Καλησπέρα σε όλους ,
Χθες έλαβα πολλά μηνύματα (συγχωρέστε με δεν πρόλαβα να απαντήσω σε όλους ) ,στα οποία διέκρινα ένα άγχος σχετικά με την τιμή (αν κάνω αύξηση) και την προσφορά (ναι έχει λήξει)..
Σκέφτηκα κάποια πράγματα, θα τα γράψω εδώ , γιατί δεν έχω χρόνο να εξηγώ σε κάθε μήνυμα . Είναι αλήθεια ότι οι αυξήσεις σε καύσιμα και όχι μόνο, μας έχουν επηρεάσει όλους ! Επίσης είναι γεγονός ότι με τη χαοτική κίνηση , μου έχει τύχει να κάνω 1 ώρα και 15 λεπτά να φτάσω σε ραντεβού και άλλη μια ώρα να γυρίσω ... Ως call girl που πηγαίνω ΠΑΝΤΟΥ, θα κάνω το εξής προς το παρόν : η τιμή της μιας ώρας και της μιάμισης , παραμένουν ως έχουν, δηλαδή 100 και 150 αντίστοιχα, ΑΛΛΑ αν μου ζητηθεί να πάω σε απόσταση μεγάλη με κίνηση κλπ, θα προτείνω ένα ξενοδοχείο σε περιοχή που είμαι ήδη ή που θα βρίσκομαι μετά για να βολεύει κ εμενα .
Το πρώτο ραντεβού γίνεται σε ξενοδοχείο, ΟΧΙ σε χώρο σας , έχω εξηγήσει το γιατί, μην γράφω πάλι τα ίδια.
Όσον αφορά την προσφορά , πολλοί με ρωτάτε , λοιπόν για να μην κάνω διακρίσεις και επειδή όλοι θέλουμε άνεση χρόνου χωρίς άγχος ,αλλά με ποιότητα, ΙΣΧΥΕΙ .
Για οποιαδήποτε αλλαγή, θα ενημερώσω εδώ σχετικά .
Πιστεύω είμαι όσο πιο δίκαιη γίνεται , λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξήσεις στα καύσιμα , τις μετακινήσεις όλων μας αλλά και την ποιότητα που θέλουμε όλοι σε ένα ραντεβού.