Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω μια υπηρεσία που δεν μου αρέσει , θα φανεί ότι δεν το ευχαριστιεμαι , δεν μπορώ να προσποιηθω . Για να κάνεις λεσβιακό πραγματικό ( όχι μόνο χαδακια κ φιλάκια ) πρέπει να σε ελκύουν κ οι γυναίκες, εγώ είμαι καθαρά στρέιτ και έχω υπηρεσίες στο πρόγραμμα μου που με καβλωνουν.Μήπως να το βάλεις στο πρόγραμμα σου; Υπάρχει πολύς κόσμος που το θέλει.
ΑψογηΔεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω μια υπηρεσία που δεν μου αρέσει , θα φανεί ότι δεν το ευχαριστιεμαι , δεν μπορώ να προσποιηθω . Για να κάνεις λεσβιακό πραγματικό ( όχι μόνο χαδακια κ φιλάκια ) πρέπει να σε ελκύουν κ οι γυναίκες, εγώ είμαι καθαρά στρέιτ και έχω υπηρεσίες στο πρόγραμμα μου που με καβλωνουν.
Έργο τέχνης.... Τι ομορφιά είναι αυτή κολαζεις καί άγιο εσύ
Πως να το βαλει στο προγραμμα της την στιγμη που η κοπελα δεν δεινει γλωσσοφιλα . Και μπραβο της για τους λογους που δεν το κανει. !!!!!!!!!!!!!!!!Μήπως να το βάλεις στο πρόγραμμα σου; Υπάρχει πολύς κόσμος που το θέλει.
Το οτι καυλωσα με το χέρι σου είναι πρόβλημα;;;
Δείξε και λίγο στήθος?
Ρε τι παθαμεεεεε
βυζαντας μεγαρων !!! χαχαα
Αφού το γράφει ότι δεν κάνει λεσβιακό , σε ποιο πρόγραμμα να το βάλει ??Μήπως να το βάλεις στο πρόγραμμα σου; Υπάρχει πολύς κόσμος που το θέλει.
Οχι και παθαμε λες και δεν θελουμεΡε τι παθαμεεεεε
Τροπος επικοινωνιας παιδες?
Μην σταματάς να μας καυλώνεις μωρή τρέλα,είσαι το απόλυτο θηλυκό...
Μην σταματάς να μας καυλώνεις μωρή τρέλα,είσαι το απόλυτο θηλυκό...