Τελειώνοντας απόψε , θέλω να γράψω για το τελευταίο μου ραντεβού, στο σπίτι ενός κυρίου , με τον οποίο έχουμε κανει αρκετές συναντήσεις....ήταν κάτι που του είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα το κάνω βέβαια , αλλά εκείνος με παρότρυνε να το γράψω λέγοντας μου ότι δεν έχει πρόβλημα και ότι θα καβλωσει περισσότερο ξέροντας ότι λέω για αυτόν .... Λοιπόν , λίγο πιο πίσω είχα πει ότι μου αρέσει η φαντασία στα ραντεβού.....ο συγκεκριμένος κυριος με εκανε το "γευμα " του απόψε....είχα ντυθεί όπως μου ζητησε , μακρύ φορεμα με σκισιμο στο πλαι και χωρίς εσωρουχα ....μολις μου ανοιξε και μπηκα σπίτι του , με άρπαξε και με εβαλε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, έκατσε στην καρεκλα , μου ανοιξε τα ποδια και με εγλυφε για ώρα αχόρταγα λέγοντας μου πόσο του αρεσει να με "τρώει"...χωρις να χρειαστεί τη δικη μου καθοδήγηση, με έκανε να χάσω το μέτρημα , δεν θυμάμαι πόσες φορες τελείωσα ... (Όσοι έχουν βρει το κουμπί μου στο γλυψιμο , ξέρουν τι εννοώ) ..... Μετά με πήρε πάνω στο τραπέζι , με αλλαγή προφυλακτικού εναλλάξ μπρος πίσω .... Έχυσε πάνω στα πέδιλα μου ..... Αν όχι το καλύτερο , ένα από τα καλύτερα ραντεβου μου !