Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Ναι αλλάαααα, υποστηρίζονται από το ευρύ κοινόΈχω περίεργες ενδυματολογικές τάσεις
Ναι αλλάαααα, υποστηρίζονται από το ευρύ κοινόΈχω περίεργες ενδυματολογικές τάσεις
Έχω περίεργες ενδυματολογικές τάσεις
Είναι ωραίο το σέξι - κομψό ! Το προτιμώ !Ναι αλλάαααα, υποστηρίζονται από το ευρύ κοινό
Έχει τη χάρη του, διεγείρει τη φαντασία, χωρίς να θέλω βέβαια να υποτιμήσω τα ξεκωλέΕίναι ωραίο το σέξι - κομψό ! Το προτιμώ !
Night out.....
φίδι κολωβό!!Night out.....
Ειπες τη λέξη κλειδί "φαντασία"......Έχει τη χάρη του, διεγείρει τη φαντασία, χωρίς να θέλω βέβαια να υποτιμήσω τα ξεκωλέ
να ξερεις σε εχω φανταστει καμαριερα δεν ξερω γιατι μαρεσει τοσο πολυ αυτη η εικονα με εσενα ...Ειπες τη λέξη κλειδί "φαντασία"......
Χμ....σκέφτομαι να ανεβάζω πιο συχνά τέτοια βιντεάκια!
ΑναμένουμεΕιπες τη λέξη κλειδί "φαντασία"......
Χμ....σκέφτομαι να ανεβάζω πιο συχνά τέτοια βιντεάκια!
Γραμματέας νομίζω μου ταιριάζει καλύτερανα ξερεις σε εχω φανταστει καμαριερα δεν ξερω γιατι μαρεσει τοσο πολυ αυτη η εικονα με εσενα ...
Παίζουν και τέτοια. Υπάρχουν οι κατάλληλες ενδυμασίες;Γραμματέας νομίζω μου ταιριάζει καλύτερα
Ανεβαίνεις και στην μπάρα για χορό έτσι;Αν είναι να έρθω για να απολαύσω το ποτό μου από κάτω...Night out.....
Της γραμματέως ειδικά φυσικά....... και γυαλακια μυωπίας....Παίζουν και τέτοια. Υπάρχουν οι κατάλληλες ενδυμασίες;
Αν και με τρελαίνει η καμαριέρα, δεν λέω όχι και στο σκίσιμο της ιδιαιτέρας μου. Τρόπος του λέγειν σκίσιμο?Της γραμματέως ειδικά φυσικά....... και γυαλακια μυωπίας....
Και χυσιμο πανω στα γυαλια....Της γραμματέως ειδικά φυσικά....... και γυαλακια μυωπίας....
Εσύ θασαι η γραμματέας.οκ.Της γραμματέως ειδικά φυσικά....... και γυαλακια μυωπίας....
Της γραμματέως ειδικά φυσικά....... και γυαλακια μυωπίας....
Θα πρέπει να σκεφτώ τι καθήκοντα να σου αναθέσωΤης γραμματέως ειδικά φυσικά....... και γυαλακια μυωπίας....
Είμαι πολύ καλή γραμματέας , ανάθεσε μου ο,τι θες ....Θα πρέπει να σκεφτώ τι καθήκοντα να σου αναθέσω
Θα περάσεις από στίβο μάχης, για να μπορέσω να δω τα προσόντα σου, θα δοκιμαστείς σωματικά και πνευματικά, ευτυχώς έχει κρύο όμως, οπότε πιστεύω πως θα ανταπεξέλθειςΕίμαι πολύ καλή γραμματέας , ανάθεσε μου ο,τι θες ....