Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.279
Μέσα!Θα περάσεις από στίβο μάχης, για να μπορέσω να δω τα προσόντα σου, θα δοκιμαστείς σωματικά και πνευματικά, ευτυχώς έχει κρύο όμως, οπότε πιστεύω πως θα ανταπεξέλθεις
Μέσα!Θα περάσεις από στίβο μάχης, για να μπορέσω να δω τα προσόντα σου, θα δοκιμαστείς σωματικά και πνευματικά, ευτυχώς έχει κρύο όμως, οπότε πιστεύω πως θα ανταπεξέλθεις
Μη ξεχάσεις να φέρεις την ειδική στολή σου
Είσαι πολύ σωστηΚαλησπέρα,
Επειδή κάποιοι δεν έχουν εμβολιαστεί , και θα επιβαρύνονται με το κόστος του rapid τεστ για τα ραντεβού μας , αποφάσισα να επαναφέρω το παλιό πρόγραμμα όσον αφορά τις συναντήσεις της μιας ώρας.
εγώ που έχω εμβολιαστεί να πληρώσω με την νέα οικονομική πολιτική ή με την παλιά?Καλησπέρα,
Επειδή κάποιοι δεν έχουν εμβολιαστεί , και θα επιβαρύνονται με το κόστος του rapid τεστ για τα ραντεβού μας , αποφάσισα να επαναφέρω το παλιό πρόγραμμα όσον αφορά τις συναντήσεις της μιας ώρας.
εγω που εκανα πρωτος παραπονο και κατηγορηθηκα ... πρωτος σου λεω μπραβο για την επιλογη σου.Καλησπέρα,
Με την παλιά πληρώνουν όλοι , επειδή δε θέλω να κάνω διαχωρισμό σταθερών με νέων πελατών , συν το γεγονός του rapid . Άλλωστε η μιάμιση ώρα και το δίωρο δεν είχαν αλλάξει, δεν σε έπιανε εσένα η αλλαγή της μιας ώρας .εγώ που έχω εμβολιαστεί να πληρώσω με την νέα οικονομική πολιτική ή με την παλιά?
Αν έκανες παράπονο και ειδικά σε πμ θα σε αντιμετώπιζα αλλιώς ....εσύ έγραψες μόνος σου ότι δεν σε επηρεάζει η αλλαγή , αλλά παρόλα αυτά πέταξες την ειρωνία σου .....ΚΑΙ ΠΑΛΙ όμως σε ρώτησα τι εννοείς μήπως παρερμηνεύσα τον τρόπο σου....ο τόνος σου μετα εγινε επιθετικός και έκανες αστοχες συγκρίσεις.....όσον αφορά την συμπεριφορά μου τουλάχιστον ,είμαι άψογη και το βλεπουν όλοι όσοι με συναντούν .... όποιος με πειράξει όμως και ειδικά ΑΔΙΚΑ , αντιδρώ . Σε παρακαλώ δεν θέλω να συνεχιστεί άλλο αυτό , καλό σου βράδυ.εγω που εκανα πρωτος παραπονο και κατηγορηθηκα ... πρωτος σου λεω μπραβο για την επιλογη σου.
το site ειναι για ολους μονο ωρα.2ωρα...24 ωρα. ασχετα αν δεν με επηρεαζει κατι εγω θα γραφωΑν έκανες παράπονο και ειδικά σε πμ θα σε αντιμετώπιζα αλλιώς ....εσύ έγραψες μόνος σου ότι δεν σε επηρεάζει η αλλαγή , αλλά παρόλα αυτά πέταξες την ειρωνία σου .....ΚΑΙ ΠΑΛΙ όμως σε ρώτησα τι εννοείς μήπως παρερμηνεύσα τον τρόπο σου....ο τόνος σου μετα εγινε επιθετικός και έκανες αστοχες συγκρίσεις.....όσον αφορά την συμπεριφορά μου τουλάχιστον ,είμαι άψογη και το βλεπουν όλοι όσοι με συναντούν .... όποιος με πειράξει όμως και ειδικά ΑΔΙΚΑ , αντιδρώ . Σε παρακαλώ δεν θέλω να συνεχιστεί άλλο αυτό , καλό σου βράδυ.
Τι σατανας εισαι εσυ......!!!!
Μεταμορφωμενος σε γραμματέαΤι σατανας εισαι εσυ......!!!!
Αδυναμια μου... και λογω δουλειας...χαχαχαΜεταμορφωμενος σε γραμματέα
Πες μου ότι κάνεις ραντεβού και σε γραφεία να με τρελάνεις!Αν ναι θα σε φωνάξω στο γραφείο μου ένα βραδάκι σαν ιδιαιτέρα να πούμε δυο κουβεντούλες??Μεταμορφωμενος σε γραμματέα
Μονο σε όσους γνωρίζω κ εντός ΑθήναςΠες μου ότι κάνεις ραντεβού και σε γραφεία να με τρελάνεις!Αν ναι θα σε φωνάξω στο γραφείο μου ένα βραδάκι σαν ιδιαιτέρα να πούμε δυο κουβεντούλες??