Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Σίγουρα.!! Σκεφτόμουν την κωλάρα σου και αμέσως ανέβασες βίντεο να στην περιποιούνται. Ενόραση λέγετε αυτό. ?Λες;;;;;
Σίγουρα.!! Σκεφτόμουν την κωλάρα σου και αμέσως ανέβασες βίντεο να στην περιποιούνται. Ενόραση λέγετε αυτό. ?Λες;;;;;
Ωραία.....Σίγουρα.!! Σκεφτόμουν την κωλάρα σου και αμέσως ανέβασες βίντεο να στην περιποιούνται. Ενόραση λέγετε αυτό. ?
&εγω κουμπαρος!!!?????Σε παντρεύομαι....???
Πωωωωωω θελω το εκπληκτικό κωλαρακο σ δες pmΩραία.....
Ο κουμπάρος την κουμπάρα;;;????&εγω κουμπαρος!!!?????
Στα μπάτσελορ πάντως που έχω πάει , κουμπάρος και γαμπρός είναι τοπ από καβλα και χημεία μαζί μου!Ο κουμπάρος την κουμπάρα;;;????
Ακόμα ΔΟΥ εμεινε το χρωμα από το μαγιό και είναι σκέτη καυλα η κωλαρα σου
Ρε ας είμαι εγώ ο γαμπρός και ας καυλώσουν όλοι οι καλεσμένοι με την πάρτη σου???Θα σε περιποιηθώ μετά το γλέντι εγώ??Στα μπάτσελορ πάντως που έχω πάει , κουμπάρος και γαμπρός είναι τοπ από καβλα και χημεία μαζί μου!
Μόνο? Εδω μας καυλωνεις ολους....Στα μπάτσελορ πάντως που έχω πάει , κουμπάρος και γαμπρός είναι τοπ από καβλα και χημεία μαζί μου!
Ποτέ θ απολαύσω αυτό το εκπληκτικό κωλαράκι??Καλησπέρα σε όλους ,
Επειδή με ρωτάτε πολλοί στα μηνύματα αν κάνω συνοδεία , σας απαντώ εδώ , ναι κάνω με πελάτες που γνωρίζω καλά και θεωρώ πως έχω χημεία μαζί τους...
Άσχετη η φωτό με αυτό που έγραψα
Είναι σχετική με εμάς οπότε καλά έκανεςΚαλησπέρα σε όλους ,
Επειδή με ρωτάτε πολλοί στα μηνύματα αν κάνω συνοδεία , σας απαντώ εδώ , ναι κάνω με πελάτες που γνωρίζω καλά και θεωρώ πως έχω χημεία μαζί τους...
όταν θα πάρεις τηλέφωνο και θα κλείσεις ραντεβού φαντάζομαι?Ποτέ θ απολαύσω αυτό το εκπληκτικό κωλαράκι??
πρωκτικο εδω; δεν φαινεται καλα
Καλησπέρα σε όλους ,
Άσχετη η φωτό με αυτό που έγραψα αυτός ο κωλος είναι παντα σχετικός αγαπη
αυτός ο κωλος είναι παντα σχετικός αγαπηΚαλησπέρα σε όλους ,
Αυτή η κωλάρα δεν είναι ποτέ άσχετη!!!!Καλησπέρα σε όλους ,
Σωστά , έτσι θα γίνει η επιθυμητή γνωριμία ?όταν θα πάρεις τηλέφωνο και θα κλείσεις ραντεβού φαντάζομαι?
Όταν δει βασικά το pmΣωστά , έτσι θα γίνει η επιθυμητή γνωριμία ?