σεξυ! (τουλαχιστον η γνωμη μου)
Μην ανησυχείς δεν νομίζω να τα έκοψε πολύ, λίγο τις άκρες θα πήρε κάτι που χρειαζόταν νομίζω.Γιατι το εκανες αυτο?
Θα περιμενω να μακρυνει τωρα!
Κοριτσια θα πρεπει να καταλαβετε οτι το μακρυ μαλλι στην γυναικα ειναι πιο σεξυ! (τουλαχιστον η γνωμη μου)
Ο κομμωτής μου έχει σαφείς οδηγίες ...αν κόψει παραπάνω απ'ότι του πω , θα του κόψω μετά εγώ...........δε το ρισκάρει λοιπόν να με εκνευρίσειΤο εκοψες τελειως;
Έχω την ίδια γνώμη από όταν ήμουν νηπιαγωγείο....Κοριτσια θα πρεπει να καταλαβετε οτι το μακρυ μαλλι στην γυναικα ειναι πιο σεξυ! (τουλαχιστον η γνωμη μου)